40

Мене

преди 11 години

Крайно време е пешеходците да разберат едно нещо. От затвора рано или късно се излиза,а от гробищата не. Така,че тая работа с предимството.... всеки да помисли преди да притича на пътеката.

39

.

преди 11 години

Улицата е с пешеходна пътека, голяма гърбица, ограничение 40, голям светлоотразителен знак с "Внимание, присича вашето дете". Ако беше спазил ограниченията, нямаше да стане така.

38

до 38

преди 11 години

Човекът говори за индивидите, които пресичат не по пешеходните пътеки. Иначе казано, излиза си на булеварда и пресича както му е кеф. За тях има прилични глоби във ВСИЧКИ страни в ЕС. Включително и у нас, но няма събираемост, за разлика от развитите държави.

37

Анонимен

преди 11 години

Без туй всичко в държавата ви е на забавен ход, че искате и движението да спре заради големия ви г*з.Жалко за младата жена.

36

Анонимен

преди 11 години

И аз съм чул, че хората от Стара Загора са ***. Явно е истина.

35

Станислав

преди 11 години

Погледнах в гугъл мапс улицата, това е точно до едно училище, има пешеходна пътека и гърбица точно там.

34

ПП ЗДУП

преди 11 години

Цитат:Чл. 166. На пешеходците е забранено:1. да навлизат внезапно на платното за движение;2. да пресичат платното за движение при ограничена видимост;3. да се движат в тунели и по мостове, когато няма изградени тротоари;4. да извършват търговия и услуги на платното за движение.

33

ТОНИ - ТО

преди 11 години

Веднъж като карах колело ме блъсна една жена,и то знаете ли как бърза зада мине пред мене сече ми пътя от дасно за да завие във уличката,а не ме изчака 2-3 секънди за да премина и щеше да си мине спокойно,беше някаква *** със лъскава кола добре че беше зимата и бях с повече дрехи иначе щях да бъда история,якета ръкавици всичко беше скъсано от суркането което направих по земятя.Благодарение на БОГ ми няма нищо.

32

Анонимен

преди 11 години

Мой познат плати в Европа 200 евра,защото е минал на 2 метра от пешеходната!!!След седмица с друг приятел пихме кафе и наблизо имаше издигната пешеходна,от новата мода,за 40 мин. само 2-*** минаха точно по нея,всичките други,около 50-на бугараша беха за 200 евра глоба...

31

ПП ЗДУП

преди 11 години

Цитат:Чл. 165. Когато пресичат платното за движение, пешеходците са длъжни:1. ако наблизо има пешеходна пътека, да я използват;2. преди да навлязат на платното за движение, да се съобразят с разстоянията до приближаващите се пътни превозни средства и с тяхната скорост на движение;3. да не удължават ненужно пътя и времето за пресичане, както и да не спират без необходимост на платното за движение.

30

Stanislav

преди 11 години

В Стара Загора шофьорите са уникални- тук трябва да пресичаш с бягане, защото почти никой не намаля. Странното е, че има градове където е напълно различно. Студент съм във Велико Търново и там само да видят, че някой се насочва към пешеходна пътека намалят. Ако тръгнеш да стъпваш на нея, веднага спират. Докато има шофьори, които си отмащават на бавнопресичащите като им минават през краката или дават газ, ще има и такива инциденти.

29

21

преди 11 години

Само подобно отношение може да даде резултат при народите от Балканския п-ов

28

до 19

преди 11 години

Сигурно и колело не можеш да караш, а си тръгнал да обсъждаш шофьорите. На твоя принцип шофьорите имат право да блъскат всеки *** пресичащ неправилно, само защото по закон там трябва да се движат коли. С такова мислене няма да се оправим.

27

Анонимен

преди 11 години

Просто човек трябва да си отваря очите на 1000. Вчера си карам и един като отвори вратата на колата да слиза. Карах с 30км/ч най-много, може би и по-малко и спрях на по-малко от метър от него. Ако беше отворил само секунда и половина по късно и....... Не ми се мисли. Ужас! Хора, карайте бавно и си отваряйте очите. С предимство си само когато другият знае, че си с предимство и ти го дава.

26

Езоп

преди 11 години

Голият *** като седне зад волана и вече му израства черупка... Ако мога да се изразя така алегорично.

25

Анонимен

преди 11 години

До 9. Защо ще свиркаш , че хората пресичат , ами ако някой куца , ?Забранено е да се *** и ако има полицай да ти напише една глоба - май на теб ще ти се ...Ама то големи простаци са взели изпити за шофиране ?

24

Анонимен

преди 11 години

В случая спор няма кой е виновен. Ясно е, че е водачът. Но питам аз докога ще си пресичат безнаказано или с по 10лв. глоба разни неориентирани лица големите булеварди по забранен начин? Каквито водачите, такива и пешеходците.

23

da

преди 11 години

и мен така ме блъснаха, но бащата на тази която ме блъсна подкупи и полицията и съда, така че това е тъпата шуробаджанашка и подкупна държава и мнозинството я харесват такава и затова я има

22

ТОНИ - ТО

преди 11 години

По големи *** от Българските водачи на МПС няма.Алкохолизирани,надрусани комплексирани ***.

21

до 19

преди 11 години

Шофьорите у нас са такива, каквито и пешеходците. Масово- нископлатени провинциални бачкатори с 20-годишни немски возила и същите пешеходци, пресичащи като в полето. Масата е такава. Интелигентните, високоплатени хора с нови автомобили са възпитани и като пешеходци, и като шофьори. Разбира се, има изключения. Като жител на София съм забелязал, че масово провинциалният бачкатор НЕ спира на пешеходни пътеки, както и мякащият пешеходец не пресича по тях.