88

Iwan

преди 10 години

Дори само за момент да си помисли президента Плевнелив да наложи вето на този закон за енергетиката за поевтиняването на тока - протестите ни ще се преместят и пред неговия прозорец.

87

Izvestniq

преди 10 години

"Плевнелиев трябва да подпише указа за промените в Закона за енергетиката, заявиха от левицата" - Според мен тук ще има конфликт на интереси, защото Плевнелиев е свързан с Ковачки и Цветелина Борислвавова и може да подпише указа в техен интерес, което вече е нещо наистина много страшно.

86

jivko

преди 10 години

Сега е момента Плевнелиев да покаже, че не робува на интересите на кръга Капитал, подписвайки указа. Ако наложи вето сам си подписва присъдата и затвърждава подозренията, че е тяхно творение.

85

Георги

преди 10 години

Сега е времето Росен Плевнелиев да докаже дали е президент на България, на българските граждани или е слуга на енергийната мафия в България знаете ги кои са... Цв. Бориславова, Прокопиев, Ковачки...

84

avram_bakalina

преди 10 години

Всичко сега е в ръцете на президента. Ако не подпише указа и не обнародва закона, за пореден път ще докаже, че работи в полза на кръга Капитал и Иво Прокопиев.

83

veska

преди 10 години

Върха на наглостта пък ще е ако Плевнелиев вземе страната на енергийната мафия и наложи вето върху този законопроект. Достатъчно поразии направи като министър в този сектор като позволи безконтролно да се сменя статута на земята и да се раздават разрешителни за нови зелени мощности.

82

Nikoi

преди 10 години

До Niakoi"Боже за 2 лв на месец има хора които са готови да подкрепят това правителство. А после разправят че хоарта които излизат всяка вечер били платени. Платени сте вие заблудени ***, които за 2 лв сте готови да подкрепяте това правителство"А ти не си платен и искаш да плащаш с 20% повече от 1-ви Юли, вместо с 5% по-малко.Да бе, да! Повярвах ти.

81

Анонимен

преди 10 години

5% намаление за бита,10% увеличение за бизнеса!При сметка30 лв намаление от 1.50лв.При увеличение на цените на стоки и услуги-за бюджет300лв-30лв,за 400лв-40 а за семейство с 2 деца средно около800лв-ще се наложи да плащат още 80лв по-скъпо за храна!БЛАГОДАРИМ ТИ ПАРТИЙО ЛЮБИМА!

80

vesko02

преди 10 години

Важно е какво следва след решенията и действията на политиците.У нас какво се получава?Имаме ли работеща пазарна среда?Имаме ли подобряване на жизнения стандарт на големи обществени групи?Образование? Здравеопазване? Справедливост?Отговорете си сами какво трябва да направим.

79

Мистър Х

преди 10 години

Следващите стъпки, които са набелязани, са предоговаряне на договорите с двете американски централи, каза още той. Очакванията на Вълчев са, когато мине законът и бъде обнародван, ако президентът не го върне, да се отпуши износът, като падне такса пренос с премахването на зелената и на кафявата добавка, да се увеличи натоварването на централите работещи с български въглища.

78

Тошко

преди 10 години

Елементарната пазарна логика сочи: Когато от една стока има излишък, цената й ПАДА!

77

Ветеринар

преди 10 години

До вчера миньорите и ТЕЦ-вете искаха по-висока цена на въглищата и по-висока цена на тока,а от днес цената на тока се намалява.За нас потребителите е добре,но по какъв начин намериха тези резерви така и никой не каза.Аз лично очаквам много скоро енергетиката да се строполяса с гръм и трясък....дано не съм лош пророк.

76

Анонимен

преди 10 години

Сами си качват цените ,сами ги намалят!Мафия!...Може да заблудиш всички за малко, може и да заблудиш малко хора задълго, но не може да заблудиш всички завинаги.

75

Знаещ

преди 10 години

Само като видите "ДКЕВР независим регулатор" и трябва да ви е ясно, че цялата статия е лъжа.

74

boicho.boichev.7

преди 10 години

За няколко дни Станишев постигна няколко цели-намаляване цената на тока, отмяна на данък "колиба", осигуряване на над 100 милиона за намаляване на младежката безработица.Браво

73

123

преди 10 години

1946г. комунистите от БКП забраниха всички партии и назначиха БЗНС за опозиция, за да наложат съветската власт в страната , 67г. по късно агент Павел (Лютви Местан)и агент "Ангелов", "Сергей" и "Сава" ( Ахмед Доган) с помоща на социалистите вече от БСП искат да приложат същите приоми и да си назначат нова опозиция,за да наложат вече не руската, а турската власт в България!!! А мижитурки като Сидеров и Станишев им се кланят и им целуват ръка, за да ги сложат на власт!!! А НИЕ БЪЛГАРИТЕ СЕДИМ И ГЛ

72

Момчил

преди 10 години

Гледам ги в момента, един най-нагло си чете вестник!

71

Алекс

преди 10 години

Това за мините е вярно, само че не е някой а Ковачки. Все пак всички мини са негови. Фалира ги изкуствено аз да ги изкупи на безценица. Силно се съмнявам че Гн. Стойнев не го знае. Просто така кешира инвестицията. От друга страна сме вече в хватката така че не може да се направи много.

70

Niakoi

преди 10 години

Боже за 2 лв на месец има хора които са готови да подкрепят това правителство. А после разправят че хоарта които излизат всяка вечер били платени. Платени сте вие заблудени ***, които за 2 лв сте готови да подкрепяте това правителство.

69

:D

преди 10 години

Най добре да го дигат двойно и всички черногледи п-ли ще са доволни. Нямо угодия.