107

Добряк

преди 11 години

Моля *** да обърнат внимание на езика на коментатора с ник Шоп.

106

Анонимен

преди 11 години

*** глава затрива господа поданици

105

Анонимен

преди 11 години

До до 110това герберите много се обиждат ама само не на тиквата не като ги нарича лош материал кучета прави ги овчари слугува на чужди интереси по точно америка и румен пашата и криминални структори можеби тези протестиращи са от неговото котило и лапаницата им ще свърши затова толкова пищят....

104

Аз

преди 11 години

Само *** може да подкрепи това правителство и партийте , които го подкрепят .

103

до 110

преди 11 години

Няма нищо лошо един език в повече,таман като ходим в Турция ще се разбираме с комшиите,а може би и с нашите кръвни братя волжките българи които са мюсулмани,но се борят да се наричат ,,БЪЛГАРИ,,

102

6

преди 11 години

До ЧиновникИ аз се присъединявам , че са ***. Сланина от *** и комунист от власт се свалят само с нож. Но те ще са още малко *** и после ще се осъзнаят.

101

Анонимен

преди 11 години

А в този сайт си има десетима ***, които целогодишно възхваляват червените *** и дори не си дават колко смешни и жалки са.

100

анонимен

преди 11 години

Като сте толкова отворени и плюете по новото правителство можете ли да ми кажете какво правене Плевнелиева на протеста,май има нещо вярно в думите на Волен за офшорките?

99

Анонимен

преди 11 години

Интересното е, че "интернет ***", които видях на улицата да протестират нямат и грам от озлоблението, което виждам сред форумджиите подкрепящи този нещастен човек Христо Монов. А злобата винаги отвращава, по същия начин, по който отвращава наглостта и безочието на екс БКП формациите.

98

Чиновник

преди 11 години

Прав е г-н Христо Монов. Тези, които протестират са интернрт-***.

97

Аз

преди 11 години

Май Владо Кузов доста е изтормозил сексуално клетите атакистчета,то си им личи...Хахахахаха....

96

Има и други начини

преди 11 години

Драги протестиращи! Има и други начини за самозадоволяване, освен да крещите "Оставка и "Мафия"!

95

AZ

преди 11 години

Слгед няколко години , когато турският език стане втори национален език , ще режа лично зелките първо на атакистчетата, после на депесарите .

94

Sound

преди 11 години

Шопе, прав сте !Завиждам Ви и за парите и за ерудираността Ви - изказахте наистина прагматични истини за живота на поне 80% от българите. Като поредният осъзнал се "***" се покайвам за простодушието си ! В следващия коментар може и да се разкая и за саркастичните си думи от този, но ще видим дали ще ми бъде опростен за първия грях ...П.С. Колко е тарифата за провокативен пост и ако е да кажем над 50 лв., то къде мога да отида и предложа услугите си ? Все пак имам опит ... като *** ...

93

Шоп

преди 11 години

Трябва по 100 ареста на ден най малко, иначе тия интересчии протестиращите няма да спрат.

92

Шоп

преди 11 години

Протестиращииии гладни мизерницииииииииииии, почнали работа за 500 лева осигурена от ГЕРБ, но чистката започна, на Орешарски не му пука. Всички скоро ще сте мрели от глад. Така и трябва, лошия материял (дроба) на Бойко като си замине оставаме НАЙ - ГОЛЕМИТЕ ! УРАААААААААААААААААААААА

91

г-н Тау

преди 11 години

До sawallкой знае ,sawall......кой знае?!

90

ДА

преди 11 години

НЕ-ВИЕ НЕ СТЕ ***..ЗА ТОВА И АКЪЛ СЕ ИСКА--ВИЕ СТЕ ГЕЙБЕРАСКИ ***-КАТИЛИ--НИКОГА ТЕРОРИСТА БОКО НА ВЛАСТ!!!!

89

chmatka

преди 11 години

До ШопДОВРЕ , ЧЕ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ И ИДОЛА ТИ СИДЕРОВ СТЕ СТЕРИЛНИ ...............

88

Шоп

преди 11 години

Бойко използваше лош материял и като хора и като асфалт при стриежа на магистралите, за това още от сега почнали да се рушат.