197

Пич

преди 11 години

Едно стана ясно - за БСП гласуват неграмотните и пенсионерите. И не мога да рабера, какво подскачате и ревете?! Вие сте партия на пенсионерите и хората без основно образование (дори!). *** и старци. Това искате да определя съдбата на България? На всичко отгоре опорочихте изборите с някаква партенка за някакви бюлетини, един ден преди изборите. Сега се разбра, че хората по закон могат да напечатат 400000 бюлетини отгоре върху заявеното количество. Този път се осрахте.

196

Анонимен

преди 11 години

Вчера написах че тези хора не познават законите на страната и въпреки това искат пак да управляват.След това изказване на Цветанов съм още по сигурен че те не могат и не трябва да управляват.Не може да не зачиташ Конституцията която е най главният закон на страната и да твърдиш че можеш и трябва да управляваш.

195

Анонимен

преди 11 години

234,Политици?!?

194

Az

преди 11 години

Цветанов за касирането: Изборният кодекс дава, Конституцията - неТова просто означава, че изборния кодекс е противоконституционен

193

Пич

преди 11 години

"Как смяташ 5% от 8 милиона да е 400 хиляди??? Оправи си сметките!"Защо, вие в комсомола как ги смятате?

192

Анонимен

преди 11 години

А сега да видим! Кой си избра изборен кодикс, който противоречи на конституцията?!Некадърници!

191

до ВЪПРОСИ 226

преди 11 години

Така мисля. Борисов е икона. Обект на народната любов. Човекът за когото хората ще ходят да гласуват за ГЕРБ. Май реалния "силен" човек там е Цветанов.

190

Пич

преди 11 години

"Излишъка се унищожава след като възложителя приеме поръчката. това за бюлетини, не са тетрадки! Освен това има нещо смущаващо в този излишък - при условие че се печатат 22"Приятел, ти не знаеш какво, как, колко е напечатано, защото Цацаров мълчи като г*з. Изнесе се само удобната информация - "Хванахме 350000 НЕЗАКОННИ бюлетини" и толкова. И народа скочи. После малко по малко става ясно, че има излишък, който е законен, има дефектни бюлетини, и т.н. Но Цацаров продължава да мълчи като ***.

189

Анонимен

преди 11 години

Г-н Цветанов е един от най-къдърните политици, които сме имали досега и точно заради това са всичките измислици срещу него ... не е удобен на много хора.

188

Анонимен

преди 11 години

Нови избори със задължително гласуване!

187

Анонимен

преди 11 години

добре ли е тоя ? как може да се каже "АКО се съобразяваме с конституцията" !?!?!то това разсъждение директно допуска вариант "неспазване на конституция"което си е пар'екселанс престъпление

186

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Какъв само политик ни е управлявал до сега - ми драги ми господине Цветанов направи си труда и прочети чл.5 т. 1 от Конституцията на Република България : "Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат ", но какво да очакваш от един физкултурник . Колкото до ареста той доста закъснява !!!

185

Боже

преди 11 години

Боже колко *** е тоя.Значи според него,изборният кодекс е по важен от конституцията?+.5 год. ни управляваха полуграмотни същества.Цецко например е завършил спортното у-ще на ЦСКА,а след туй Спортната академия.Там не се набляга нито на литература,нито на ватематика,а правото е неизвестна дума.Този мъж не може да пише.Чете трудно.

184

ЦИРК

преди 11 години

Босът на "Мултипринт" сменил показанията си след обаждане от близък на Бойко Борисов!!!!

183

nemaloumnik

преди 11 години

До 6000 Da istina e che v machkaneto, pritiskaneto, zaplashvaneto na kogo li ne e nai uspeshniat premier. Sega chakame da vidim " koi shte go otnese "

182

Анонимен

преди 11 години

"Цветанов призна, че не би се изненадал, ако бъде арестуван."Той трябва да се изненада ако НЕ ГО арестуват! И не само него...

181

ВЪПРОСИ ВЪПРОСИ

преди 11 години

За едно нещо му казвам на Цвъ евалла.Всички останали, даже за потенциална възможност да дискредитират Боко излитаха скоропостижно. Нагледахме се на примери.А великия Цветанов, дори като воденичен камък като го дърпа към дъното не се пипа.Питам се кой е по-силния в ГЕРБ или с какво Цветанов "държи" Борисов, та е готов да го завлече надолу.Или Цветанов наистина е истинския "мотор" на ГЕРБ?

180

Анонимен

преди 11 години

Ясно е, че ще има нови избори!Важно е и Цацаров да не спира усилена работа!

179

До пич

преди 11 години

Как смяташ 5% от 8 милиона да е 400 хиляди??? Оправи си сметките!

178

Анонимен

преди 11 години

Човек, който е бил вътрешен министър, вицепремиер и зам.председател на доскоро управлявалата партия, да поставя който и да е закон над Конституцията, показва само и единствено уникална липса на знания и незачитане на държавността. Дано си давате наистина сметка, какво означава незачитането на Конституцията от някой, който претендира да управлява! Ужасяваща простота и простотия!!!