114

до 143

преди 11 години

В голяма грешка си.Аз пък очаквам да видя коя партия ще върне субсидията си и на следващите избори може би бих гласувал за нея ако имат свестни идеи,ама надали има такава от тези над 1%.

113

Анонимен

преди 11 години

абе направете фабрики с тия пари и вкарайте хората да работят вътреее ,,, *** смотани ша ви целувам и партиите см,,,,,

112

Анонимен

преди 11 години

нали искахте улицата а сега кой е по ***....

111

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 148Кое е демокрация? Да се дават грешни пари за партии които не са успяли да убедат хората да гласуват за тях. Трябва да има субсидия само за партиите които са влязли в НС.

110

Глас от Народа

преди 11 години

Светльо, хвани с тия пари си направи една хубава кръчма да ни пееш и почерпиш по бира. А остатъка раздай за операции на деца. Така хем ще ти остане малък бизнес като подарък от народа, хем гласа народен ще те споменава с хубаво.

109

Анонимен

преди 11 години

xe xe..skakauec

108

Анонимен

преди 11 години

Това си е чист бизнес. Правиш си една партийка и ако успееш да докараш 1 % ти падат сигурни парички от държавата за 4 години. И сега ще храним и такива тарикати като този на снимката.

107

Гошко

преди 11 години

Точно 6 милиона лева на година общо ще отиват в 6те партии, неуспяли да минат бариерата. Но това е капка в морето, в сравнение с 3,5 милиарда лева, които плащаме за социални помощи, изключително на *** - с други думи, от 33 милиарда бюджет ние плащаме 10% данък "***". Айде замислете се как да го променим това, вместо да хващате плувките на медиите и да броите тия мизерни общо 6 милиона лева на година. Осъзнавате ли как ви манипулират чрез хвърляне на мекици във въздуха...

106

до 131

преди 11 години

Кои сте "вие" бе, ***? Шайка застаряващи хипари, дето се наливат с двулитровки Ариана по градинките ли?

105

.....

преди 11 години

Благодарение на ФБ, сега ще си купи новата Ц, а защо не и ЕС класа. Защото без ФБ нямаше да може да излъже БЕЗПЛАТНО наивниците, които гласуваха за него. Защо да не ги субсидираме всички палячовци, нека си имат да си харчат.

104

бай Тъпчо

преди 11 години

А бе тоя не е ли оня бе...дет пейше за скакауци и тахтаби и оная песня другата-дет кат са напиел и на другият ден са чудил што отзаде го болело...Ей на дедо убавеца-колко сам са смейл на тез щурутий ама ако некой тогаз беше казал,че тоя ша иска пръво президент да става,па после и дупетатин,щех да го разбера барем за втората песня що го болело отзаде ама сега я не разбрах де да му пратя четири лева бе...виж ако доде да пей у нас на дворат ша му дам пет и от бажанака Киро-пет,та таман десет бе...

103

Анонимен

преди 11 години

да зимат, бе, за нас парите са вестници - четем и хвърляме :) Сега Волен като ни върне и златодобива ще има субсидии за всички :) Никога повече няма да работим

102

до 127

преди 11 години

Нима е заявила подобно нещо?! Нищо подобно - женицата само каза, че е за драстично намаляване на субсидиите, ама то за приказки пари/субсидии не взимат. А сега, като си ги е изкарала, ще си ги ползва, пък пак ще си говори, че е за намаляването им.

101

до 120

преди 11 години

А твоя светец Свтльо не се ли опитваше да ни манипулира от малкия екран с призива си да се подкрепят малките партии, не трябвало само за големите да се гласува и не знам си какво! Палеше се здраво и много държеше да отбележи важността на малките партии и да не ги забравяме! :D :D: :DТой не го прави за субсидийката викаш? О да, той има "голямо" творческо бъдеще иначе, щеше да обикаля долнопробните клубове да си купи нещо за ядене и да се налива без пари с евтина бира!ТОЙ НЕ МАНИПУЛИРА - НЕ !

100

Анонимен

преди 11 години

До Витковците да траятВитковците теб забравиха да питат какво да правят да траят или не :))На стратегии, готови кабинети и можещи кадри вече се нагледахме всичкото с идеи от миналото хилядолетие /и кадрите и те оттам от комсомолско-бригадирската младост/.

99

до 129

преди 11 години

Кой да питат?!?Народа?Тук има оФФце - народа е зад граница...

98

Zeitgeist

преди 11 години

До ммКавал си ти! Ако си успял колкото е успял този човек, тогава можеш да го наричаш кавал! А ти си една форумна мишка с 2 лв, в джоба, който знае как само да си протяга ръката напред!

97

JJJ

преди 11 години

Хора не спорете напразно , крив е законът , който позволява това да се случи, кой е този дето го е измилил този зако, партии, които не само не допринасят ами и през ум не им е минавало да правят нещо добро за тази държава да получават пари. Защо не настояваме да спрат парите на партиите от държавата. Нека олигархията да им плаща, те така или иначе техни интереси обслужват.

96

Анонимен

преди 11 години

Дали ще е този от снимката, или още няколко гербаджии, бесепари или атакисти - разлика никаква! Драстично намаляване на партийните субсидии ни е нужно, а не преразпределение!

95

анонимен

преди 11 години

35710 бр е 1 % т.е. 3571000 бр. по 12 лв това са 43 000 000 лв а после няма пари за здравеопазване и образованиеЗАЩО НЕ ПИТАХА НАРОДА ДАЛИ СМЕ СЪГЛАСНИ ДА ИМ ДАВАМЕ ОЩЕ ОСВЕН ЗАПЛАТИТЕ И БОНУСИТЕ КОИТО ПОЛУЧАВАТ ВСИЧКО ТОВА ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИА КОЛКО СА РАБОТЕЩИТЕ? 43000000 КАТО СЕ РАЗДЕЛИ НА РАБОТЕЩИТЕ А НЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ПОЛУЧАВАЩИТЕ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ КАКВО СТАВА ....