19

БПФ

преди 11 години

...."*** гето, където хиляди българи живеят в мизерия и са без работа"....Що за *** може да напише това?В *** гето живеят *** - то затова е *** !!!

18

Въздух под налягане

преди 11 години

Фараж е дошъл в България да оглежда той самия да се пресели тук, а предлога му е емиграцията на българите в неговия остров, който Бог така или иначе ще затрие-предсказано е.БРИТАНИЯ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПОДДЪРЖА СОБСТВЕНИТЕ СИ БЕДНЯЦИ.Въпрос на много малко време е всички да се окажат в капан на чуждия остров и да не могат да си дойдат в Родината. Бог не остава ненаказано нито едно грешно дело, както и възнаграждава тези които Го следват.

17

до 15

преди 11 години

Ами вярно има доста телевизии и националистически партии АЗ искам филм с такава пропаганда!Ама хубаво ми се гледат наркомани,пакистанци,индиици ,железничари ....Предполагам тука пишат от тея партии-телевизии ,напавете един репортаж !

16

Анонимен

преди 11 години

Българите да не вземат и те да си направят едни БХК та и да обучават *** как да се възползват от Британските ресурси и пропуски в социално-здравната система.Айде вече не сме наивни толкова ,такива сепаратиски организации ,дело на ...,айде да не казвам и ние можем,а полкове с *** имаме колкото искаме!

15

Анонимен

преди 11 години

А аз се чудя как не се намери една медия, например АЛФА ТВ или СКАТ ТВ да отиде и да направи подобен филм за британските гета, картината ще е по трагична от при нас.

14

Анонимен

преди 11 години

tova se naricha propaganda y manipulirane na obstestvenoto mnenie. I az moga da otida v Anglia, da napravya reportaj ot nyakoe londonsko geto, da pokaja drogiranite y piyani boklutzi, crack whores y tem podobni utaiki na obstestvoto. Dori ste krastya filma Just UK /United Killer/.

13

Оня с коня

преди 11 години

Тоя дойде на гости на едни *** по покана на Цецко Кънчев. Българите си го преместиха в другия крачол а *** му спретнаха софра, вместо да му теглят един як ... бой. Ама нищо де, то простия си е *** и това не се лекува.

12

Анонимен

преди 11 години

Предлагам да им отвърнем с дипломатическо посещение в някои имигрантско гето и там да търсим някакви отговори!Чиста проба маниполация!Нима Британия не знае какво е ***?Нима това не е изопачаване на Гъобелсово ниво ?Направо си плачат за ЕС мъмрене тея!Лично аз им пожелавам родните *** да си намерят щастието при тях!

11

18>

преди 11 години

Фараж, вземи си неколко булки оттам. От Факултето. Евтини са и съм сигурен, че си падаш по такива. Па може освен другото и некой гюбек да научиш.

10

Анонимен

преди 11 години

Фараж като затворихте трудови воиски,като забранихте да полагат тежък физически труд в затвора,... теи нататък после какво очаквате ,да останат при нас след като ни оглозгаха ли?Ами и аз да съм *** няма да стоя за 200 лв когато мога при вас да взимам 5000.Това е се едно българин да отиде на дипломатическо посещение в някое британско гето и да търси истсината там !

9

Василиj

преди 11 години

Пияните англичани са се забавлявали с пияни ***.

8

до 3

преди 11 години

Сам го каза. Проблемът е в системата. Проблемът винаги е там! Защо пияните англичани чупят главите на барманите? Защото няма правосъдие в България. Защото ако го направи в Германия, ще му лепнат една запомняща се глоба за нанесени щети в рамките на 10-20 хиляди евро, ще го вкарат половин година или една в затвора и нека този после ходи да си търси работа с досието си. А какво стана тук. Нищо. Връщат ги да ги съдят в Англия.

7

do Jor0

преди 11 години

странно ... аз пък видях бая хубави англичанки и доста по-шавливи и разкрепостени от българките

6

Jor0

преди 11 години

До АнонименФакт е, че докато бях в Великобритания, не видях една хубава Англичанка, нито слънце! :)

5

Анонимен

преди 11 години

Господин Фараж,ами ако бабите и дядовците ви бяха избягали от UK по време на втората световна война и Хитлер бе завладял родината ви сега на коя партия бихте били депутат?А пък ако бяха останали и Хитлер бе успял сега щяхте да говорите перфектен немски и да маршировате по точно отколкото се движи стреката на кварцов часовник.Ама не би!Когато вашата страна е била под заплахата на Хитлер целият свят и е помогнал,а какво е сега вашето отношение-ксенофобско!Вие сте срам не само за UK ,а за света!

4

Анонимен

преди 11 години

Тези бледи маймуни щяха да са ни в краката ако Слона не беше предизвикал първата ни национална катастрофа. Тресе ни късата памет

3

Анонимен

преди 11 години

Факт е, че докато бях в Англия видях много отчайващи, отчаяни българи това бяха хора без език, без образование, без квалификация

2

Jor0

преди 11 години

Проблема е в тъпата им система, не в нас! НЕка разглезените им дебели и невъзпитани, бели на сиренИе дечица НЕ идват по нашето черноморие да се напиват и да чупят главите на българите работещи като бармани с павета, айде У ЛЕВО, да си седят на тъпия остров!

1

Анонимен

преди 11 години

Споко, местните избори минаха, сега ще е тих до 2015...