30

илко

преди 11 години

до следва продължениеТези сини коментари платени, всъщност трябва да са с червен цвят, предател!

29

Анонимен

преди 11 години

Българите извън страната са ви виновни? А защо половината от избирателите вътре в страната не отидоха да гласуват? А знаете ли:- че никой не му е известно как се разпределят гласовете на тези хора от чужбина? Те ли са виновни за това или неясните закони?- че някои пътуват по 200 км., за да гласуват, на свои разноски? - че те са длъжни да бъдат много по-ангажирани, защото подават предварително декларации, за да могат да се разкрият секции?- че чакат с часове, за да дадат своя глас?

28

AgATA

преди 11 години

В чужбина не само турците гласуват за ДПС, Българите също

27

Анонимен

преди 11 години

като си мислите че можете да изгоните турците от страната , защо ли си мислите , че те няма да могат да ви управляват и отвън. Така е.... като сте си надробили попарата , изяжте си я. ПП. не че гласувам за ДПС , не че съм извън страната , но мога да твърдя че умните хора са извън страната. Те могат да се адаптират във всякаква среда, те могат да се борят за живота си, а ние тука сме клекнали и всичките сме "меки китки"

26

Анонимен

преди 11 години

До кога турците и предателите, които са избягали от страната ще гласуват вместо нас !?

25

Анонимен

преди 11 години

До 36PROMITIVNO !! Sega zapo4vate s intrigi i insinuazii. Tova nqma da napalni 4iniite vi koito oprazniha kreditnite komunisti o6te 1989-1992.

24

Анонимен

преди 11 години

До Следва продължение 35Vie si pozvolqvate ozenki koito sa sme6ni i nagli. Naroda izbra GERB. Neeti4no e da presmqtate koi 6te e jiv ili umrql.

23

РЕВИЗИЯ СЕГА

преди 11 години

Прокуратурата да каже при управлението на ГРОБ къде са отишли 4 милиарда от фискалния резерв?Къде са отишли други 4 милиарда от нови заеми?Къде са отишли 1,5 милиарда от резерва на здравната каса?Къде са отишли парите от национализираните пенсионни фондове?

22

Дръндер до36

преди 11 години

До до 28 до 36Всъщност са 112 км. магистрали!:)

21

Анонимен

преди 11 години

Най- добрата бюлетина- еднопосочен билет за чужбина! До свидания, товарищи!

20

до 28

преди 11 години

И какво е постигнала ГЕРБ за тези 3 години, че не ми е ясно! Освен 120км магистрали, ниски поклони на Брюксел, милиционерщина, съсипана икономика и тотално обедняване на хорат на друго не виждам. Ако това са постиженията на ГЕРБ - мерси! А, има и още едно - от почти 8 млрд фискален резерв за 3 години имаме останали 4,5 млрд. Къде са тия 3 млрд? Външен дълг от 10 млрд. за 3 години е станал 14 млрд. Т.е. за 3 години сме обеднели като държава с още 7,5 млрд. Къде са тия пари????????

19

Ал

преди 11 години

Нека не се заблуждаваме , управляват парите, а не политиците. И така е в целия свят, от САЩ през Европа и Русия до Китай и Япония. И това се видя по време на световната финансова криза.Въпреки заканите на политиците за въвеждане на строг контрол в/у дейността на банките реално нищо не е направено.Дори правителствата финансираха и спасиха от фалит закъсалите банки с пари на данъкоплатците.Е,у нас също управляват парите.Видяхме го ясно на тези избори,и ще видим интересни неща.

18

до 31

преди 11 години

Е как ще са стабилна партия, като за пари са готови на всичко.

17

Анонимен

преди 11 години

Мисля, че Атака са повече националисти и патриоти и по-малко на брой са крайни нацисти и радикали между тях и няма да се радикализират още. Атака имат ключова роля в 42-рото събрание, но са и много нестабилна партия и вече го доказаха през 2009 г когато се разпаднаха бързо и подкрепиха ГЕРБ в услуга на Борисов. Зависи колко силен е контрола на Сидеров върху самата Атака.

16

sevtus

преди 11 години

Аз автентична комунистическа партия в парламента не виждам. Но иначе претендиращи за висок интелект хора с дипломи от топ-университети, за които по безобразния им изказ можеш да отсъдиш, че са топ-калинки, говорят надълго и нашироко за комунисти. Айде бе, неганчовци и топдипломанти, поне като дефинирате едно или друго явление, отворете един най-елементарен речник и вижте предварително какво пише срещу определенията, които използвате!

15

бaт Здрaвко

преди 11 години

120 нa 120 мирише нa нови избори!

14

АТАКА

преди 11 години

Гробари, ха сега да видим как ще купите 25 депутата? Като търгувахте с депутати ве беше добре..

13

Анонимен

преди 11 години

Кеакви комунисти ви гонят бе, ненормалници! Партията е социалистическа а в нея има милионери. Комунист-милионер виждал ли си. Виж че имаме фашистка партия, имаме.И четирите партии са партии на капитала и на олигархията. Козметични различие само се виждат. Сменят се - политиката остава бедните по-бедни, богатите по-богати, смърт за дребен бизнес и средна класа. Ето това е.

12

Анонимен

преди 11 години

Какви са тези сметки 120 на 120? Кой ви е казал, че Атака ще се наредят до партията която се опита да унищожи народа с идиотската си фискална политика и некадърното управление на държавата?

11

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ печелят заради подкрепата на наркотичните гета и купения вот в София, Варна, Бургас и Пловдив. Иначе без гласовете на наркоманите и мутрите, БСП печели убедително.