95

9667

преди 11 години

До 101 - Това само доказва, че дори ц 500 годишна специализация не може да це промени характера на едно оскотяло племе! Мат'рялът е лош, за нищо не става!

94

до 102Стига глупости

преди 11 години

Прекалявате с непотвърдени изказвания и тази ваша ненаказана безотговорност доведе до тези изстъпления........Ето и админа не цензурира такъв тип клевети?!? Ще се сетите за пропусната възможност ,когато и журналистите минете под този знаменател!

93

системата функционир

преди 11 години

В 'белите страни" системата функционира и не те гледат в ръцете!!!

92

ППП

преди 11 години

До Защов другите страни лекари не ходят по адреси, това е лукс...има парамедици ;-)

91

of 97

преди 11 години

защото хората в "белите страни" имат разум .А ако така продължава със 72 часа арест само на извършителите ,скоро няма да има кого да биете ,но и от един апандесит ще се умираХора мислете!

90

Мафията

преди 11 години

Мафията с белите престилки, те гледа в ръцете и ако не дадеш веднага си заминал!

89

Анонимен

преди 11 години

Перушинестият коментатор да не забравя при кого сме специализирали почти 500 г.

88

Решение на проблема

преди 11 години

Побойниците - с присъди от по 20 год.принудителен труд при строг режим, без право на обжалване.Преди да влязат в пандела,всеки един от тях да бъде "съветван" как да се държи занапред, а "съветниците" да се подберат сред най-яките старшини и да се оборудват с по-яки бичове и с подковани ботуши.Алкохолизираната пациентка няма професия,затова - от болницата, направо на магистралата, под надзора на някой по-строг сводник.Докато изобщо става за нещо, да заработва за обезщетение на пребитите лекари.

87

9667

преди 11 години

Бантустанска идилия! 15 годишна пикла, поркана като ***! А това е само един случай, отразил се по медиите. Иначе, големите градове особено, гъмжат от такива малолетни ***, поркащи като руски казаци! Деградирано общество без бъдеще стана това бантустанско племе!

86

D

преди 11 години

безобразие....в най-скоро време няма да има дори кой да кара линейките....Респект към хората работещи при тези условия!

85

Защо

преди 11 години

Защо, не бият лекарите и екипите в "белите страни"???

84

varg

преди 11 години

До ER_DrЗаминавай и ти ве да те няма за кога седиш тука *** долен.

83

До91

преди 11 години

" тук е пълно с ***" Да и ти си един от тях!!!!!!!!!!

82

супер Пуйку

преди 11 години

Жена да бие лекари е почти невероятно ,ще е интересно да се чуят всички версии.На мен ми прилича,като да търсиш някого много и да ти падне на плесниците случайно

81

коко

преди 11 години

Да се линчуват тези нагли пияни ***!!!

80

коко

преди 11 години

Биячите дали са платили поне един лев здравни осигуровки???И няма ли кой да им начупи празните тикви?То държавата отдавна вече гледа сеир,а раята е разделена на нашите и вашите...

79

Жо до № 87- 123456

преди 11 години

СЪГЛАСЕН СЪМ с теб и съм написал в пост 84 "За да пристигне линейката за 5 минути до този адрес, трябва да е била някъде наблизо в квартала, а такова нещо зам-министърът не съобщава". Никъде в многобройните статии и коментари, които изчетох за този случай не се споменава, че линейката случайно се е намирала наблизо.

78

123456

преди 11 години

До ЖоНе е задължително линейката да тръгва от Сточна гара. Може да е била наблизо за друг случай.

77

Дъжд

преди 11 години

Първо напоркали до безсъзнание кухата пръчка, после и пръснали пърдялника и викнали линейка гадовете, за да оправят докторите золумите им. После взели, че набили и хората, които дошли да им спасяват оаканите ануси!!! Трябва тия *** да бъдат изкарани голи на площада и всички да им шибнат по пет пръчки на голо!После да ги вкарат в пандиза и там *** да им сцепят филиите за наказание!

76

Софиянец

преди 11 години

Ах, пак ли прочутата улица Босилек- кой ли в Овча Купел не я знае; и не смее да мине по нея вечер.....Вместо да са благодарни че ги настаниха там директно от катуна насред полето, те бият лекари.Май ще стана расист вече.....