78

Анонимен

преди 11 години

И Боко да ви прави компания в затвора!

77

Анонимен

преди 11 години

това, че дпс и бсп се оакаха, не означава, че фекалиите, надробени от герб, са спрели да миришат. не си правете устата. и всички политици да свикват - оттук нататък улицата ще ви шамаросва, когато направите грешна стъпка.

76

Анонимен

преди 11 години

Серго, хвърляй оставката! Дано с Цвинокио да сте в една килия!

75

Анонимен

преди 11 години

докъде я докарахме - бсп да е най-демократичната партия в България?!? там, където се провеждат вътрешни избори, членовете ругаят лидера си и да си имат различни фракции вътре? какво става с другата част на страната? само фашисти и диктатори. май наистина рибата се вмирисва откъм главата.

74

герберас

преди 11 години

никога вече герберчетата

73

james1

преди 11 години

ДАНС разследвала новия шеф на ДАНС по две разработкиМедийният олигарх Делян Пеевски е обект на две разработки, водени в Държавната агенция Национална сигурност, твърдят източници на България днес.Депутатът от ДПС фигурира като основен герой в операциите Лабиринт и Другари. Не е ясно защо те все още залежават и не са видели бял свят.Първата проверка срещу Пеевски започва по времето, когато е зам.-министър във вече закритото министерство на бедствията и авариите.

72

Анонимен

преди 11 години

Prestapnizzite,Kradzzite i Ubiizzite ot 1944 g.Natrapili ni MIZERNATA republika,PROMENIHA ISTINSKATA BALGARSKA AZBUKA na koiato sa Pisali Ivan Vazov,A.Konstantinov,G.S.Rakovski,Botev i Levsski...Tezi republikansski PRESSTAPNIZZI ne sa si Zaminali ot Balgaria KOIATO OKUPIRAHA i POROBIHA...TE NAGLO PRODALZZAVAT DA SE SHIRAT I DA GRABAT ...Te Nama da si Tragnat DOBROVOLNO,a Ste BADAT POZORNO IZGONENI s Ritnizzi,Buhalki i Tupalki ot Balgarsskia Narod chrez KONTRAPREVRAT,za da SE VASTANOVI ZARSTVO BA

71

Анонимен

преди 11 години

Този плондер трябва да напусне БСП веднага. Такъв позор не съм виждал. След като за втори път излъга народа, той повече няма място в партията. А тези които гласуваха ЗА да не се оправдават, било ги срам и разни други глупости. Нас ние е срам от тях. Такива *** ли избрахме за депутати? Да издигат за шеф на ДАНС един супер компрометиран човек.

70

Анонимен

преди 11 години

Долу мафията родена от бившата ДС! Долу олигарсите и мутрите! Долу Боко Тиквата и СерГея! Долу Местан и Сидер ага! Власт на НАРОДА!

69

г-н Тау

преди 11 години

ако искате да върнем ГЕРБ в управлението а?!

68

Анонимен

преди 11 години

"тиквата"не знам,ама новите "силни"на деня вместо обещаните 60000 работни места годишно ти обещават нови 60000 безработни ,е заради такива ...у...йовци като тебе дето гласуваха против"че алфалт не се яде" и за големи измислени минимални заплати,е сега и асфалт нЕма и къде наистина е Волен Сидеров той друг път досега щеше да облее България с антитурски плюнки какво станА сега?

67

Черен Петър

преди 11 години

Боже, спаси България!Защото управляващите не могат, не знаят и не искат да направят това.500 години турско робство, още 70 комунизъм...Страна на мутри и чудеса. Боже, спаси ни от това правителство и коалицията против България.

66

Анонимен

преди 11 години

ОрешарСКИ,ПеевСКИ,МихалевСКИ,в Скопие ке ги обЯват за етнички и ке кажат "гледате ли дека македонците не я сакат Бугария"хахаха,това в кръга на шегата иначе вчера и Станишев и Орешарски бяха с вид на напикани мушката,буквално се чудеха как да оправдаят това чудо особено Станишев горкия от пръстите си смучеше глупости за "нестандартно лошо пложение"??? с което явно "нестандартния Пеевски"??? каквото и да значи това щял да се справи!!!!Трагедия!

65

Анонимен

преди 11 години

РАЗБРАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ ЧЕ БОЙКО БЕШЕ ПО ДОБРИЯ ВАРИАНТ ЗА БГ ??? БСП И ДПС СЕ САМОУБИХА УНИКАЛНО ОЩЕ ПЪРВИЯ МЕСЕЦ !!! АТАКА ГИ НЯМА ДВА ДЕНА, ИЗПОКРИХА СЕ В МИШИ ДУПКИ ГОЛЕМИТЕ "МЪЖЕ" !!! ГОЛЯМ ЦИРК ГЛЕДА МЕ.

64

Анонимен

преди 11 години

Сега нали се сещате чия беше телевизията, която "ОТКРИ" бюлетините в деня за размисьл! Кой ли е собственика на тази телевизия? А разбрахте ли защо Цацаров, толкова бьрзо реагира след това? Защото редовно си плюска с Пеевски!! И народеца кьде бля тогава???? Пи още една ракия и доведе тази помия до тук!!! Сами сте си виновни!!!

63

x2x3x

преди 11 години

Днес е Видовден - време за разплата!!!

62

Пешо

преди 11 години

Сега Тиквите пак ще се опитат да яхнат протеста,винаги съм казвал че Бойко ще се откаже от власта само ако бъде шамаросан!

61

Анонимен

преди 11 години

добре утре правителството падне и какво избори след два или пет месеца и какво пак идва Тиквата и всичко ще бъде наред.Та нали него го изгонихме само преди два месеца или забравихте и кой ще гласува пак за ТИКВАРА ЗА ДА ИМА МНОЗИНСТВО АЗ НЯМА ДА ГЛАСЕУВАМ ЗА НЕГО А ВИЕ АКО ПАК ГО ВЪРНЕТЕ МУ ЯЖТЕ ГРЕЗДИЯ.

60

Мара

преди 11 години

Хей, вие в ръкаводните органи на БСП ! Вие имате ли родители, които преди 9л09л1944 са били в концлагер?????? Защото аз имам такъв родител! И си умря като куче с идеята в главата си, идеята за по-добро бъдеще на човечеството! Като си имате някакви разправии - предполага се, лични, защо ги изнасяте на показ! Чухте ли някога Цвъки и Боко да се раправят???? Поучете се от тях! Иначе, ние и нашите деца, постянният червен електорат просто ще престанем да гласуваме! Осъзнайте се!

59

guest

преди 11 години

Страхуваха ли Ви БСП? - Отиват сииииииии