62

Анонимен

преди 11 години

Същата прокуратура твърди, че Р.Овч не е виновен, че румен петков не се е снимал с братя галеви на среща, че АЕЦ белене не е далавера, че доган не е взел хонорар, че трактора и октопода не съществуват. Смяяяхх смяхх прокуратурата е смешна. Станишев каза, че ако не може с избори ще използва други методи, е методите ги виждаме, поне тези с малко от малко акъл.

61

Ивайло

преди 11 години

Страшната истина с фалшивите бюлетини излезе наяве!!! Странно е как куклите на конци оглавяващи институции продължават да отричат фактите за опит за подмяна на вота. Логично е да се предположи че, президента също е избран с допълнителни герберски бюлетини от Костинброд. Логично е да се предположи че, е имало и подмяна на вота с такива бюлетини и на местните избори.

60

Анонимен

преди 11 години

До избирател от БСП: Печатницата, хваната в крачка от прокуратурата, е любимата печатница на МВР и Цвинокио "Мултипринт", която повтори практиката си от миналите местни и президентски избори.... Та затова сега имаме такъв страхлив Президент и неадекватни кметове-калинки!

59

До 85

преди 11 години

Прав си !!!!! Затова си и избраха този Главен прокурор. Инвестираха в правелния човек

58

Гласувал

преди 11 години

Въобще и не се учудвам. Продажните бълг институции - Президенство, прокуратура, МВР, пазят мълчание вече седмици наред по най-големите национални скандали от последните 2 седмици, защото не искат да предприемат мерки с-бивши пол личности - Пикаещия, Пъпеша. Но сега да говорят тези глупости за бюлетините е нац предателство. Вчера вечерта Б-ия отново е на първа страница на всички немски и англ меди заради фалшивите бюлетини. НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ

57

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен95: Нещо си зациклил, щото май няма какво да пишеш вече, а пък ГЕРБ си иска заработката на час! То едно е да искаш, а съвсем друго е да можеш да го направиш...

56

777

преди 11 години

Тези бюлетини са хванатите, ами не хванатите?

55

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

До Анонимен 85И аз, и аз, и аз...Отивам да пия бира, фанете *** за фантовката!

54

Анонимен

преди 11 години

Най-сетне прокуратурата и ДАНС застанаха на страната на народа.

53

Анонимен

преди 11 години

Всички печатници на хунтата да се следят за да няма special editions на нови "супер фалшиви и бракувани" бюлетини...

52

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 38Сега остава да изясним защо са били отпечатани тези бюлетини...Имам едно предположение - Станиша ги е получил от Москва(спуснати са с парашут от тайнствен самолет с червени петолъчки...) и ги е вкарал тайно(завити във вестник "Дума") в склада на печатницата и после се е обадил на Бареков! Естествено, лицето Сотир Стефанов Цацаров е агент на КГБ с легенда, а истинското му име е Сергей Савелиев Акулкин.

51

Анонимен

преди 11 години

Мачкай Сотире !

50

АНОНИМЕН

преди 11 години

ДО 61.НАИСТИНА,ТЕ АКО РАЗБИРАХА ОТ ИЗБОРИ НЯМАШЕ ДА НАЕМАТ КРАСЬО ЧЕРНИЯ ДА ИМ РЪКОВОДИ ИЗБОРИТЕ.

49

Ариана

преди 11 години

Браво на прокуратура!

48

ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАТ

преди 11 години

Най-сигурния начин да се сборим с фалшификации и купуване на гласове е да гласуваме масово всички и то с редовни гласове. Чисто математически, като относителен дял олекват тогава всички нарушения. Въобще не Ви агитирам и убеждавам за кого да гласувате. Това си е Ваша работа. Който е патриот и иска да обезмисли манипулациите, за да се види гласа на суверена, трябва да гласува!

47

wtf

преди 11 години

v momenta ima samo edna televiziq i tq e tv7 drugite nova i btv si davat tapite predavaniq i nishto za izborite zashto napravo ne si sprat izlachvaneto i bez tova veche nikoi ne gi gleda

46

sharky09

преди 11 години

"в печатницата която печати бюлетините са намерени бюлетини"!!!!!!!!Нямам думи каква НОВИНА!!!!!!!!

45

Х

преди 11 години

20 % ОТ ДЕЛАТА НА ПРОКУРАТУРАТА СА БРАК И ПАДАТ В СЪДА,ЗАЩОТО ПРОКУРОРИТЕ СА ПЛАТЕНИ ЧИНОВНИЦИ.И СЕГА ЩЕ Е ТАКА.ТЕ ХАБЕР СИ НЯМАТ.

44

марио кирилов петров

преди 11 години

До Анонимен Правилно нооооооооооооо отдавна и всички комунисти трябваше като започнем с Р.ОВ. и т.н.

43

xyz

преди 11 години

Намерени са само 350 хиляди недефектни бюлетини и 140 хиляди дефектни. При 0.1% нормален брак за такъв тип печат излиза, че "допълнително" са напечатани почти 1 милион бюлетини. Къде са останалите 500-600хиляди фалшиви бюлетини? От 08 до 10 май е твърде вероятно да са успели да ги експедират. Очаквайте груби мошенгии. Тия са смикнали да играят само с белязани карти.