92

Анонимен

преди 11 години

До СДС-арщо не се вдигнахте на изборите ,а спахте ....

91

СДС-ар

преди 11 години

ВСИЧКИ ДЕСНИ ДА СЕ ВДИГНЕМ И ДА ПОВЕДЕМ БЪЛГАРИЯ НАПРЕД !!!

90

Анонимен

преди 11 години

Вие протестирате срещу 7милиона българи.Не уважавате гласа на народа!Вие не сте нищо освен овце

89

до 92

преди 11 години

Насе, годен мазен комунист. Такива като теб трябва да се убиват публично с камъни.

88

anonimen00

преди 11 години

До lyubka.angelova1...и да ги чакаме 4 години ли?

87

lyubka.angelova1

преди 11 години

До АнонименЗнаете ли ,проблема на България не е в това страх ли ги е комунистите или не,защото в този период от 24 години ,много десни правителства управляваха и хората също ги свалиха от власт,въпросът е в това каква икономическа и политическа система искаме,която да осигури подобряване на стандарта на живот на по-голяма част от хората....

86

до 95

преди 11 години

Не забравяй,че и Тиквун е бил от бкп!

85

Анонимен

преди 11 години

До DerТака е, един комунист не вижда по-далече от носа си. Протестите през зимата не бяха срещу ГЕРБ, а срещу монополите... На 15000 протестиращи, колкото и да ти е богата партията, няма как да платиш, много се радваме всички ГЕРБ-еристи, защото стана ясно кой е купувал гласове на последните избори, твоите богове от сегашната престъпна коалиция. Няма да ви се получи, много повече са хората доволни от управлението на ГЕРБ, от тези които не са. Те са основно в правителството и единици като теб..

84

И азе

преди 11 години

Срещу правителството- с вас съм!Но върнем ли организираната престъпност с тиквата-пак съм на площада!

83

WhenYou

преди 11 години

Искам да питам тези, които твърдят, че протестите са платени:На малките деца и бебетата, които бяха вчера по протеста колко им дават?

82

Атанас

преди 11 години

До ЧиновникВ Истанбул хората имат кауза и се оказа, че са много по-принципни от нашите запалянковски агитки. Аз съм за това да се даде възможност на Орешарски да работи! Това с Пеевски беше крупна грешка! Но съвсем не значи, че правителството трябва да бъде свалено. Тази хистерична обстановка пречи на хората да работи. Какво искаме - нова кукла като Зайко Байков? През това време герберастите замитат следите. И накрая Боко и Цвъкнята се появяват на бели коне. НЕ ЩЪ!

81

lyubka.angelova1

преди 11 години

искам някой да ми покаже начина на премахване на олигархията от власт,след като финансовите и икономическите ресурси с в нейни ръце..Значи ли това национализация на капитала,искам обяснение...

80

Der

преди 11 години

Ето малко истина за протестиращите:ГЕРБАДЖИЙСКИ И ВСЯКАКВИ ПОЛИТ.МУЦУНИ СЕ БУТАТ КАТО ПРОТЕСТИРАЩИ ВЪВ ВАРНАВидната гербаджийка Даниела Димова, която си построи частна вила с европари от ремонта на Варненския театър, цъфна да протестира срещу Делян Пеевски на варненските протести, изловиха я от сайта varna.topnovini.bg Сайтът засече и Костадин Костадинов с налудначявия поглед, който обиколи няколко партии и накрая акостира при авера на Бойко Борисов Валери Симеонов.

79

lyubka.angelova1

преди 11 години

Разбирам,че това е протест на хора,предимно с умерени десни възгледи,които не се чувстват представени във властта..Това ,което ме притеснява е тази неопределеност на лидерите и организациите на този протест....Защото добре постигаме оставка на правителството и после какво...Кой е този честен ,чист и доблестен човек ,който ще се пребори с олигархията и ще реши болните проблеми на хората...Засега не го виждам а и хората от протеста не го предлагат...

78

WhenYou

преди 11 години

Народът не е избирал ДПС да го управлява - всички гласували на тези избори се чувстват предадени! Аз гласувах и не съм съгласен партия с 10% вот да управлява!

77

Der

преди 11 години

Сега гербистите се опитват да бутнат правителството, че пак да докопат кокала, народа се вързва на плитката им кампания, къде с пари, къде без. Забележете кой протестира: столичаните и бургазлиите, т.е. крепостите на ГЕРБ, там където наливаха пари последните години. Останалите не подкрепят протестите, защото са си очевидно поличитески и прогербистки.Тези протести са много по-слаби и са само подобие на протестите от зимата, народа не се луже лесно.

76

Анонимен

преди 11 години

Много ги е страх комунистите от протести, защото знаят, че паднат ли, повече никога няма да имат повече от 10-15% на избори.

75

Ivan

преди 11 години

Не искаме турци в управлението на България ,БСП не спечели тези избори! Да си върнем държавата и да спрем да храним ***!

74

Анонимен

преди 11 години

До IvanПредполагам че пак от 18-18.30- свършваме работа в 17 часа и тръгваме...!!!!

73

Bastor

преди 11 години

До ЖОРОНародът*Личи си кой е учил турски като майчин език!!!