66

grigor

преди 11 години

do 51 nomer,sladur toi oshte nishto ne e napravil a ti pochna da prabish razlika ,oresharski e dokazan finansist no s sergeicho I starite koito komandvat otzad nikoga nqma da se podobrat neshtata ,te ni opravlqvat ot 23 god, 17 .........samo gi vij bisercho maicheto ,i choveka printer ,mixail mikov.

65

Мразя комунисти

преди 11 години

Така искам да ти извъртя един,че да ти хвръкнат жълтите зъби във всички посоки, от и без това противната ти мутра.

64

Comodo dragon

преди 11 години

Дайте цифри па да сравняваме. Колко фиск. резерв е оставила коалицията и колко герб. Какви външни и вътрешни дългове има държавата при коалицията и какви при герб. Колко неразпалтено с бизнеса има при коалицията и колко при герб. Само тогава могат да се правят изводи.

63

maloumnik

преди 11 години

Тежки дни чакат България, като гледам тия ***.

62

Дано само от ЕС не н

преди 11 години

Че няма да свършат нищо, си е ясно. Дано само от ЕС не ни затворят кранчето заради техните простотии и кражби, като при тройната коалиция..

61

Калина

преди 11 години

И аз мисля, че СПЕШНО ГЕРБ трябва да се върне на власт!!!

60

скинхед

преди 11 години

Спокойно кабинета е основно от ***,все ще намерят какво да краднат.Кьдето има ***-има далавера.При предишното управление на Далавершарски страната беше изпадна вьв финансова и социална кома.

59

Анонимен

преди 11 години

Министър Данов източил 15 000 евро от френската социална сис

58

РАД

преди 11 години

До 59:1. Ръстът на възрастта на пенсиониране не може да се спре! Това е изискване за всички страни в ЕС и основен момент в европейската пенсионна реформа. Орешарски го знае много добре. Временно се спира качването на възрастта и шумно се рекламира това,след което тихомълком ще започне да се качва2. Зададе ли си въпроса кой ще плаща за социалните разходи още от първия ден? В нормалните страни първо се създават условия за бизнеса, който пък захранва социалната сфера

57

BRAVO

преди 11 години

REFER: SMIATAM, CHE S KOMENTAR 51 MOJE DA PRIKLIUCHIM TEMATA.

56

Народа

преди 11 години

Това което направиха ГЕРБ само за 4 години да унищожат Българина дори Комунистите не можаха за 45 години ! Те първа започват да излизат на светло ужасите на наглостта им !

55

ко стана , а?

преди 11 години

Ох, горките те, ами защо ли толкова драпаха да се докопат до властта?!Няма да има за краденЬе, няма да има за лапанЬе. А може и да има, ама по-добре да ни казват, че няма.Точат лиги комуназите за европариците, ама може и да им ги спрат, преди да са ги отпуснали. ЕС вече им знае номерцата.Долната крадлива ***, скоро ще започне да дава на задна, та нито пенсийките, нито минималната заплата ще качат.

54

Анонимен

преди 11 години

Биха ви, е**ха ви, протестирахте, сменихте биячите и е**ачите, сега пак ще ви бият и пак ще ви е**ат. Честито.

53

Анонимен

преди 11 години

Заема беше изтеглен за да се плате по-барзо на земеделците със срок от 6 месеца, като през това време ЕК трябва на ни ръгнат близо 1 млрд. по финансирани проети. Много е просто на Орешарски спекулира с този заем и пропуска да спомене, че парите ще бъдат възстановени.

52

Анонимен

преди 11 години

Долу пелтека Орешарски и неговите от-кол-и-въже-събрани министри! (Погледнете само вице-премиерката!Спомняте ли си как се държа тази *** в народното събрание? Тя се пулеше, кършеше пръсти, чешеше се и какво ли не!)

51

Анонимен

преди 11 години

До РАДАми ето ти едно разумно действие, спиране на ръста на възраста за пенсиониране, възстановяване на правилото майчинските да са обвързани с МРЗ. възстановяване на швейцарското правило, все положителни мерки, които опредлено ще възстановят доверитео в осигурителана система, а що се отнася до Белене там си беше направен референдум и се видяха настроенията на хората, така че ако има икономическа обосновка, невиждам защо да не се възстанови проекта

50

РАД

преди 11 години

До 55нещо не си наясно с икономическите закони. Кризата през 2008г. бушуваше яко,но заради това,че има валутен борд, който ограничава монетарната политика на кабинета, което има забавящ ефект за кризата, самата криза навлезе много по-бавно. Целият свят се тресеше, а Станишев и Орешарски се разхождаха нахилени и обясняваха как криза няма, знаейки,че кризата вече навлиза! И с пълното съзнание,че резервът ще е нужен,изхарчиха 4 млрд. за 9 м. без да им мигне окото за народа!

49

Павел

преди 11 години

Тези 800 милиона не бяха ли взети с един облигационен заем февруари, за да се плати на земеделците и ако не се лъжа падежа му е лятото и то февруари не се знаеше че ще падне правителството ,т.е. по предишното правителство щяха да го върнат ако беше всичко ок. Орешарски маи използва кратката памет на хората, дори бих си позволил да кажа че говори откровенни глупости.А те до края на годината може да направят и 10 % дефицита все пак са социалисти, а те добре го умеят това :)

48

РАД

преди 11 години

До Анонимен 511. Не знам за по-малко от седмица как може да се определи,че Орешарски върши някаква работа. 2. За момента говори всекидневно и то много и това, което говори е показателно:-оправдания още от първия ден,че нещата били "много по-зле от очакваното". Това е нещо като застраховка,защо няма да изпълнят обещанията-заявка за Белене и преклонена глава пред руснаците.Забележете-имало опасност да платим 2,4 млрд неустойки,за това по-добре да изхарчим 20 млрд. за строежаКакво доверие?

47

до Пич

преди 11 години

Да бе така бяха намаляли оборотите в края на 2008 и началото на 2009 г., че неможеше да си намериш място за колата пред хипермаркетите, а безработицата беше под 6 % и навсякъде висеха с месеци обяви за свободни работни места.Кризата си дойде с Дянков и с фундаментално погрешните му икономически идеи, като започнеш от увеличението на акциза и стигнеш до увеличението на осиг. стаж за пенсиониране