121

Кико

преди 11 години

1 Технология на убийството на една нация (кой стои зад интелигентните протести)2 Харта 2013 платена отвънСпонсорите са Отворено общество, Atlantic Philanthropies, Charles Stewart Mott Foundation, Ford Foundation, German Marshall Fund of the United States, Open Society Institute Rockefeller Brothers FundЕто интересни заглавия прочетете и се прибирайте по домовете си по живо и по здраво господа и госпожи опитни зайчета.

120

П_Петров

преди 11 години

До Анонимен 135, тогава пак не е демокрация и разликата с настоящото няма да е голяма - сега група олигарси определят народа като *** и управляват вместо него, чрез поставени лица. Харесва ли ти ?

119

Анонимен

преди 11 години

Ще им се на ГРОБ нови избори, Росенчо ****ата да сложи още един Райков и само гледай как се правят избори.

118

Анонимен

преди 11 години

Смяна на конституцията!Ограничаване на правото на глас по образование! Средно образование за право на глас!Кой ще купят тогава с кебапчета и майчински и прочие "социални грижи"?

117

boza

преди 11 години

Samo taka -predsrochni izbori , ste gi specheli GERB i na drugijat den izlizame otnovo na protest ( ste ima plakati s nadpis:Gerberski bokluci , BB i CC v zatvora ), pravitelstvoto pada i otnovo predsrochni izbori --pecheli gi BSP i otnovo na protest (cherveni bokluci i t. n.) . Da zhivejat protestite !!!

116

lucky

преди 11 години

До АнонименЩом мнозинството решава, понеже сме демокрация, защо зимата падна правителството? Колко и какви протестираха тогава? "Атака" и "БСП" плащаха на лупменяги и на футболни агитки да хвърлят камъни по полицията, за да падне правителството. А и мнозинството всъщност гласува на изборите за друга партия, а не за тези, които се нагласиха. Просто в Бг като гласуваш за БСП, получаваш като бонус ДПС и не знам кой нормален човек (ако изобщо има такива леви хора) се чувства добре с това.

115

Анонимен 1

преди 11 години

128, що си мислиш, че от хилядите постове тук, някой ти е обърнал внимание, чух безброй неща-нищо конкретно и решение на ситуацията

114

6ifoto

преди 11 години

задават се ,ама без мене...писна ми вече...

113

Мистър Х

преди 11 години

В записани разговори по делото на Тодоров има запис как Цветан Цветанов крещи: Искам съдия арестуван, искам жертви!

112

Анонимен

преди 11 години

125, ти, или падаш от Луната, или си нов тук... Заболяха ме пръстите да си излагам идеите и все има по някой "недоразбрал"

111

Мистър Х

преди 11 години

По делото, което се води срещу бившия антимафиот Орлин Тодоров, има разговори как човекът на Цветан Цветанов Петър Христов е звънял постоянно на Тодоров за да се информира какво става с Георги Вълев, обвинен като килър по делото килъри.

110

Анонимен 1

преди 11 години

Иска ми се да чуя, конкретни идеи от тук пишещите, оставката е лесно нещо...

109

Мистър Х

преди 11 години

Още в началото на ноември 2012 година единствена АФЕРА написа, че във Велико Търново е заровено кучето, покрай скоростното пенсиониране, по искане на Цветан Цветанов, на варненския шеф на Вътрешна сигурност Пламен Цолчовски. Днес след изявление на главния прокурор Сотир Цацаров стана ясно, че на Цветанов ще бъде повдигнато ново обвинение, за това, че въпреки разрешение за СРС от съдия, той си е позволил да резюлира с НЕ!!!. АФЕРА разкри, че осуетените СРС-та са касаели и бизнес ортака на Цветанов във Велико Търново Петър Христов.

108

избори

преди 11 години

Избори на всяка цена. Парламентът е невъзможен, няма вариант да функционира нормално. Най - голямата партия се сърди и не ще да работи, вторите са тотално зависими от третите и четвъртите, въобще пародия. Правителството мяза на ел.табло - бушон до бушон. Отговорността и в двете институции е размита до безобразие. Искам поправителен !

107

Анонимен

преди 11 години

Никога повече ГЕРБНикога повече ГЕРБНикога повече ГЕРБНикога повече ГЕРБНе че съм за ГЕРБ но поне те поне си подадоха оставката с достоинствоа тези са и толкова нагли че с камъни да ги трепеш пак ще им е малко

106

Анонимен

преди 11 години

Тези по улиците нямат дори елементарни познания по макроикономика, държавно управление, стратегическо планиране, държавен бюджет, психология на масите и др. Вече 12 дни искат нещо, но никой не го формулира по някакъв начин, искат промяна, но нямат и елементарен план за нея и най-накрая но не на последно място - какво ще дадат от себе си! А това за комунистите е много жалко, като се има предвид, че 80% от протестиращите са били или бебета 1989г или още не са били запланувани въобще :-)

105

Анонимен

преди 11 години

даже може всеки месец да правим избори ние сме богата държава

104

Тодор Колев

преди 11 години

За дълбоко съжаление в годините на прехода фасадната ни демократизация постигна такъв резултат, че държавата падна в ръцете на известни и назначени олигарси, които считаха, че тя е тяхна собственост и че е изключително тяхно право разпоредбата с всяко стопанско предприятие. Докато в същия този преход, народът беше призоваван да плати цената на промяната в името на доброто, то никаква промяна не настъпи в назначените политическите шарлатани и предатели на отечеството, които изградиха своето престъпно благосъстояние над нещастията на целия народ. Поради тази причина илюзия е, че всички следв

103

dsfsfg

преди 11 години

До Никога повече ГЕРБХАХАХА, червените *** ще се научите, че има wikipedia. Е явно ти си този, който не е чел романа, защото "ирония от галактически пропорции" е цитат именно от там. Чела съм го и освен това на езика на който е написан романа, а не умопомрачителния псевдо-превод.

102

qur4u

преди 11 години

Малееееееееее, вижте интервюто на Румен Петков във Фрогнюз. Ужас! Навира станишката на кучето в........