119

Анонимен

преди 11 години

Този проблем беше решен и никой не говореше за него докато не дойдоха "другарите"! Сега вдигат шум като че ли това е най важния приоритет на държавата!? А може би е важен за техните фирми, както и за хотелите им по морето.

118

Гешо

преди 11 години

Пушенето не е за клиентите а за персонала на заведенията , и те имат право на чист въздух , когато си изпълняват задълженията . Никой не е длъжен да работи 8 часа в тютюнев дим .

117

тцЪ

преди 11 години

До Ok!Така е. Спазват традициите от доброто старо време, га ги командваше СССР. Сега просто смениха името на големия брат. Толкоз... Колкото до цигарите - определено е по-добре да не се дими на обществени места. Който иска да пуши - да си пуши дома.

116

Анонимен

преди 11 години

Страхотно. Сега остана да го съчетаят и с референдум за намаляване броя на депутатите, субсидиите както и те да получават минимална заплата.

115

ай

преди 11 години

И не харчете излишни пари за глупости! Все ревете, че няма пари, а се чудите за какво да набутате едни пари и част от тях да ги преберат "нашите" хора!

114

ай

преди 11 години

Защо не спрете да се занимавате с глупости и не се захванете със сериозните проблеми уважаеми политици? Първо оправете важните неща после се занимавайте с второстепенни и третостепенни въпроси! Пушенето не е най-важното в момента! Доходи, сметки, оцеляването на народа... ето това са нещата!Или започнете да работите или си хващайте пътя!

113

Bob

преди 11 години

Непушачите, ако искате да заприличате на зомбито Гешанова- плюскайте хербалайф и витаслим, пийте хранителни добавки да си прокарвате червата, наливайте се с водица и чаец и дишайте чист въздух.. примерно на Сточна гара, препоръчвам го, доказано чист е.

112

стефанова

преди 11 години

Няма нужда от референдум. направете цигарите по 10 лв кутия и парите от това вложете за лечение на раково болни!

111

До 117!

преди 11 години

Това вече е съвсем различно!!! Трябва да се иска спазване на законите! Защото и сега не се спазва. В повечето заведения особено извън София се пуши!

110

гост5

преди 11 години

ХОРАТА СПРЯХА ДА ХОДЯТ ПО ЗАВЕДЕНИЯТА И РСТОРАНТИТЕ ЗАЩОТО НЯМАТ ПАРИ А НЕ ЧЕ ИМ ПРЕЧИ ЗАБРАНАТА ЗА ПУШЕНЕ.

109

Анонимен

преди 11 години

До 112В тези държави които споменаваш има закони които се спазват. И когато се каже, че в дадено заведение не се пуше наистина не се пуши, а тука в България преди забраната какво беше едната маса за пушачи другата за непушачи. Той дима стои само над масата на пушачите :) Или вентилацията не се пуска за да пестят ток бедните ресторантъори които само подскачат и т.н. да не давам примери.

108

Анонимен

преди 11 години

До до 104Аз пък съм ходил в Англия поне 50 пъти и там никъде не се пуши в заведения, барове и дискотеки. Що се пък Германия гледаме за пример ,не мога да разбера...

107

Ok!

преди 11 години

Пълни глупости. Референдум за пушенето? Айде стига бе. Пак ли пари ще се харчат? Аз съм пушач, но изобщо не ми пречи забраната. Но нали сме по-католици от папата? В Брюксел като пръднат, нашите тук се ***.

106

Анонимен

преди 11 години

Jamaica Аман от такива интелигентни като теб самозабрави ли се, които излязат веднъж от БГ и после всички останали са ***, прости. Помисти кой е тъпия и простия и има значение в коя чужбина си бил.

105

пушил

преди 11 години

Най-доброто нещо което направих през живота си беше отказването от цигарите - ползите са десетки.

104

До 99

преди 11 години

Напълно Ви подкрепям за написаното. И не е само Берлин, а много градове в Европа. Човек трябва да излезе от България и да види как седят нещата там, но повечето българи не са излизали от БГ, а говорят за ЕВРОПА!!!

103

до 104

преди 11 години

Вчера се прибрах в България от Германия. Там има на всеки ъгъл заведенията на които има надпис, че се пуши вътре. Хич не се изказвай неподготвен за Европа и как е там.

102

Ela

преди 11 години

Какво сега всички мрънкате а,като сами си ги избрахте тези добитъци

101

Jamaica

преди 11 години

Май никой не прави разлика между пълна забрана и ограничение. Тук повечето не са си и подавали носа от България, но това не пречи да коментират кое-как било в Европата. Жалък и злобен народ сме.

100

Калина

преди 11 години

До iceboyЧовече, ти имаш нужда от лекарска помощ... Похвално е, че не пушиш и вероятно си физически по-здрав от много от нас, но имаш сериозен проблем с нервите!*** на психиатър, а после му мисли за белия си дроб... Че може с напълно здрав бял дроб да се докараш до лудницата с тези нерви!