56

анонимна

преди 11 години

Погнусена съм! Никога не е имало толкова *** кампания, толкова плюнка и толкова омраза! С това ли ще ни спечелите господа-другари?!

55

Анонимен

преди 11 години

Ах,горкичкия!Жив да го ожалиш!Света вода ненапита!*** И ЧЕРВАТА!!!

54

Коки

преди 11 години

Драги форумници. Нека поискаме ново увеличение на пей пер клик. Тази порнографска кампания затъмнява Офшорлийкс. Залога е голям и другарите ще снесат. Предлагам да поискаме 300% увеличение!

53

Дебеланата

преди 11 години

Прокуратурата разследва съпредседателя на Парламентарната група на ГЕРБ в 41-ото Народно събрание Искра Фидосова за пране на пари и бившия вътрешен министър Цветан Цветанов за осуетяване на наказателно преследване срещу нея.Говорителят на легия "Антимафия" Петър Якимов обяви, че днес е получил отговор на сигнала, който е подал до главния прокурор Сотир Цацаров. От него става ясно, че по него е започнало разследване, а Цацаров го е разпределил в IX отдел на ВКП - "Противодействие на тежката и организираната престъпност". Шефът на отдела - прокурор М. Стоянов е препратил сигнала и към Софийска

52

Граовец

преди 11 години

По принцип никога не е рано да се вкара комунист в затвора. Той задължително вече е извършил достатъчно престъпления срещу народа.

51

Анонимен

преди 11 години

От съда излиза, и призовава да гласуваме за него, *** ли си къв си !!!!

50

Бай Ганьо

преди 11 години

Мислех че съм един обикновен литературен герой , но вие сте уникални бай ***!Аз продавах розово масло, а вие за един европейски кокал продадохте себе си.

49

Анонимен

преди 11 години

СМЕШЕН ФОРУМ- ЕДИН ПИШЕ ПОД НИК ПСИЛОГОГ ИЛИ ЛЕКАР- ПСИХИАТЪР, ПОСЛЕ СЛЕД 5-6 ПОСТА СИ ОТГОВАРЯ ПОД НИКА ХУДОЖНИКА ИЛИ ПОЛИТОЛОГ. ТАКА СЕ ТРУПАТ ТОЧКИ И НА КРАЯ НА ДЕНЯ СЕ ОТЧИТАТ. ДРУГИТЕ- ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, ВЛЕЗЛИ ТУК ЗА ДИ КАЖАТ МНЕНИЕТО КАТО НА АГОРА, СА ПРОСТО АНОНИМНИ, ЗАЩОТО НЯМАТ НУЖДАТА ДА СЕ АФИШИРАТ С ЦЕЛ ОТЧИТАНЕ НА ПОСТОВЕ.

48

Анонимен

преди 11 години

ПОТЪРСЕТЕ СНИМКА НА ВЧЕРАШНИЯ МИТИНГ НА ГЕРБ В БЕЛЕНЕ- НА СЦЕНАТА- БЕРКОВСКАТА ДУХОВА МУЗИКА И ЦЕЦКА ЦАЧЕВА- ОБЩО 12 ЧОВЕКА, НА ПЛОЩАДА ПРЕД ТЯХ- 6 ЧОВЕКА.

47

художника

преди 11 години

До психологЕвала пич ! Най смисления коментар, който съм прочел досега.

46

1

преди 11 години

Кой му плаща на този мерцедесите и охраната? Пристига пред прокуратурата с два мерцедеса и десет гавази, като латиноамерикански, или африкански вожд, за което плаща от джоба си бедния български данъкоплатец. Това в Европа не може никога да стане. И вместо да се засрами от дивотиите които вършиха с патрона му 4 години, обяснява нагло, че всичко било политически удорми. Но той не е виновен защото толкова му е акъла и държавата за това е на този хал.

45

Анонимен

преди 11 години

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ГЕРБ- ЦЕЦО- ПОДСЪДИМ, БОЙКО- РАЗПИТВАН ЗА 12 ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ИЗВЪРШЕНИ САМО ЗА ДВА ЧАСА, КАКВО ЛИ Е ЗА ЦЕЛИЯ МУ МАНДАТ, ФИДОСОВА- С ОБРАЗУВАНО НАКАЗДАТЕЛНО ПРОИЗВОДСТВО ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ, МИРО МЪРШАТА- ОБВИНЯЕМ, ЕМИЛ ДИМИТРОВ- ИЗБЯГАЛ В ЧУЖБИНА, ЦЕЦКА ЦАЧЕВА- БИВША ПАРТИЙНА СЕКРЕТАРСКА НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ.ПЛЕВЕН.

44

Анонимен

преди 11 години

Не бе откъде ще знае, той ББ си говори сам по телефона за да се изфука че има ГСМ ;)

43

мани

преди 11 години

Никога не съм вярвал, че някога ще гласувам за комунистите ама тея до там ме докараха само и само 2та питекантропа да не ни тровят още 4 години

42

акуд

преди 11 години

искам да ме управляват БСП, ДПС и НДСВ(кунева) защото по тяхно време не си плащах данъците и можех да крада лесно, а *** станаха роми

41

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКИ, КОИТО НИ ВНУШАВАТ ИЛИ СИ САМОВНУШАВАТ, ЧЕ ТЕЗИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ГНИЛОСТТА И ПАДЕНИЕТО НА ЕДНА МУТРА СА КОМПРОМАТИ НА БСП , ГО ПРАВЯТ ПРОСТО ЗАЩОТО ГИ Е СРАМ И СТРАХ, ЧЕ СЛЕД 12 НЯМА КЪДЕ ДА ХОДЯТ СЛЕД ГЕРБ- ОБИКОЛИЛИ СА ВСИЧКИ СЪЩЕСТВУВАЩИ ПАРТИИ И ГЕРБ ИМ БЕШЕ ПОСЛЕДНИЯ ПРИСТАН- ЗАТОВА СА ТОЛКОВА ЯРОСТНИ.

40

Анонимен

преди 11 години

TEZI T.N."LIDERI"NA GERB, CVETANOV I BORISOV TAKA SA SE OMAZALI V LAI-TA, 4E KAKVOT I DA PRIKAZBVAT OTVRU6TENIETO OT TQH NABIRA SILA. TEZI DVAMATA *** SI MISLEHA, 4E 6TE UPRAVLQVAT NQKOLKO MANDATA I PREZ PURVIQ SI UREJDAHA SVOITE HORA NA SLADKI MESTENCA I DAVAHA NA SVOI FIRTMI EDVROPORU4KI. DORI I NE SE6TAHA, 4E IMA OBIKNOVENI HORA KOITO NE SE INTERESUVAT KOI GI UPRAVLQVA A ISKAT DA JIVEQT NORMALNO.I SEGA 6TE SI PLA6TAT, NE SAMO SUS ZAGUBATA NA IZBORITE A I SUS SUDEBNI DELAA POSLE V ZATVOR!!!

39

arhar

преди 11 години

Аз се обзалагам, че Станишко си е купил поста в ПЕС за 116 млн евро от джоба на българския данъкоплатец ! Доказателството за това ще го видим когато Станишко седне пред детектора на лъжата !Ако Станишко си е купил поста в ПЕС от джоба на българския данъкоплатец, би ли се признал за виновен и да си понесе наказанието по закон ?

38

Анонимен

преди 11 години

Аз на хора дето се крият зад 20 см бронирани стъкла вяра нямам.

37

Анонимен

преди 11 години

Ясно е че на тия избори нищо няма да се реши. Ще има повторни на есен