99

Даола

преди 11 години

Свалянето на имунитета трябва да е ангажимент на прокуратуата, а не добоволно действие на улииченото лице.И това трябва да зависи от тежестта на престъплението. Къде е законът тук ?

98

Анонимен

преди 11 години

Тоя пък от партия Юруш всеки ще съди,всеки ще дава на прокурор.И Марин Райков и Вучков.Аз питам червения фес след,като е толкова загрижен за народа защо не пита прокурорите на какво основание са прекратили дела срещу ЕРП-тата.Или това вече не е важно,защото се набучихме в кацата с мед.

97

marsian

преди 11 години

О ,колко много комунисти тука !Вие ,не работите ли бре ?Вие не го мислете Цветанов ,с агнешките си главички ,а вървете да работите ,че е края на месеца и сметките идват

96

Христосков

преди 11 години

Абе къде е Дянков? Къде се дяна батко......никъде не го виждам

95

tt 34

преди 11 години

А един мармот завива шоколада със станиол...

94

анонимен

преди 11 години

абе физкултурника да не си решил от брюксел да прескочиш на гости на братя Галеви и да забравиш да се върнеш в БГ. Интересно нямаше ли закон в които се упоменава ,че щом си следствен нямаш право да напускаш държавата или пак важи само за простолюдието

93

Кире Рило-Пирински

преди 11 години

Цецо Наглецо изобщо не трябва да бъде пускан да пътува извън пределине на РБ. Този сериен лъжец няма да се върне от Брюксел, а ще отпътува в неизвестна посока. Прокурата трябва да направи незабавно ЗАПОР върху 6-те известни апартамента, защото жена му ще почне да ги продава... Рано или късно в задните части на най-известния физкултурник ще бъде входиран дървен кол, тънко подострен.

92

варна

преди 11 години

София брюксел следват девет часа полет до ЮАР с еднопосочен билет след някой друг ден брат бойко и той към южна африка и братя Борисови при братя Галеви а матриалъ да го духа.

91

един друг

преди 11 години

едно нещо не разбрах нали уш цветанов подслушвал а сега се оказва че не той подслушва а не е спрял тези които са подслушвали.*** нешто май почват да си сменят леко по леко версиите господата прокурори.накрая май ще се окаже че не е чветанов а всичко е било манипулация.

90

Comodo dragon

преди 11 години

Никъв Брюксел, изнася се при братя галеви.

89

НЕ!

преди 11 години

НЕ МУ РАЗРЕШАВАЙТЕ ГЛАСУВАЙТЕ И ДА СЕ МАХА РЪСИ САМО ЛЪЖИ ПРАВИ ХОРАТА НА БАЛАМИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН ВЕДНАГА НЯМА РАБОТА В БРЮКСЕЛ

88

Бай Иван

преди 11 години

Бах ти наглеца, ще прочетял мотивите на прокуратурата, когато му остане време! щото, нали , там между многото важни за народа и държавата неща, които трябва да свърши, някаква си прокуратура му се мотае.

87

Shop

преди 11 години

А може и да им е платено да се самозапалят. Какво пречи червените олигарси да са им платили да се самозапалят с пропагандна цел?

86

тони

преди 11 години

До американецоОТГОВОРДО АМЕРИКАНЕЦОПоздравления за въпроса ви за Сидеров. Той е бивш комунист, пребоядиса се на демократ и когато не можа да влезе във властта чрез СДС, отново се върна в БКП/БСП. Този лицемер е готов да се продаде, само и само да е във властта.

85

до 107

преди 11 години

Коментар 114 е за теб.Извинявам се на 108.

84

bojinkata

преди 11 години

БоклуЦецо да не забрави да се върне. Щото го чака входиране в затвора!

83

Иво

преди 11 години

Егати махленския гамен е този гном Сидеров. Нема толкова просто и глупаво същество. Как може някой да се подлъже да гласува за него е друг въпрос. Другия въпрос е кога нашата достойна прокуратура ще поиска имунитета на Гея. Чувам, че имало много материали за това.

82

do 108

преди 11 години

Значи трябва да се самозапали цял град,за да се направят някакви изводи,така ли герберски мъдрец?Нали не е твои близък,какво ти пука за тези шест човека.Повръща ми се от такива зверове,без душа!

81

Shop

преди 11 години

Аз така и не разбрах, в какво го обвинявате този Цецко?

80

Shop

преди 11 години

Цял град ли да се запали? ----------------- Само уточнявам, че не са десетки, а само 5. Отделен въпрос е, че тези 5 не са се запалили заради ГЕРБ, а заради дефект в хардуера. Това мисля, че не се нуждае от доказателство.