41

Анонимен

преди 10 години

Напротив, Политполиция ще е, ако е под шапката на МВР. Така се отчитат само пред министъра на вътрешните работи. А ако ГДБОП са в ДАНС, ДАНС се отчита пред цялото народно събрание. Аз съм за всякакъв вид децентрализация. Борисов - клоун и шут.

40

СЪБУДИ СЕ!!!

преди 10 години

Позната картинка, след това ще започнат да съкращават административните кадри от ГЕРБ, кметове, заместник кметове..ще търсят начини да ги компрометират и махнат, за да сложат "техни" хора!Но първо да си вържат гащите!Ехооооо, българи, ще чакаме да ни се запали къщата ли?...В неделя покажете недоволството си, ако сте недоволни.Ако стоите пред мониторите..в неделя, то замълчете и НИКОГА не се оплаквайте!

39

До Избирател:

преди 10 години

Що, при гербавите да не би да беше по-различно, а?! Така е било, така и ще си остане, независимо от цвета, цветето, галошите, шалварите и т.н.!!!

38

varg

преди 10 години

А бирата алкохол ли е

37

Салахадин

преди 10 години

Ан така Вожде!!Виж какъв убав фес съм ти турил :)Радвам се, че приемаш правата вяра вече :)

36

Параход с комин

преди 10 години

"И Цветанов бе против, но БСП, ДПС и "Атака" го одобриха"Ах теее, ах тее. Все моите *** цапат

35

Параход с комин

преди 10 години

"И Цветанов бе против, но БСП, ДПС и "Атака" го одобриха"Ах теее, ах тее. Все моите *** цапат

34

Nemeca

преди 10 години

До 41Другото което е, че не можеш да ме убедиш, че от пет шест милиона български избиратели, половината живеят в чужбина.

33

Nemeca

преди 10 години

До 41Разбира се, това е една от причините. Наистина много от хората са изгонени от държавата си, за да могат да се изхранват. Но въпроса ми веднага е, защо българските изселници в Турция могат да се организират и да гласуват, а тези в Германия, Испания, Англия и Франция например не? Защо в Берлин на деня на референдума гласуваха само 100 човека, а не десетките хиляди живеещи в Германия? Аз лично тогава дадох 200 евро за дизел, за да отида да гласувам. Всичко е въпрос на манталитет и желание.

32

Иван

преди 10 години

Коалиция за България иска да премахне забраната агенти от ДС да заемат шефски постове в парламентаДругата седмица започва възстановяване на мавзолея.Да ни е честито !

31

Пешо

преди 10 години

Спокойно бе мутрички ще ви настанямаме в затвори близки до домовете ви само не бягайте!

30

ivo

преди 10 години

До Пешоpojelavam detsata ti turski da u4at

29

Xaxxo

преди 10 години

Немеца 26,Баце, а ти змислял ли си се защо всъщност на изборите 50% от избирателите обикновено не гласуват?Защото се водят само на книга живущи в БГ, а де факто - са на постоянен гурбет из Европа, на ангария по полето и нямат възможност да гласуват дори в посолствата.

28

тони

преди 10 години

До от северозападаМоля, разкажете какво пак е направил този подлец и продажник Бареков в Монтана. Никой не може да го спре, защото БСП е ДПС стоят зад ТВ7 и са й главни спонсори. Извършен е държавен преврат от "Атака", БСП и ДПС. Ще търпим ли това още дълго?

27

Анонимен

преди 10 години

аз пък си мислих че най важното за една държава най важното е да има силна,работеща и прогресираща икономика да има за образование,здравеопазване, пенсии, социално и културно развитие като за БЕЛИ ХОРА...а то какво било МИЛИЦИОНЕРИТЕ не могат да се разберат как,кой и чрез коя служба да контролират контрабандата,ддс измамите,праизводство и трафик с "РАЗНИ високо доходни ПРОДУКТИ"

26

Гражданин

преди 10 години

Поредните бъртвежи на Цецо апартаменто !@!! Този едно смислено изречение не може да сътвори, акъл тръгнал да дава :) Мутромилиционерите разбират само от прости далавери....Имаш фирма взимаме ти я, дали със бухлки или Ушев все е тая !!! така действаха МУТРОМИЛИЦИОНЕРИТЕ и сега са притеснени че ГДБОП им се изплзва от контрола, защото не трябва да се заблуждаваме висшите етажи на МВР са само хора подбрани от Цецо *** .. За да заработи МВР нормално ще трябват месеци а във ДАНС БОП ще заработи !

25

;)

преди 10 години

Май някой се готви повече да не сдава властта!!!

24

AlekoKonstantinov

преди 10 години

''БСП, ДПС и "Атака" го одобриха''НЯМАМ КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ДОБАВЯ, ПОЗДРАВЛЕНИЯ НАЙ-ВЕЧЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА АТАКА И ДПС ТАКАВА ГАВРА НЕ Е ПРАВЕНА ДОРИ И У НАС

23

Пешо

преди 10 години

За да разкараме гаднините мутри от ГЕРБ ако трябва и партизанин ставам!Даже предпочитам комунистите да ги съдят,тези същите които убиха на Дебелия Бойко дедо му защото пощипвал булките!

22

lалекси

преди 10 години

Срам! Безобразие! Всичко се връщаа пак по старому. Бившите комунисти от БСП, ДПС и "Атака" завзеха властта с преврат и измама. Върнаха ни 23 години назад, когато настъпваха демратичните промени и с много протести искахме да няма служигели на бившата ДС на ръководни длъжности в МВР и специалните служби, както и в парламента, администрацията и т.н.