238

олеле

преди 11 години

с изявленията си президентът активно подкрепя свалянето на правителството и отиване към нови избори , к. в момента е равнозначно на хаос, влошаване на икономическата и политическа криза. това е против интересите на държавата и гражданите и е недопустимо. президентът би т/о да бъде надпартиен и да зашитава интересите на всички. Първата дама изключително активно, задкулисно, чрез социалните мрежи, се изявява, въпреки, че от 1-я ден публично демонстрира неуважение към президентската институция???!

237

Анонимен

преди 11 години

До емоза офшорките питай Бареков.Той ще ти обясни че най-велики са Пеевски и майка му и колко е *** българския народ, че не ще да приема новата триглава ламя. Доган за свръх консултации взема за месец, колкото ти изкарваш за цял живот, Петър Ангелов от ДПС не платил 4 милона данъци ама това са бели кахъри, та и ти като Бареков ги прескачате.

236

ЛКД

преди 11 години

До пух - 278Винаги можеш да разпознаеш евреина по мръсната уста - винаги изтърсва нещо свързано със ***, отделиелната система и тем подобни.Та не, няма да му "ядем ***" на смуглия човечец от снимката, Шмуеле.

235

ЕКСПРОПРИАТОР

преди 11 години

Пред страха да загуби окончателно властта при надигащата се вълна от протести, едрата буржоазия винаги първо се е съюзявала и защитавала с "уникални хвалби", интересите на буржоазнопротестиращите, като успешно ги е противопоставяла на исканията на пролетариата !

234

емо

преди 11 години

Интересна ми е темата за офшорките, протестите на хората ги виждам.

233

Анонимен

преди 11 години

Ако бяха такива ,каквито му се струват на Президента, щяха вместо само да крещят да имат вече трибуна и да говорят какво ще се случи като падне второ правителство за една година.Избори и какво ще се случи на тях?

232

Жоро

преди 11 години

Трябва работа и съвест.

231

пух

преди 11 години

Леле като чета коментарите оставам с впечатлението, че тук драскат само *** атакисти и червени ***. Да му ядете *** на Плевнелиев. Всички вие не струвате колкото нокътя на малкият му пръст. Завистливи нещастни създания. Завинаги ще си останете в помията в която се въргаляте.

230

Ghero

преди 11 години

По пристрастен президент никога не е имало.Този не ме представлява. От тук нататък нека говори само от името на герберите, а не от името на всички българи.

229

seira

преди 11 години

Народът вече, уви(!) не е на улицата...Вчерашните провокации отново ни показаха, че справедливия протест бе "изкривен" и "яхнат" от кого ли не!!!Даже тази сутрин по една от телевизиите, "представител" на протестиращите си позволи въодушевено да обяснява как ще се влезе от протестиращите в институциите и ще се настанят лица, които ще поемат управлението...Да не говорим за етническата антитурска омраза, която се разпалва от уж "патриоти"...И всичко това в ХХ-ви век, при уж "демокрация"...

228

Анонимен

преди 11 години

Ще се гордееш та, нали и женати е на протеста, смееш ли да кажещ нещо друго :)

227

ЛКД

преди 11 години

Аз, българинът, казвам че:1. *** *** на синимката по-горе не ме представлява.2. Дрогираните интелектуалстващи *** на площада не ме представляват.3. Еврейчетата от различните НПО-та дето са се развилняли напоследък, требва да изберат как да си отидат - през вратата или през комина.4. Ще побезуханствате още некой и друг ден, после ще ревете.5. Либералните *** на демокрацията трябва да си седят в къщи под юргана. Пърформанса на площада води до шутове.Смърт на въшките.

226

ХА ХА ХА ХА

преди 11 години

***....УНГЕЛ ГЕРБАВ

225

Анонимен

преди 11 години

ирландска пакстирка - нашата гордост роскои гнусно и срамнотоя задмина и оня *** желев

224

Хората, дето протестират наясно ли са, че протестират срещу нещо, което се опитва и ще пребори чалгизацията, мутрозацията и простотията, която ни заливаше четири години?

223

звездичка

преди 11 години

Ах, Плевнелиев, как ме разчуства само, ако знаеш, когато на КСНС покани обвиненият Цв. Цв., а главния прокурор на Републиката не...Взема ли те някой на сериозно?!

222

hrkd

преди 11 години

Не трябваше да се позволява тези хора да излязат на улицата . Трябваше да помислите за тях преди да излязат , но докато мислите само за офшорките си така ще е ....

221

Izvestniq

преди 11 години

Росен ако си мисли, че ще направи нещо горкия, то жестоко се е излъгал. Няма думата за абсолютно нищо, защото всяко негово действие му се нарежда и той няма свободата на действие, която трябва да има всеки един президент. Крайно време е да се вземе малко в ръце.

220

Анонимен

преди 11 години

Тоз май имитира Дилма?!

219

аз

преди 11 години

ако не дай си боже има следващо правителство то ще падне още на първата седмица.