214

dani2473

преди 11 години

FACT E 4E PREDI GODINI VILNIAHA SIK-ADJII, GRUPIROVKI, ABTOJAMBAZI,REKETIORI.DETZATA NI SPOKOINO NE IZLIZAHA ZA6TOTO I POLITZAI KORUMPIRANI SELIANI SI PRAVEHA KAKVOTO ISKAHA.ZA 10 LV SE PORDAVAHABIZNESA I MALKITE TARGOVTZI SE STRAHUVAHA OT REKETIORI.NA6I I VA6I 6ETAHA NASAM NATAMKRADE6E SE, UBAVAHA,IZNASILVAHA,REKETIRAHA NAVSIAKDADE I PO VSIAKO VREME - VSI4KO PO VREMETO NA KOMUNISTITE. ZABRAVIHTE LI ?E, BOIKO I GERB PONE PO4NAHA 4ISTKATA, S VSI4KO NE MOGAT DA SE PREBORIATPONE ZAPO4NAHA

213

Анонимен

преди 11 години

Станишев незабавно да бъде свален от лидерския пост на БСП, унищожава не само една партия и една идея, унищожава България!

212

3212333

преди 11 години

Честно си признавам, че никога не съм виждал Серго да се държи като препикано мушкато. Нещо май много се надцени. Да си ходи в Украйна-няма защо украйнец и турчин да са управници на България.

211

Анонимен

преди 11 години

Г-н Пеевски, с Ваз или без това правителство ПАДА! Приемете Съдбата си и се изправете срещу Боковата мафия! Ние безработните, гладните и жадни за правда ще ви подкрепим! Долу ТИКВАТА!

210

ognyanz

преди 11 години

До graywatch: Като пишеш такива цифри даваш ли си сметка какво означава ръст от 35-40% на годишна база? Ако беше вярно щяхме да задминем Китай по ръст на промишленото производство. ЗА да ти демонстрирам как се манипулира с цифрите ще ти дам един *** пример: ако вчера си изпил едно кафе, а днес две, значи си постигнал ръст от 100% на изпитите кафета само за един ден.

209

Сара

преди 11 години

Напълно грешите Станишев! От моето "разширено " семейство в протестите успяха да участват само 2 души, но ние , останалите 9 се ядосвахме пред телевизорите. Не харесваме това, което говорите и правите! Напълно безотговорно от ваша страна!

208

Антон Стоянов

преди 11 години

Сегашното ръководство на БСП няма нищо общо с идеите на хората който са гласували за тях !Кой е гласувал за такова присъствие на ДПС във властта ? С 8% да управляват 1/2 от разузнаването , областите и правителството !Сегашното ръководство на БСП вулгарно и безпардонно подменя вота на хората гласували за тях !Баси - гласуваш за социални идеи : получаваш ДПС и Делян Пеевски !Мен ако питаш гласувалите за БСП досега трябваше да са изритали *** СтанишеФ !

207

777

преди 11 години

Няма по-нагли от БСП и ДПС ....

206

ОТПОР

преди 11 години

При такъв явен опит за преврат, дестабилизация на страната и опит за връщане във власта на доказани престъпници и национални предатели и изменници Пеевски трябва да остане на поста си и да даде ОТПОР!

205

Фън Шуй

преди 11 години

станишефф, стягай си куфарчето за затвора!

204

adk

преди 11 години

Кого заблуждаваш бе умнико, Видяхте какво е дережето в държавата и с това хитро назначение бързо давате назад, защото не може да не знаете, че тази служба е само за българските партии. Сега вече народът ще Ви изрита.

203

Тони

преди 11 години

Неделчо Беронов: Делян Пеевски не може да се върне в парламента,С полагането на клетва пред парламента, Делян Пеевски автоматично напуска депутатското място и то не му се пази повече.До вижда не,До вижда не...........

202

ognyanz

преди 11 години

До chmatka: мисля. че объркваш причината със следствието: Производство на стоки за износ ще има, когато се създадат условия за нормален бизнес, а не в обратен ред - първо производството, а сетне условията за него. Но за бат' Бойко беше много сложно да разбере това.

201

Гуньо-простият

преди 11 години

Велико народно събрание и задължително гласуване- така мнозинството ще е истинско!Докато не стане късно.

200

Анонимен

преди 11 години

Стига грешки г-н Станишев. Предишните работеха на проба- грешка и Вие ли така ще продължите. Не разбрахте ли, че нямате право на грешки.В ДАНС има достатъчно кадърни професионалисти патриоти не ги подценявайте иначе никой и ваши и чужди няма да Ви простят, избирателите Ви и народа независимо от коя партия е.

199

ognyanz

преди 11 години

До graywatch: ГЕРБ, когато дойде на власт с години се оправдаваше с наследството на предишното правителство и всички *** викаха "Да живее бат' Бойко! А той е човек с пожарникарско образование и полицейско мислене. Ако имаше нещо вярно в това, което пишеш, защо не е разследвано? Или се съмняваш че прокурора Кокинов е бил негов човек и е изпълнявал поръчките му?

198

TPE3ВЕН

преди 11 години

Късно е либе за китка

197

Анонимен

преди 11 години

Ти СЕРГЕЙчО СИ грешка и то ГОЛЯМА!

196

Ян Бибиян

преди 11 години

До турчинПриятелю, ЕТНИЧЕСКИ турци живеят в Турция . В БЪЛГАРИЯ живеят етнически българи.Ясно ли е ?

195

Анонимен

преди 11 години

Калинчоци, ако си мислите да връщате Тиквуняка- изберете някой от терминалите! Ние власта не я даваме, само я вземаме!ХАХАХАХА!