180

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ е политически труп, не се ли върнат в парламента да подкрепят ДПС и БСП

179

до real B

преди 11 години

Уважения за коментарата ти, обаче в крайна сметка пак българските граждани от ТУРСКИ ПРОИЗХОД гласуват за ДПС, процента сигурно е 80-90% турци, 10-20% *** и под 1% други.Така че е нормално да се говори така.

178

marian44

преди 11 години

До nero43 -170Ти фактологията за Борисовите глупости я знаеш прекрасно, нали? Знаеш вероятно и престъпленията с икономиката ни, която Костов сътвори отиде в ръцете на мутри, руснаци и американци срещу пълната ни зависимост. За царското *** да не говорим. Та, остана ли България, че да си позволяваме грешка след грешка? Какъв е изходът според теб? Щото от плюене замърсяваме само природата. Какъв е изходът според теб?

177

Статист

преди 11 години

Добре обмислена постановка. И все пак паниката им се покачва. Най-после.

176

Анонимният

преди 11 години

Да назначиш Пеевски за шеф на ДАНС през 2013 г. е като да назначиш през 2001 г. Бойко Борисов за главен секретар на МВР. Някакви протести да имаше през 2001-а? През 2009 г. кой стана министър-председател? Борисов. Имаше ли протести? Не, нямаше. Даже имаше всенародни веселия, нали така? Тоест обществото реагира на едно безобразие, но не реагира на други.

175

николов

преди 11 години

До Смяххората бяха донесли

174

Zlatin.Mladenski

преди 11 години

Ехххх, и Станишката е хитър, обаче.Знае, че Болен е човекът, дето най-губи от предсрочни избори и го изнудва да се върне по този начин.

173

Анонимен

преди 11 години

мерки в икономиката мерки в това мерки в онова какви са тези мерки бе айде земете кажете нещо конкретно стига само говорихте за мерки само празни приказки..това правителство е като протестиращите и те искат промяна а не казват как, политиците и те говорят за мерки и не казват нищо конкретно

172

Анонимен

преди 11 години

Гласувах и пак ще гласувам за АТАКА, единствената българска партия

171

Анонимен

преди 11 години

ТИ ЛИ МИСЛИШ ЗА БЛАГОТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД БЕ г-н КАШПИРОВСКИ КАТО ПРЕДЛАГАШ ТЕЗИ МУТРИ КОИТО ТЕ ИЗДЪРЖАТ ФИНАНСОВО. А ВОЛЕНЧО ЩЕ ПОДКРЕПИ СЕРЖ КАШПИРОВСКИ ЗАЩОТО ИНАЧЕ ТРЯБВА ДА ВРЪЩА МАНГИЗИТЕ.

170

Анонимен

преди 11 години

болен и АТАКА вече нямат шансове ,парите който взе Болен няма как да върви против БСП И ДПС.но ще видим края на епизода как ще свърши .

169

Анонимен

преди 11 години

Избирам по-малкото зло ГЕРБ!

168

Анонимен

преди 11 години

Гледах изявлението му по ТВ,наглеца пак си направи ПР на чужд гръб,в случая на сл. правителство.По повод това ,че трябвало да му признаят изб.резултати, мисляче точно той не ги призна.

167

RAD

преди 11 години

До Мария-149Драга Мария,Борисов не е цвете за мирисане и действително показваше неуважение към обществото с изказвания и несполучливи назначения, но НИКОЙ НЕ СЕ Е ИЗПЛЮВАЛ ТАКА МАЗНО В ЛИЦЕТО НА ХОРАТА,както го правят тези от 3 седмици. обясняват нахилено и нагло колко е "безотговорно" да се подава оставка. Отговорно ли е да назначиш Пеевски за шеф на ДАНС? Бивш СИК-аджия за зам,министър на МВР? Сидеров за шеф на комисия по Етика???И още-интелигентните ще излязат в 18:30.На работа са сега

166

анонимен

преди 11 години

Сега е моментът Атака да покаже че наистина не подкрепя това правителство от шуробаджанащини!

165

megi 55

преди 11 години

ЛЕЛЕ КАКЪВ ПОЗОР!" НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ БЯХА ИЗВЕДЕНИ ОТ ПАРЛАМЕНТА И ОХРАНЯВАНИ ЕДИН ПО ЕДИН ,ЗАМЕРЯНИ С ЯЙЦА,ДОМАТИ И КАКВО ЛИ НЕ! СЛЕД ТАКОВА ОСВИРКВАНЕ ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК БИ ПОТЪНАЛ В ЗЕМЯТА ОТ СРАМ НО НЕ И ТЕ! ТОЗИ *** НА СНИМКАТА БЕШЕ СЕ ФУНДОСАЛ И САМО ГЛЕДАШЕ КАК ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ОТ "НАРОДНАТА ЛЮБОВ" СЕГА ОБАЧЕ ПАК СЕ ОПИТВА ДА СЕ ИЗКАЗВА.КОЛКОТО ДО СИДЕРОВ ЯВНО ДНЕС МНОГО ГО ДОСТРАША ОТ" НАРОДНАТА ЛЮБОВ "И ПО ТАЗИ ПРИЧИНА НЯМА ДА ДОЙДЕ И УТРЕ.ТАКА,ЧЕ НЕ ГО ВЕЛИЧАЙТЕ ЧАК ТОЛКОВА!

164

Анонимен

преди 11 години

Това че не харесваме Б.Б и Ц.Ц значи ли че трябва да харесваме Станишев Доган-Местан и останалата компания.....?

163

Смях

преди 11 години

От де кураж смелия болен да застане пред 1000 протестиращи....ха..ха..хаЩе трябва да носи повече пласмасови масички

162

Анонимен

преди 11 години

Който и да ви даде 121 глас само ще провокира и озлоби още повече хората. Купихте си партия с всичките й 258 000 гласа, не ви ли стига?

161

real B

преди 11 години

Моля хората използващи думата "турци" да я използват само когато с нея квалифицират субект с гражданство от Република Турция!!! Хората изповядващи ислям в БГ не са турци, а "БЪЛГАРИ" !!! И не всички от тях сме гласували за комунистическата партия ДПС (повечето от изповядващите ислям в БГ не се заблуждават, в същността на партия ДПС-създадена от ДС и БСП). Погрешно е впечатлението съзадено точно от ДПС и БСП, че хората изповядващи ислям са симпатизанти на ДПС. Няма такова нещо!! Всички мои прият