46

П.Петров

преди 11 години

На какво ли е способен един доказано корумпиран човек, за да отърве кожата ...Смешното е , че го хванаха само за 50000 евро, а колко ли има още ...

45

до 49

преди 11 години

На пеевски ли е ве ? Ахахахаха, не е ли на Йордан Бончев, общински съветник от герп?!?То бива такова промиване, ама ваш'то е направо лудост!

44

до стоян петров мърш

преди 11 години

***, това какво болния ти мозък може да направи с 500000 бюлетини хич не ме вълнува! Ако щеш си ги навирай, ако щеш си бърши *** с тях. ФАКТ Е, ЧЕ НЯМАШ ПРАВО ДА ГИ ИМАШ, РАЗБРА ЛИ МЕ МИЖИТУРКО ГЕРБЕРЯСАЛА! ВИДЯХМЕ КАКВО СТАНА НА ИЗБОРИТЕ, МИСЛИШ ЧЕ ГЕРП ПАК ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ЛИ, А БОНЧО? АРЕ В УСТИЧКАТА!

43

Анонимен

преди 11 години

До 18+Ама докато този на снимката беше в герп се скъсваха да го защитават!!! Сега като заговори против тях и стана полов орган ... Той винаги си е бил такъв и благодарение на герп изкара 3.5 години като министър на замеделието!!!

42

Анонимен

преди 11 години

Аве, баламурници, половин милион бюлетини намериха в печатницата на герп, вие още хвалите как 2ри избори били "спечелили"! Вярно ли сте толкова безочливи?!? Цв. цв, Боко, фидоската и сие са за затвора, вие ми ги хвалите ... срамота!

41

До Shop

преди 11 години

В голяма грешка си!И вожда ви ти каза че ГЕРБ е на Цв. Цв.

40

Мишо

преди 11 години

По-скоро може да се отделят някои фракции от ГЕРБ, но като се има предвид, че харизмата на ГЕРБ е Б.Б., това по никакъв начин няма да се отрази на броя на привържениците. По-скоро тези, които се отделят ще потънат в забвение.

39

ххххх

преди 11 години

може да не са идеалните,но животновъдите по време на тяхното управление и в частност екс министъра на земеделието Мирослав Найденов получиха поне някаква подкрепа.Така ,че подкрепям Герб,поне докато не се появят по-добри от тях.

38

ko4o

преди 11 години

какъв мазен мишок е този Найденоff. Преди няколко месеца лижеше задниците на Цветанов и Борисов, днес е голям критик и разбирач!!!

37

Shop

преди 11 години

До азЕмии... Най-общо казано, ГЕРБ е българската партия.Освен тях има две руски и една полуидиотска.Та така...

36

Анонимен

преди 11 години

Няма да е много добре, ако ГЕРБ се разпадне, защото няма да остане и една долу-горе нормална партия, която да има шансове да управлява. Видяхме ги другите какви са - не можем да очакваме чудеса от тях. На последните избори някои малки партийки имаха хубави програми, но такива просто нямат шанс да управляват. И затова отново стигаме до избора - ГЕРБ или БСП+ДПС(+АТАКА, известна и като ЮРУШ). И аз се надявам да се появят нови лица, но няма да имат шанс.

35

аз

преди 11 години

Кво беше тва ГЕРБ?

34

Алио

преди 11 години

Предлагам да махнем всички политицие и да се върнем към племената!!!

33

yann

преди 11 години

Не съм чел статията и нямам намерение да я чета!Не съм фен на ГЕРБ!...Този *** не трябваше ли да бъде осъден, а не да дава интервюта?Защо публикувате изказвания от доказали се некадърници?Напишете нещо смислено - какво направи Цветанов с МВР... Кой дърпа конците на Станишев... Къде е и какво прави Лилов???Занимавате се с пошли теми...

32

Анонимен

преди 11 години

***...

31

Shop

преди 11 години

До ПЛАМЕНПитай пак, че не разбрах въпроса?

30

Хасму

преди 11 години

Баси партията, който не е погален от лидера, се сърди като малко дете. Бойко в затвора и черта на ГРОБ!

29

ПЛАМЕН

преди 11 години

*** гербери,поставих ви преди малко един въпрос,:кои са ценностите на ЕНП?.Предполагам,че по- образованите от вас , тези с 3-4 клас ,се ровят по справочниците,но едва ли ще намерят нещо.И да ви кажа нещо:когато пише по форумите някой гербераст, се познава веднага по безсилната злоба и примитивността на изложението.Предполагам ,че няма да ме разберете,но само с Винету ,не става.

28

ABC

преди 11 години

До 23 : Ти пък се прекланяй пред Станишев, Местан и Волен.

27

Учуден

преди 11 години

Цензурасти , герберасти , *** от *** .БГ , къде сте ? На море ли ?