82

ee

преди 11 години

vsicki turtsi v balgaria sa sas srredno obrazovanie az poznavam balgari mnogo koito ne sa zavirshili osnovno obrazovanie. samo poglednete balgarskie visshi univerisiteti proportsionalnostta

81

До 89

преди 11 години

Да се забрани да гласуват хора завършили само 8-ми калас, както и на тези завършили СПТУ (сега преименувани на професионални гимназии).Да се забрани да гласуват и учителите в СПТУ. Там простотията е огромна.Някои от завършилите СПТУ (професионална гимназия) трудно пишат, други изобщо не могат да пишат. Мъката е много голяма.

80

аз от Враца

преди 11 години

До Иван от ШуменНе вие просто сте ПРЕДАЛИ БЪЛГАРИЯ! Всеки глас за ДПС е глас против България.

79

Анонимен

преди 11 години

бивши комунисти + ДПС=САМОУБИЙСТВО ЗА БГ. НАЦИЯТА. Ама тези 25% си ги избраха, само където заради тяхната глупост ще теглим и ние 75%.

78

Иван

преди 11 години

До Nikoleta - KikiДържавен преврат *** ми!!!!!!! Толко ли сте прости да не може да разберете че с тезби бюлетини НЕ МОЖЕ да се промени вота! Няма как, ама народа не мисли и само се връзва на компромати и истерия. Как ще се подменят бюлетини след като в секцията има 9 човека 5 от който са ОПОЗИЦИЯ! Ако найстина си гласувала за ДПС значи си ПРЕДАЛА БЪЛГАРИЯ!

77

Анонимен

преди 11 години

Много е трудно БСП да разцепи Атака и 10 депутати от Атака да преминат към съюза между БСП и ДПС. Ако не стане, ще има нови избори.

76

Иван от Шумен

преди 11 години

Абе имате ли представа колко българи от града ми гласуваха за ДПС? Нямате.Защото ГЕРБ гледаше и даваше само на столичани, ние от провинцията само гледахме отстрани. Всичко за столицата: метро за милиарди, магистрала Тракия че да ходят столичани на море, Люлин за да си ходят до Перник, а за северна България - НИЩО. Ами не става така, затова тук гласувахме за ДПС, че поне да има и за града ни нещо.

75

Анонимен

преди 11 години

БСП ако се коалира с тия се самопогребва

74

анонимен

преди 11 години

Да се забрани на хора без завършен 8-ми клас да гласуват, т.е. да се въведе изборен ценз! така ще се спре купуването и продаването на гласове! Ще се спрат и изборните манипулации, а неграмотните ще имат интерес да учат!

73

Ла Фонтен

преди 11 години

Ще ви разкажа приказка една,за скорпиончо и костенурката добра!Решил реката да преплува,излегнал се на нейната коруба,с ясното съзнание, че щом;ухапе я - се дави мълчешком!Да, но по средата на реката,забил си шипа на костенурчо в главата!-Защо погуби ме, сега ще се удавим?-Природа "братко", кво да правим!Ах, таз природа герберистка!...

72

Анонимен

преди 11 години

Т'ва с бюлетините беше долнокачествен опит за хумореска, ама щом има хора дето се връзват.....?!???

71

Кратка памет

преди 11 години

До СтоянКогато си си купил апартамент нямаше Световна икономическа криза!Анадън му?(а това е да свикваш с езика на новите управляващи)

70

Анонимен

преди 11 години

А НФСБ дето имат 3,96% нямат ли шанс за още мъничко, че да минат границата?

69

Анонимен

преди 11 години

Когато ДПС имаше министри в тройната коалиция, какво направиха грабеха и лъгаха , колко гори унищожи,марш от парламента

68

Nikoleta - Kiki

преди 11 години

За първи път гласувах за ДПС, и като гледам хич не съжалявам. Другият вариант беше да не гласувам, защото аз за ГЕРБ втори път не бих гласувала пак, не и след голямата лъжа, едно говореха на изборите, после друго правеха. За БСП, няма начин. Варианта беше ДПС, и когато в събота г-н Местан ясно каза за опита за държавен преврат с бюлетините, вече знаех че ДПС са избора.

67

Анонимен

преди 11 години

Вчера 50% негласували и 25% гласували за "Други" казахме твърдо не на цирка,който гледахме 4 години.Сега тези 25 %,които набутахте тази *** в парламента ще си ги траете и няма да виете,а ние останалите 75 % за съжаление ще ги понасяме солидарно с вас

66

бивш гербист

преди 11 години

Бях гербист, но от тази нощ вече не съм. Не може да няма никаква реакция и коментар от страна на лидера ни, несериозно е. Ясно е, че трябва да има коалиция, но ГЕРБ са изолирани отвсякъде, защото 4г. бяхме сами на върха. Е как да стане после Ами не може.

65

Стоян

преди 11 години

Е какво миу е лошото на ДПС?Аз ги подкрепих на този вот, защото като беше управлението на ДПС и БСП всички живеехме много по-добре от сега. И жилище успях да си купя, и всички около мен живееха добре, говоря за частния бизнес, не съм политик и нямам нищо общо. После дойде ГЕРБ и иззеха всичкия бизнес, къде силово, къде смениха законите така че само за техните фирми да има работа, и така. Е няма да гласувам за ГЕРБ, и за БСП също, но за ДПС пак бих гласувал. Българин съм, но ДПС има мярка.

64

Алекс

преди 11 години

Във всичко до тук има невероятна красота и тя се състои в това,че ББ и ЦЦ никога няма вече да бъдат във властта,а в затвора със сигурност.Да живее демокрацията.

63

citizen

преди 11 години

караибрахим коментира дпс от позицията на българин? юРрязаните, освен неграмотни сте и доста нагли..