510

Анонимен

преди 11 години

До Шоп - ТОЙ СЕ ОКАЗА ПО ГОЛЯМ КА.*** И ОТ СЛАВИ ТРИФОНОВ

509

джо

преди 11 години

Не е само Барека, няма журналист, който да не знае как Бойко и Цецо звъняха по редакциите, заплашваха главни редактори и сваляха неудобни публикации!

508

ТЕОФИТ

преди 11 години

До Анонимен НЕ САМО ВАШЕТО СЕМЕЙСТО А И МНОГО СЕМЕЙСТВА В БЪЛГАРИЯ И ЧЕЖБИНА ГО ПОДКРЕПЯТ И ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ.

507

iso

преди 11 години

А как лижеше дупето на Бойко преди година,***

506

Шоп

преди 11 години

Хм, Бойко се оказа тънък познавач на човешката психика. Наблюдавам държанието на този Бареков и все повече се убеждавам, че е абсолютен к*п*т.

505

фют

преди 11 години

Най-голямата партия в България е тази на отвратените от Герб!

504

вокил

преди 11 години

Хайде отваряй си устата, и без това всички знаят, че Боко е за затвора!

503

ме отвратиха

преди 11 години

Не съм от БСП, но тея гейбъри ме отвратиха и ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП заедно с цялото ми 7 членно семейство, а и целият блок в който живея също отсвири герп и ще гласува за БСП.

502

хаха

преди 11 години

Бареков,незнам на какво ще си директор другата седмица, ама ще видим нали ще стигнеш до края,може да въртиш колелото на късмета като Къци

501

ТЕОФИТ

преди 11 години

ЧУДЯ СЕ ЗАЩО НЕ МУ ОТВОРЯТ ДОСИЕТО НА ТОЗИ ЗА ДА ВИДЯТ ХОРАТА ЗА КОЙ РАБОТИ.

500

Анонимен

преди 11 години

ЦЯЛОТО МИ СЕМЕЙСТВО ПОДКРЕПЯМЕ ГЕРБ. ЩЕ ПОБЕДИМ.

499

избирател

преди 11 години

Не съм фен на ББ, нито на Бареков,но ако сме нормална д-ва Бареков трябва веднага да каже какво знае и защо мълчи-това не е ли работа на правосъдието да се захване с него.Като имаш данни за ББ защо досега и ти си мълчал.Голям театър спретнаха ББ,ЦЦ и Бареков.Вече съм убеден,че сме стигнали дъното на пошлостта и сме далеч от цивилизацията и демокрацията.Балкански,селски,просташки действия,за да се заглавичкат хората и да забравят мизерията,която още повече ще ни затисне.Има зрелища-няма работа.

498

УЖАС

преди 11 години

И тоя е от монопола. Всички сте едно и също и се плюете взаимно и се обвинявате взаимно, и защитавате интересите си взаимно, и живеете на гърба на народа взаимно и се плашите един-друг взаимно и взаимно си разменяте властта(която междувпрочем се държи от външни фактори).А вие всички и политици и медии-блюдолизци само разпалвате страстите на бедните да ви подкрепят.Бедните нямат нужда от вас, а властта Бог ще я унищожи.

497

SuperMuzzy

преди 11 години

Чудя се,как може една толкова "нас*ана"партия на един тотално провалил се "лидер" да има 34% в социологическо проучване?!

496

hudojnichkata

преди 11 години

Айде, и този очевидно е купен, интересно ми е колко му е хонорара на Барека, дето все плюе по някой, който не му изнася финансово явно. Много бързо забрави от къде е тръгнало това момче! ама така до никъде няма да стигне, червените ли му платиха или ДПС, май и от двете влачи яко! Смятайте докъде се е докарал, великия журналист с големия рейтинг! Не му прави чест, никога не е бил против ГЕРБ, а сега настръхна остро! Явно парите променят много неща!

495

Анонимен

преди 11 години

Ало цирк,тебе само СЕРгей ли искаш да ти нарежда какво да говориш във ваща телевизия а,бат БОРИСОВ ЩЕ ВИ МАЧКА НАРЕД ДА ЗНАЕТЕ,много ви е страх от него.

494

ьяь

преди 11 години

СДС ще вкара всички *** зад решетките, това е гарантирано от екипа на Иван Сотиров, ще се реже месо от върхушката на ГЕРБ и родителя на подслушването Костов, брат му Гоце и сестра му Румяна Петкова, долни политически травестити.На 12-ти идва светлината и бъдещето на хората с 10Само СДС ще оправи тези подли люде, на бесилото

493

народа

преди 11 години

крайно време е в тази държава да се каже истината дори тя да е пагубна за някого то това и да е Бойко Кой каквото си е дробил това да си куса .Стига сме мълчали стига този страх Ако сега не направим това то кога ли защото с тях в държавата идва фашизма .Стига Писна ми Вън мафията от държавата Вън мутрата Бойко от управлението на държавата ни .

492

Анонимен

преди 11 години

toq subekt bairektarov mno vze da si vqrva ei lunpen skriise nqkade glupak // izvinqvam se na glupacite predvaritelno //

491

Дворжак

преди 11 години

"... Този, който вади нож да не се хвали като този, който го запасва..."