96

Анонимен

преди 11 години

аец белеНЕ означава и нашите внуци да мизерстват като нас

95

TPE3BEH

преди 11 години

Виждам, че червените драскачи започнаха да дават за пример освобождението на България от Османско робство с помоща на Руснаците - само, че забравят за факта, че това е била Имперска Русия, начело на която е била Цар, а не вихрушката на болшевиките, които след това избиват всичките му наследници. Внуците на тези болшевики сега са най-богатите мъже в Русия, заробвайки и задушавайки целият Руски народ. Същия модел успешно са прокарвали в България 45 г. и сега пак се опитват да ни го прокарват.

94

1

преди 11 години

дори БКП не си позволи да загроби страната с този строеж

93

GERBerastin

преди 11 години

АЕЦ Белене означава инвестиции и работа за много хора, висока технология в България, но това русофобските продажници не ги интересува. Дай им да мятат гюбеци и им гледай сеира, уви за сметка на нормалните хора.

92

r

преди 11 години

Братушките затова направиха всичко възможно да влезнат нейните протежета в парламента, за да си оправят нещата.

91

галактика

преди 11 години

Подкрепям 7, 44 и 52 и ще ви кажа защо. Не ми се иска България завинаги да остане на това "дередже". Искам тя да си върне някогашната слава с развита и действаща икономика - лекаи тежка промишленост, вътрешна и външна търговия и всички отрасли и подотрасли. Тогава ще ни е нужно много електричество. Откъде ще го вземем и как?! Знаете отговора. Тогава защо разсъждавате назадничаво и се примирявате с това, което сме СЕГА ?! Такава ли ще бъде България во век и веков ?! На мен не ми се иска.......

90

Одисей 1

преди 11 години

92 извинявай но инвестицията в ядрена централа не е от най-трудоемките , такова количество пари инвестирано в страната ни в някоя друга област би създало много повече рааботни места .

89

Анонимен

преди 11 години

Ако ГЕРБ не бяха блокирали строежа на АЕЦ Белене заради магистралите за контрабанда, наркотици и ВЕИ, досега АЕЦ Белене щеше да е готова и цената на тока щеше да е паднала 5 пъти като ВЕИ на Костов и Бориславова щяха да са фалирали.

88

1

преди 11 години

Е на това се казва наглост - не им стига комисионните ,че и референдум направиха и пак за Белене говорят ,то сега няма кой да им купува тока ,а те АЕЦ ще стоят ,в БГ само *** , пенсионери и шепа продажни политици ще останат и БГ няма да я има с този *** народ............

87

Анонимен

преди 11 години

BKP* i Russia ymyvat.

86

Одисей 1

преди 11 години

89 не е от 100 години а от 1944 , докараха я РУСНАЦИТЕ , преди това БКП или както и да се е наричала през години никога не е била фактор в българския политически живот и винаги се е характеризирала с това , че е била непременно АНТИБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ , винаги който има понемалко понятие от история знае това.

85

Divine

преди 11 години

И този проект защо не го гледате като средство за заетост на хиляди българи, или вие реститутите и мамините синчета с по две апартаменчета в големите градове сте добре. Еми ето защо и аз вече съм против Русия, защото това беше най голямата грешка на тази страна, че ни помогнаха да се освободи а не ни оставиха като ГОЛЕМИ ПИЧОВЕ да се бием срещу 20 пъти по голяма армия, все пак милиони руснаци умряха за тоя дето клати гората, сега да препикават наркоманчета със песен на някой *** гробовете им.

84

Анонимен

преди 11 години

Не са Руснаците виновни а нашите които са подписали договора. На крив макарон - .....Ако има къде да се продава тока ще има полза от Белене.

83

GERBerastin

преди 11 години

Голям рев от чалгаро-герберастката пасмина срещу АЕЦ Белен!Следователно: АЕЦ Белене трябва да се построи най-скоро!Както и трудов лагер Белене за да се прочисти нацията от отпадни елементи.

82

удри

преди 11 години

до 88...Та БСП е във власта от 100 години а народа пак си ги избира.Ние си заслужаваме мизерията и беднотията.Така ни се пада

81

Azz

преди 11 години

Abe v nedelq daite da izlezem i da gi obesime tezi cherveni gnusni dolni kradci samo taka shte se oturvem ot gnusnata chervena partiq !!!

80

BG.BG

преди 11 години

Това си е чисто изнудване, типично по съветски.

79

r

преди 11 години

БСП, е виновна за аферата "Цанков камък".Над 200 хиляди кубически метра бетон и реактор 85 мегавата струва близо 1 милиард лева!!!. 30-километровия двулентов обходен път около язовира струва 222 млн. лв!!!300 милиона е цялата магистрала "Тракия"!!!Ахмед Доган получил от проекта на хидровъзел Цанков камък хонорара от 1,5 млн. лева!!!

78

удри

преди 11 години

Изборите трябва да са задължителни.Така Рускотурските физиономий на Сергей Доганов няма да ги виждаме

77

Одисей 1

преди 11 години

84 значи си готов да си дадеш земята и бъдещето на децата и внуците си за няколко смешни процента данъци , готов си да станеш заложник на руските геостратегиески интереси за трохи , така ли , не разбра ли че за тях тази централа не е толкова бизнес колкото сфера на влияние.