166

Анонимен

преди 11 години

Според мен Станишев трябва да подаде оставка и лидер на ГЕРБ да стане Кадиеф. Оставка на правителството могат да искат само безотговорни хора. И без това държавата е колабирала, нови избори могат само да доубият и без това вегетиращата икономика. Знаем че ГЕРБ искат още да царуват, власта опиянява, но нека не забравят че народа не ги иска и ги свали от власт, меко казано е неморално да се напъват отново. А и видяхме до къде докараха икономиката, нека видим новите дали ще я съживят.

165

До 176

преди 11 години

Скрий се с евтината си манипулация! Така и не чух, щом това ти е "магията", с какво точно са ти помогнали герберастите, че пак си ги искаш на власт? Ти си като червените бабички (Само дето ми се струва по-вероятно да си от платените плиткоумници), дето едно време им било най-добре и затова сега си гласуват за "комунистите", нищо, че те нямат нищо общо с това, че едно време са били по-млади, че системата е била друга, управляващите и т.н.

164

Анонимен

преди 11 години

Не знам кои са членовете на този национален съвет, но ако му гласуват доверие под каквато и да е форма, то значи са най-малоумния съвет на този свят. Той ни орезили по такъв отвратителен начин, всички вече разбраха що за човек е. Време е за някой по-нормален председател, който не взима "нестандартни" решения които да ни карат да умираме от срам че сме симпатизанти на тази партия.

163

Левски-КЗЦ

преди 11 години

Така са комунистите - нагли и безочливи. Срам!!!

162

Ник

преди 11 години

Интересно,защо министър председателят на Чехия,не смята за безотговорно да подаде оставка? И Станишев и орешарски,трябва не да мислят,сега,ТЕ СА ДЛЪЖНИ,да подадат оставка!Има кой да преценява отговорно ли е!

161

sasho762

преди 11 години

До 155:Знаеш ли каква е моята магия? Нарича се работа, предприемчивост, сговорчивост, доверие, професионализъм. Ако искаш да знаеш така живея аз през целия *** преход и каквото здравеопазването за теб, такова и за мен! Не съм казал, че герберистите или който да е друг са ми помпомогнали, но ти четеш като дявола евангелието. Къде в моя първи коментар видя да се кланям на ББ, просто казах, че по негово време сме били най добре!

160

Анонимен

преди 11 години

Смятам че Сего трябва да подаде оставка, както и премиера Орешарски. И пак на избори друг изход няма!

159

Анонимен

преди 11 години

според поправките за ДАНС, подготвени за Пеевски, внесени от Станишев и Местан ИМА НЕЩО МНОГО ВАЖНО: бъдещият директор на ДАНС няма да може да бъде свален от поста, ако извърши тежко нарушение или системно неизпълнение на служебните си задължения. Той няма да може да бъде уволнен и ако извърши действия, които накърняват престижа на агенцията.това не го знаех до днес

158

Анонимен

преди 11 години

Защо на националния съвет поискай в народното събрание.

157

Анонимен

преди 11 години

Олеле, ако Станишев подаде оставка - Борисов и Цветанов ще се намърдат на местенцето му! Мамин-златен той! Сладурче! Дай да те цункам по муцунката, бе, мушмурок

156

Същисана

преди 11 години

Нагъл, безсрамен реваншист! Йотова го брани, защото знае, че ако той си отиде - отива си и тя!Вместо да се извини, все Борисов му е в устата!

155

md

преди 11 години

Ne chovek a jelqzo tixo Stanishev promulvil Ne Komunist .Tozi vlast ne dava .

154

Посната пица

преди 11 години

Българи. като четем ваще мнения имам чувството че станишев ни е бил министер прецедате. до вчера. мисля че последните 4г на ГЕРБ много ви е влошило бойковия материял

153

Soni

преди 11 години

С риск да се повторя Станишев е номер 1.

152

Анонимен

преди 11 години

Я не сакам народу да е добре. Я сакам на Цветанов и Борисов да е зле!

151

Бай Хой от Ханой

преди 11 години

Станиш Войвода излезе *** като г***з ! Трябва да си *** за да назначиш Пеевски за шеф на ДАНС. Това е самоубийство. Не само за правителството и Гейлорд СтаниШеф, но и за цялата им партийка. Има вариант Доги Бой да е подхлъзнал ГейЛорд за да помогне на старите си приятели Гоце и Боце. Гоце си връща БКП-то, Боце се връща на власт и продължава дружбата с Доги Бой.

150

Анонимен

преди 11 години

Защо да попитам аз след като според БСП и ДПС държавата е в окаяно икономическо състояние, пъво се захванаха с ДАНС и МВР, извинявайте ама ако Бойко искаше да замита следи нямаше да позволи Цацаров (човек на Пеевски) да стане прокурор, второ явно БСП и ДПС искат да си заметат следите с компромата с 240 000 "фалшиви" бюлетини, как може от прокуратурата да излязат със становише 2 часа след акто гръмна скандала в деня на изборите, а вече 2 месеца няма и ЕДНА НОВИНА !!! Кой замита следи ?

149

Ние

преди 11 години

Този човек е тихата страна на Бойко,но страшно властолюбиви.

148

СоциаГлист

преди 11 години

Е, ами той Станишко е цар на вотовете - манипулира ги от раз, затуй ги предпочита! Но мисля че този път го чака изненада.

147

БЪЛГАРИН

преди 11 години

Местан не дава Оставка.Станишев не дава Оставка.Волен не дава Оставка.Орешарски не дава Оставка.Е тогава значи ние НАРОДА ТРЯБВА да си дадем Оставката,защото излиза че ние сме си виновни,за валиите,джамиите,турския език_майчин,назначаването на Мафиот начело на Антимафиотите,рестарт на загробващия АЕЦ Белене,разрешаване на пушенето в заведенията,увеличаване помощите на *** и майчинските,и не на последно узаконяването на НЕЗАКОННИТЕ *** кофтори,какво ли ни очаква още не ми се мисли...