83

Анонимен

преди 10 години

тия ще дадат властта само с камъни и сопи.оставка бе смотани коунета.

82

Варна

преди 10 години

Оставкаааааааа!

81

Десен

преди 10 години

Така е г-н Миков от години не е имало подобни прояви пред парламента. Но забравяте една подробност, че последният път когато напрежението ескалира пак бяха БСП на власт. Защо все така се случва време е да си зададете този въпрос.

80

Sekom

преди 10 години

И този взе да се мисли за велик.....Народа не ви иска не разбрахте ли

79

Българ

преди 10 години

България не иска оставка на кабинета след по-малко от два месеца работа.

78

мирно работещ

преди 10 години

Имате ли кинти? Немате. Ми като пиете кафе в работно време, нема да имате.

77

Мирно протестиращ

преди 10 години

Притиснати са до стената и впрягат всичко научено от ДС ,за да манипулират и дезинформират населението.Цялата прогнила тактика използване през годините ще бъде приложена отново и то с утроена мощ.Първата стъпка с осигуряването на медиен комфорт чрез платени коментатори и заплахи срещу медиите вече е в ход!!!

76

9

преди 10 години

уе ,уе уеее , еуеее , ееее уеМиков нищо не се разбира

75

Анонимен

преди 10 години

В момента "кабинетът" активно работи в нарушение на чл.1(3) от Конституцията, който гласи следното: "Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет." Въобразяват си, че са незаменими и че ако не останат на власт, щял да настъпи хаос в България. Та ние живеем в хаос вече 23 г., дами и господа от БСП, ДПС, ГЕРБ, "Атака" и пр., бивши членове на БКП и ДС. Вървете си вече!

74

Анонимен

преди 10 години

Какво нещо е човешката суета,манията за величие?! Пази Боже!

73

NEKOI SI

преди 10 години

Ami da , slogni4ko stave. Skoro mnogo manipulativno 6te prizovete poditelite da ne vodiat desata na protestite I 6te izpolzvate NEPOZVOLENA SILA SRE6TU PROTESTIRS6TITE. Ne6to kato ''TANKOVETE...

72

НЕ!

преди 10 години

"Същевременно пред НДК се организира контрапротест в подкрепа на правителството... На протеста присъстваха близо 200 души."40 хиляди протестират срещу правителството.За какъв процент говорим? И понеделник е твърде дълъг срок.България е една на всички, не една на 200!

71

Анонимен

преди 10 години

ГъРБавите са най-деструктивната част от нашето общество, дори и не съзнават колко са вредни за самите себе си

70

Анонимен

преди 10 години

Напрежението ескалира, щото спонсорите започнаха да свършват парите. Същата закономерност се наблюдава и при хормоналния баланс на журналистките.

69

ставри

преди 10 години

Решават,решават съдбата ви д-р Миков.

68

край

преди 10 години

Прав е пропорционалната избирателна система няма да промени нищо ако сегаа се проведат нови "избори" по този кодекс. Ще се гласува за листи подредени от Станишев Цв. Цв. Доган и Сидеров. Филма вече е гледан. филма който не сме гледали е МОЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ при което ролята на партииците е сведена до минимум. Ако не викнем силно МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ и не ги наложим тези никога няма да ги позволят. Ще ви омайват с преференциални листи машинно гласуване и пр.

67

Анонимен

преди 10 години

Схванах те ли каква е играта на серго местан и волен опитват се да провалят кворума за да не се гласуват промените в изборния кодекс. По този начин те се надяват да се отиде на предсрочни избори по стария закон за изборите. Искат отново да влезнат в парламента с купен и контролиран вот, защото само по старите правила могат отново да влезнат в парламента? ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИШ ЛИ ТОВА???

66

Егон

преди 10 години

До ХасмукарКато си безпартиен какви са тези глупости "10 000 човека да се хванат отзад и да се разцепят". Кажи си мнението без да опонираш на някого и да ръсиш глупости. От моя страна каквото повикало, такова се обадило. Кажи си позицията и толкова.

65

Анонимен

преди 10 години

ам то ко решаваха нещо изборите щяхте да ги забраните сигурно, затова се искатнови избори проведени по нов начин на стария видимо сте му хванали цаката

64

Muh

преди 10 години

Пълни глупости от човека, който стана на крака, за да ръкопляска на прасето Делян Пеевски! Миков, ти си олицетворение на опита държавата да бъде окончателно предадена в ръцете на мафията! Ти си за затвора за държавен преврат!