121

Анонимен

преди 11 години

Щом герберите вият на умряло, значи нещата отиват на добре.

120

Димитров

преди 11 години

Ще видим какво решение за касиране на изборите ще вземе конституционния съд. Ако каже, че всичко е било нормално- на следващите избори по всички телевизии ще предават "опити за преврати", капани, скелети в гардерова, зомби под чашафа, таласъми и вещици в спалнята, полтъргайсти в кухнята и извънземни чудовища в канализацията.... Ще дърпат хората за какво ли не в изборния ден.......

119

тринити

преди 11 години

Всички избиратели на Атака могат да бъдат спокойни сега - Волен има вече достатъчно пари за да им раздаде по 1000 лв мин работна заплата и по 500 лв пенсия. Редно е да си ги поискате. Да им е честито на националните предатели. Може да си ги държите в турските банки

118

Димитров

преди 11 години

Без гласа на Сидеров се отиваше на предсрочни избори и народа щеше да си даде истинския глас и нямаше да ни управлява тази шайка, която дойде сега на власт. Щяхме да имаме още два месеца служебно правителство. Обаче добре измисленото "активно мероприятие"в Костинброд вече нямаше да мине и затова коалицията ПЕС-ФЕС бутнаха някакъв голям гювеч на Сидеров да им помогне.... Ще видим какво решение за касиране на изборите ще вземе конституционния съд. Ако каже, че всичко е било нормално- на следва

117

Анонимен

преди 11 години

Сидеров,Сидеров,като знам колко много болни мозъци са гласували за теб,съвсем нормално е да те страх от гнева им!Твоите хора са наистина луди и няма да се учудя ако някой ти посегне съвсем реално и истински,а не само с газов пистолет.Дори и сред своите вече ще те е страх,***!

116

Chikatilo

преди 11 години

до 166 Стихчето цепи брат :) !

115

Анонимен

преди 11 години

Саботажът никога не е добър план за действие. Саботажът на работата на Парламента пък обще повече, не това е начина. ГЕРБ като са искали да имат правителство, да са събрали повече гласове. Никой не им е виновен, това е положението...

114

Иван

преди 11 години

За купен депутат цената беше държавната субсидия.Колко струва купуването на кворум.Българските граждани трябва да знаят тази цена.Бареков ще има ли смелостта да направи такова разследване или то няма връзка със неговите врагове Борисов и Цветанов.Българските граждани упражниха правото си на глас но този глас беше подменен с покупко-продажба.Това ли е началото на възстановяването на реда и морала ?

113

Chikatilo

преди 11 години

Попитали радио Ереван: Абе, къде са феновете подкрепили Атака?Отговорът бил: В болнични! Днес ги обрязали!

112

Анонимен

преди 11 години

Волен предаде избирателите си. А ГЕРБ се оказаха по-националисти от него..***

111

До Буревестников

преди 11 години

Не забравяй, че тези турски сериали с пълна сила разцъфтяха при управлението на Герб. Не забравяй, че не Волен, а Боко се прегръщаше с Ердоган. Все пак трябва някой да може да мисли и да има памет, не само да повтаря папагалски разни думички вкарани му от някой в устата.

110

Анонимен

преди 11 години

обичам серги и лютви да ме галят до зори, нежни ласки и пари само те ме интересуват нали. мечтата ми е депесари и атакисти да показват своята нежна мъжка любов публично, ще разрешим гей-браковете със закон, ще забраним българският език и ще го заменим с пакистански. искам да ме пипат по дупенцето.

109

пАТРИОТ

преди 11 години

гЛАСУВАХ ЗА аТАКА НО ВЕЧЕ СА ПРЕДАТЕЛИ

108

X.

преди 11 години

Интегрирай........е нема такова животно!!!

107

Анонимен

преди 11 години

Сидер ага теб трябва да те разпънат на кол,че предаде твойте избиратели и се коалира с Бсп и дпс. Дпс ти просто си вече един труп.Един съвет кради до като е време че това ти е за последно да си в парламента.Предател просто ти обезглави партия атака.Никога вече няма да гласувам за Атака.

106

Анонимен

преди 11 години

ние патриотите от атака подкрепихме министрите на нашите братя от дпс. искаме незабавно въвеждане на шериата и пълна забрана на стройтелството на църкви и манастири. гей клуб атака кани всички патриоти и националисти на гей парада в софия.

105

Буревестников

преди 11 години

Почти съм се САМОубедил , че в близките 20-30 години.... Ако изобщо има Майка България де.... а както върви НЕ сме Турската автономна област на име - *** :( :( :( с тези ТУРСКИ учебници ?!?! "Майчин език" ?!?! Заливащи ни ТУРСКИ сериали :(.... САМОубедил съм се.... особено след последните "избори" на 12 май... че едва ли ще им стъпя да гласувам на тия циркаджии и продажници!!!

104

Анонимен

преди 11 години

Герб може да са ученици ама не и предатели, да му е честито на народа комунисти и турци ще го управляват а и "НАЦИОНАЛИСТИ" ще ги подкрепят. БРАВО !!!

103

Анонимен

преди 11 години

А защо тогава само Волен се регистрира, а другите от Атака не. Значи те почнаха тази игра с това да не се регистрират. И вчера да се бяха регистрирали всички и да кажат, че имат позиция. А не като видяха, че ГЕРБ няма да се регистрира и няма как да се избере правителство да се сети и Воленчо да цъкне. Ако имаха намерение да правя реален, истински кворум, още на 30-та секудна всики щяха да са регистрирани, а не да се чака почти 2 минути да се намери 121-вия.

102

MamaToldMe

преди 11 години

ГЕРБ са като ученици, а Атака са не като, а са пълни хаховци. То само като видиш погледа на Болен и кученцата около него... Няма такава неадекватност!