109

Спонги

преди 11 години

До ФАКТПълни глупости. Който гласува за ГЕРБ или има лична изгода като калинка или не може да мисли.

108

ицо

преди 11 години

Травестит, развали ми деня.

107

Дядото

преди 11 години

Дядовото, искати се , но...това е като Цветановото пречупване на престъпността!Ако паднат от властта мутрите ще минат в нелегалност , но няма да са приключили!Това им е постоянното състояние - в сянката!Ще продължават да тормозят и крадат държавата и народа !Трябва ербап политици които да ги приключат !Като те гледам не си от тях май!!!

106

бившо пионерче

преди 11 години

типичната *** на класа,която се *** само с батковците комсомолски секретари

105

РАФА

преди 11 години

ГЕРБ СА ПРЕСТЪПНИЦИ, ТО Е ЯСНО. МНОГО ХОРА СЕ ПИТАТ ДАЛИ ЦАЦАРОВ ЩЕ ИМА СМЕЛОСТ ДА СТИГНЕ ДО КРАЙ? ТОВА ЩЕ БЪДЕ ФАКТ САМО АКО БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ ВЛЯЗАТ ЗА МНОГО ГОДИНИ В ЗАТВОРА. АКО СЕ СПАЗВА БУКВАТА НА ЗАКОНА ТОВА Е ЗАКОНОМЕРНО.

104

Българин

преди 11 години

До Друг Българин 116Аз съм толкова " Доган" , колкото ти си " друг българин".За разлика от теб аз искам и МОГА да мисля.

103

123

преди 11 години

леле колко е усмихната, тя наистина ли си помисли, че ГЕРБ са приключили. Това ли беше целта, някой да приключи и ти да се класираш.Възмутително

102

Анонимен

преди 11 години

еееееех, серГЕЙ направи 30партии само и само да спечели повече гласове и пак да си крадът наволя. слушах гамизов във ''всяка неделя'', за много пари става дума,много. битката ще е на живот и смърт. ако спечелят комунистите и техните снахи ние яе ги даваме тия кинти още 100 години ще ги плащаме

101

именник

преди 11 години

Господи днес на Цветница този светъл празник повече от всякога те моля слез и си прибери верисиите като др.Кунева,исие,Станишев,Доган Местани всички,които съсипаха страната ни и докараха народа ни до мизерия! Накажи ги подобаващо за това,че не им стигна това,което направиха ами искат пак да се настанят в парламента и да доокрадат това,което е останало в мизерната ни държава! Амин!

100

Друг Българин

преди 11 години

До БългаринКажи си, Догане.

99

СТАНЧО ФАНЕЛАТА

преди 11 години

БРАВО ПРЪМОВА, ТИ НАЍ ДОБРЕ ЗНАЕШ ЧЕ Е НЕВЪЗМОЖНА МИСИЯТА.НО ИМА *** И АКО БАРНЕШ 1ПРОЦЕНТ И ВЗЕМЕШ СУБСИДИИКА ЕВАЛА.*** БОЛ.ДАВАИ.

98

Българин

преди 11 години

"Тя видя престъпление против правосъдието в записаните разговори" Госпожо Кунева,Много хора също виждат престъпление в цялостното управление на ГЕРБ ,но "герберастките" талибани продължават да венцеславят "Буда"

97

трак

преди 11 години

тая глупачка,къде се слага.облиза задниците на няколко евродепутати и се помисли за политичка.в испания итдавна я обявиха за изгнила ябълка ( manzana podrida)

96

Анонимен

преди 11 години

Тая овца въобще българка ли е?

95

Аз съм

преди 11 години

да ще я изчистим от Вас един път завинаги!!!!!!!!

94

ФАКТ

преди 11 години

Нещата са така поставени в момента, че който не гласува да ГЕРБ, гласува за Доган. Той беше и си остава моторът на остатъците от Държавна Сигурност и е в основата на много политически и икономически простотии, заедно с пишман - комунистите.ФАКТ.

93

Анонимен

преди 11 години

г-жо Кунева, харесва ли ви в ***? Ща ви скъсам ританките.

92

проф.Тазобедрев

преди 11 години

Айде да идват изборите, да идват, изборите да идват! Писна ми да гледам злобните муцуни на Кунева-Пръмова и Станигей!Да идват изборите, да идват, че не мога да им слушам глупостите!

91

do 102

преди 11 години

Ei tapanar hodi da pla6i6 baba si s tiq tankove.

90

анонимен

преди 11 години

И ти отдавна си приключила, червена подлого!