291

Анонимен

преди 11 години

Не съм гласувала за Плевнелиев, но когато Волен му отправя обвиненията за офшорната фирма, защо не каже за трите офшорни фирми на чичото на бившата му съпруга, който преди да се разделят бе и портиер на офиса на Атака на Врабча? Човекът нямаше вид на богаташ, явно го използваха.

290

Анонимен

преди 11 години

държвността е създадена да защитава правата на християнското българско население в свободна българи,а не да се използува от етнически турци и мафията.не сме роби, а свободни българи.е,за това е протеста,другарю сидеров.

289

Анонимен

преди 11 години

Тъй тъй-вече не искаме 1000 лв.заплата и 500 лв.пенсии за родителите ни-ей затова извършваме преврат!Не искаме и само бг тв-искаме новини на турски,турски сериали до откат!Затова правим преврат!Не искаме честни и почтенни хора да са начело на държавата,а мутри,крадци,олигарси и мафиоти-ей затова правим преврат!Не искаме нови лица, аискаме старите почтенни Пеевски, Доган,Етем,Р.Овч,Вальо топлото,Масларова..ей затова правим преврат!

288

val 789

преди 11 години

До 453 АнонименДобро утро 453 !!!!! И на тебе ще дам отговор на коментара:"Цяло село се клати,само наша Мара-к..ва!!!

287

Анонимен

преди 11 години

Работя в същата сграда в която е централата на Атака. Тази сутрин пред сградата и пред операта са се струпали добре познатите ниско подстригани яки момчета, които след като им се плати, отиват да "защитават" държавността.

286

val 789

преди 11 години

До 449 АнонименТи подкрепил ли си едно,поне едно предложение на АТАКА!!!! Всички сме *** и СЕИРДЖИЙ!!! Гледаме все другия да прецакаме да ни свърши "черната" работа и да му гледаме сеира,пък ако стане нещо-стане,ако не стане,е...и го в з...ника

285

спиро

преди 11 години

С бюлетините от Костенброд бе извършен преврат.Защо всички мълчат по случая?

284

пламен

преди 11 години

Нищо няма да се промени, дори и да се промени изборния кодекс и ще ви кажа защо? българите в 90% са крадци, мошеници, завистници и всякакви долни гадове. 10 % са свестните в България и тях ги няма сред протестиращите и няма и да ги има в следващия парламент. не са ни виновни институциите и законите, а причината е в човешкия фактор, той не струва.За справка четете Славейков, Ботев, З. Стоянов и Ал. Константинов.

283

Анонимен

преди 11 години

До val 789 .... И после какво?! НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО С ТЯХ! Не слушайте какво говорят политиците, а гледаите какво правят и тогава съдете. От политиците ще чуете ВСИЧКО което искате да чуете.

282

sharan-bg

преди 11 години

За съжаление си е човечецът от където и да го погледнеш. Пък и хубаво се римува Волен, долен, болен .... И майка му е имала нещо на ум.... Понякога като че ли говори смислено, но като удариш чертата от чорапите нагоре хич го няма. Той горкия хубаво се изхвърля, но *** не е Дойчо! Пък и много назад останаха 30 те години на миналия век.......

281

val 789

преди 11 години

Сеирджий ПОЛИТИКА и ДЪРЖАВА не градят!!!! Предпочитам един "луд предател" Сидеров,отколкото 1000 коментиращи сеирджий!!!! 24 години има етническа партия ДПС в България!!! Защо мълчахте 24 години "патриотчета и нолмални",когато Сидеров и АТАКА внасяха предложения в парламента за закриване на ДПС,за закриване на верските училища,за обезщетение на тракийските бежанци,за ревизия на приватизацията,ревизия на монополи и дружества ограбващи България,за намаляне на държавната субсидия за партии???

280

fdaf

преди 11 години

bolene, nali be6e predi vreme protiv turcite i komunqgite.kvo sq izvednuj na tqhna strana li mina ve,podlogo urodliva @

279

ментор

преди 11 години

Припари ли ти на нежните кълки еничарин болен,преврата срещу държавността го направи ти заедно с платените ти ибрикчий,ами ефенди събирай си там каквото ти е останало-потури,***,продажни грошове и забирай грешната си душичка в някое закътано място в Анадола в което да прекараш остатъка от жалкият си живот,защото в Свещена България няма място за теб!Сбогом животно....доживотно!

278

Анонимен

преди 11 години

Точно така - прав е човекът! Той на ли е най-наясно. Не знам защо не е споменал и какви са тези фирми, които години наред грабят България с помощта на българските политици - РУСКИТЕ! Шест (!) договора и 3 милиарда лева за АЕЦ Белене и резултат: една дупка в полето. Колко години Газпром продаваше газта чрез посредници (те какво правеха - "облагородяваха" ли я ?!). Сега южен поток щял да ни струва 3,5 милиарда - ще си го изплащаме още 20 години. ЧЕСТИТО ВОЛЕН! Продал си ни на добра цена!

277

re 420

преди 11 години

БравоМного актуално към днешна дата,не мога да разбера само тези които са ти ударили по един минус дали въобще са българи и ако са колко са грамотни и знаят ли за какво става дума.

276

rave

преди 11 години

Mnogo to4no i seriozno izkazvane!5,10 ili 15hilqdi ne sa bulgariq!Vsi4ki stoqt i gledat kak grupa hora i nqkvi jurnalist4eta vdqka ve4er ni zanimavat s ne6to koeto ne e taka!Vasko krupkata, milena slavova ...edvin sugarev ..abe hora v koe vreme jiveem??To4no xzagubilite izborite i iz4ezva6ti partiiki vsigat 6um d malko hora 6toto ve4e gi nqma! Evala Siderov mnogo dobre kaza ne6tata no tova ne kefi divacite. otidoha im subsidiite otide durjavnosta .Inteligentni hora se izvinqvat na prostaci Ujas

275

Българин

преди 11 години

Не съм привърженик на "Атака". Нещо повече не мога да понасям В.Сидеров ,но съм напълно съгласен с констатациите им за политическата обстановка сега.Погледнете кои "изпълзяха " от дупките си. Сугарев ,Бакърджиев,тях ли искате отново ? Нали ги знаем ?Кои искате ?Отново милиционерската хунта на Б.Б. и Цв.Цв. ли искате да безчинства ?Може би " Скат" ,които се оливаха да осират Б.Б.,а сега са в редици с неговите " шпиц команди" ?Хора , мислете и тогава протестирайте.Подведени сте.

274

Доживяхме

преди 11 години

Лайньо Сидеров се оплаква от побой и дискриминация? Съвсем изперка, предложете му адекватно лечение в някоя сибирска клиника. Животно до животно. Доживотно.

273

Анонимен

преди 11 години

Орешарски трябва да смени Цветлин Йовчев. На него не може да се разчита.

272

Дучето

преди 11 години

Обещанието не е кат даването....еми сега партия АТАКА на тея избори е на ***...ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ....