105

bg

преди 11 години

Sledvashtia udar na siriiskata armia 4e bude v Alepo.

104

Анонимен

преди 11 години

Коя европейска държава или САЩ допускат такава простащина,,майчин език''.Всеки да си го знае за себе си и говори в дома си.Такива са ни управниците,такъв и народа.*** народ,проста държава.Продажници.

103

Румъноговорящ

преди 11 години

Аз се определян като Българин,и сам си Българин.Служил сам на на България не на румъния радвам се на всичко хубаво което се случва в Бг.В вкъщи се говори само на бг. Пак ако някой е решил да учи майчиния си език или да взема часни уроци или да хваща за Гюргево. Аз оставам.

102

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

DO AI / IZLEZ OT 4ERUPKATA SI I POGLEDNI NA CHIROKO I VISIKO ZACHTOTO SVETA E GOLYAM VACHIYAT NACIONALIZAM VI NAPRAVI TAPI I BESKRAINO PROSTI . I ZAPOMNI NAVSYAGADE PO SVETA SE ZNAE ZA ISTORIATA NA ROM SAMO VIE SLAVYANITE I MUSULMANITE STE TAPI CHOVENISTI ;

101

KOSTAS LINKE

преди 11 години

Има 50 000 каракачани и още 30 000 гръкофони-еллинисти.ИСКАМЕ ГРЪЦКИ ЕЗИК В СОФИА В АДМИНИСТРАТИАТА..ВСЕ ПАК СОФИА Е ГРЪЦКА ДУМА И ЗНАЧИ ''ЕЛЛИНСКА МЪДРОСТ''.

100

Анонимен

преди 11 години

Аз призовавам власите да не настояват за май4ин,а да си останат на прабабин език.

99

Al

преди 11 години

В турция има 100 хил бг-та, но по неофициални данни са към 15 млн, трябва да се изучава задължително български език и българска история... да се наложи. В Япония има 1000 българи, но според мен по неофициални данни са 12 млн. Да се учи български и там... Майка ви румънска и турска *** нещастни, за вас трябва да се създаде отделна държава и да ви наврат там, ще се казва "***" и няма да бъде приемана за европейско първенство. "ДА" на расизма !

98

Анонимен

преди 11 години

След влашкия език, трябва да има и учебници на шопски език, на помашки език, македонски, турски и гръцки, които малцинства в момента са подтиснати...

97

До 118

преди 11 години

А ти само в шоплука ли си бил че говориш така ? явно познаваш България от картата на компютъра.

96

Брей

преди 11 години

119, ако ни върнат Северна Добруджа и суахили ще им преподаваме!

95

Анонимен

преди 11 години

по добре влашки от колкото шопски

94

Анонимен

преди 11 години

аз пък искам да се изучава мандарин, тибетски и едно особенно чукотско наречие което се говори само от 2 села но пък има 1 майка в БГ която е родом от 1-то село

93

обективен

преди 11 години

do 117Власите в Бг. са по цялото протежение на Дунав, изобщо не са малко, по селата се говори само на влашки, българския също се знае разбира се. Тези хора искат майчиният си език в училищата и имат право!!!

92

Анонимен

преди 11 години

То и без това в България не се говори български,ами някаква смесица от шопско-македонски наречия с примес от англииски

91

Анонимен

преди 11 години

Tova sa pulni gluposti. Prekaleno malko sa za da imat pretenci.Az se chudq taka i taka, zashto dnes.bg ni zaminava s gluposti.Zashto sitovete ne gurmqt ot *** otnosno mutrite v BG, koi s kakvo e zabogatql etc.Tova e ot znachenie dragi medii, ne shepa hora izpratili pismo s isk.

90

JACKO

преди 11 години

До ВасилевТука си адски прав.След османското завладяване 200 години нито един бунт за "права и свободи"!!!Та този 10тък който са го плащали поданиците тогава е блян за нашего брата сега!Истината е че сега завоевателите са ЖЕСТОКИ

89

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

NAI PRITESNITELNATA DUMI4KA NA SLAVYANITE I MUSULMANITE E ROM .

88

Брей

преди 11 години

Българската патриаршия е призната 927. Ако не беше турското робство щяхме да сме многомилионна държава, компактни милиони българи, които нямаше да плащат най-ниските данъци под формата на плът и кръв ... хахах , ти някакъв заблуден атакист ли бе , номер 101 с гръмкото име Банго Васил?

87

до Василев

преди 11 години

също и никога да не забравяме Батак! Пак по време на турското робство!Никога да не забравяме кърджалиите избили по сметки на историците около 2 милиона българи. Пак по време на турското робство! Да не забравяме и това че във всяко столетие което сме били под турско робство вдигаме по няколко въстания удавени в кръв и безумни жестокости. Явно не ни е било толкова хубаво!

86

Нинджа

преди 11 години

мирише ми на "разделяй и владей"