117

Анонимен

преди 11 години

Софийските роми Костов и Борисов имаха коалиция ГЕРБ-ДСБ и Костов гласуваше при вотовете на недоверие в полза на ГЕРБ, а ГЕРБ му дадоха директорския пост на комисията по държавна сигурност.

116

Анонимен

преди 11 години

Генади, гласувай ти за прости хора! Аз за прости хора от милиционерски школо не гласувам. Ял съм попарите на милиционери и военни, които сега са демократи. Ха-ха. Вълкът козината си мен, но нрава....

115

Анонимен

преди 11 години

Иване , как го измисли това бе .В деня за размисъл , да говорят цял ден за теб . Хитрец си ти , хитрец ..Влезлия в къщата ти и той ли е с пластмасов пистолет , като при този с Доган

114

111

преди 11 години

До Анонимен 149 Ако аз бях на мястото на този, на който така ласкаво охарактеризираш половия орган не само, че ще ти трия коментара ами въобще нщмаше да ти дам да допреш до сайта, разбра ли простако устат!

113

пфффф

преди 11 години

Абе тоя Станишев е луди , бе дори и да има човек желание да ги подкрепи , не му дават възможност .Сергей може ли да ме караш да гласувам за Цветелин Кънчев и ромските партии и като бонус да получа Местан.Какви са тея *** коалиции уж от българска партия.

112

Анонимен

преди 11 години

НЕКА БОСИ ДА ХОДЯТ - НАРОДНА ПОГОВОРКА ХА СЕГА НАПРЕД - ДАЙТЕ СИ ГЛАСА ЗА ВАШИГЕ ИЗБРАНИЦИ УРААА ДРУГАРИ

111

тривиални клишета

преди 11 години

До СТРАНДЖАТАОтново си зациклил. Измисли нещо по-умно! Стига си повтарял тривиалните клишета на любимия вожд и учител!

110

притеснен

преди 11 години

Ако не заработят както трябва,депутатите да очакват люти *** клетви и магии!

109

Анонимен

преди 11 години

EЙ *** НЕЩАСТНА, ТИ ЗАЩО ТРИЕШ МНЕНИЯТА НА ХОРАТА БЕ, *** СПЛЕСКАН? НА МАЙКАТИФОСТАТАКОПЕЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

108

Анонимен

преди 11 години

NIKOGA POVECHE CHERVENA ***, NIKOGA. 100 GODINI NE IM BIAHA DOSTATACHNI DA SE GAVRIAT S BULGARSKIA NADROD.

107

Анонимен

преди 11 години

До Иван КостовВъоръжен БИЛ наклул в къщата му и бил задържан .Иване кажи си , стига *** номера

106

размислил

преди 11 години

Моя ден за размисъл приключи , преди малко , след като прочетох следната новина ....Председателят на ЕВРОРОМА г-н Цветелин Кънчев, членове на ръководството на партията и ръководствата на партиите от Коалиция за България проведоха заключителна среща концерт днес, 09.05.2013г. /четвъртък/, в зала 1 на НДК . Председател на НС на БСП и Председател на Коалиция за България г-н Сергей Станишев произнесе слово.

105

по-алчни и по-лакоми

преди 11 години

Новите депутати, които ще са с 200 лв по-висока заплата, всъщност, 90% ще бъдат старите депутати! Които ни доведоха до това безутешно състояние. Новото ще бъде, че ще бъдат още по-алчни и още по-лакоми!

104

Anonimna

преди 11 години

e bravo tova li e vaznoto ste vidim taia darzava bez krav niama da mine mai nagli tipove

103

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Дянков е един посредствен счетоводител. И той няма никакви имоти, жена му има.Тя е от богат род. Дянков е поредният случаен минувач и набеден специалист, който проведе *** фискална политика и геноцид спрямо бедните, пенсионерите и майките,уби дребния бизнес , а раздаваше милиони бонуси на търтеите в министерството. След като и родителят му не го ще,какво да говорим повече.

102

Somebody

преди 11 години

Няма да им се радват дълго на тия заплати...Да им преседнат дано!Всички с висящи присъди и производства са се кандидатирали за депутати заради имунитета! Аман от престъпни политикани!

101

Анонимен

преди 11 години

Заплатите на дупетатите ще растат, докато пенсиите и ниските заплати тръгват надолу или се съкращават заради "реформите".

100

Анонимен

преди 11 години

Абе как може да искате бивша мутра, свързана със силовите групировки да ви управлява? Явно 45 години тоталитаризъм ви е харесал и не можете да разсъждавате като самостоятелни хора, Българите не са били готови за демокрация, тази пропагандна машина от Москва им е изпивала мозъците през соца.

99

Бокич?

преди 11 години

"България е на последна позиция по усвояване на еврофондовете сред осемте страни от Централна и Източна Европа, членки на ЕС,анонсира "Труд". Към ноември 2012 г. страната е усвоила едва 29 процента от заделените за нея средства в периода 2007-2013 г."Герберчета мили , какво стана с това , че сме усвоявали мн еврофондове? Или то Усвояването е само лява ръка десен джоб , и да го духа народа ???

98

Анонимен

преди 11 години

Когато управляват военни или милиционери има само авторитарно управление, но.....на промити мозъци.