97

Анонимен

преди 11 години

Да тия комунисти са виновни за всичко.Те ни оправляваха 4 години.Те дадоха милиони за подслушване и на фона на всеобщата мизерия ББ се хвалеше с магистрали и т.н,списъка е много дълъг.Те са виновни.Леле колко заспали хора има.

96

Анонимен

преди 11 години

АКО СПЕЧЕЛИ ГЕРБ ЩЕ СТАНЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА

95

БГ+

преди 11 години

До 101:Точно там е проблема, приятелю - масата прости хора се водят по акъла на мутрата и физкултурника и обричат живота и на малкото останали свестни хора в тая държава на мъка и мизерия! А умните и работни хора в момента издържат простите хора и *** - електората на ГЕРБ и в същото време няма чуваемост на техния глас - губи се в морето на простолюдието. Умния може да тегли и издържа простия, но простия не може да издържа умния и когато и тези хора избягат от тук тъпанарите ще се самоизя

94

окд

преди 11 години

Само *** и дпс не искам да избирате ей които искате само не тях..

93

Анонимен

преди 11 години

2% е нещо относително. Ако разликата между БСП и ГЕРБ е 2%, защото едните имат 3, а другите 1% - това е повод за радост. Ако едните имат 49, а другите 51 - време е да напуснем потъващия кораб България!

92

Анонимен

преди 11 години

Не знам защо толкова се пише срещу БСП.Не е ли на дневен ред 4 годишното блестящо управление на Герб и това какви Магистрали направиха.Ес може само да ни завижда,за такова правителство.Само Герб Ще ни Оправи.Бойко ,ти си нашата надежда С твоя блестящ ум,държаш филия с мас.ти си нашия Идеал!

91

Анонимен

преди 11 години

Толкова долу да паднеш и така яко да изпростееш, че да плащаш на абсолютни *** да правят ПР на помията БСП. Е тва е само обратния съсел гепал партията на крадците.

90

revlio

преди 11 години

а бе най малко зло по голямо злоа истината е една като видиш комунист и неговото дете заплюй го не им се подчинявай ,не им плащай данъците НА КАКВО ЩЕ СТАНЕте пак ще те ограбят ,те пак ще те излъжатпросто не гласувай И БЕЗ ТОВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ,как ще гласувашпак ще ни излъжатТЕ ПАК ЩЕ СЕ ПРОВАЛЯТ ЗАЩОТО СА НЕКЪДЪРНИЦИ АЛЧНИ

89

Анонимен

преди 11 години

Това така наречено проучване е умрял преди месец вмирисан съсел, каквато е и цялата престъпна комунистическа партия.

88

до 96

преди 11 години

Страхотен си другарю! Страхотен! Как яко само громиш гербрерите! Връхта на интелекта! Ай ся бягай в "Синята стрида" да врътнеш една вувузела на Кутев...............за да бъде удоволствието пълно:)))))

87

Анонимен

преди 11 години

Имам чувството че тук пишат платени драскачи на Герб и соц. изследвания са платени от Герб.Не,не вярвам че народа е чак толкова ***.Да го обиждат,да го докарат до просешка тояга,да го подслушват и т.н. Ако е така,то си заслужава да живее най-мизерно в Европа,В една нормална държава отдавна да са изритали Бойко Мутрата.Ама имам чувството че нормалните хора отдавна избягаха оттук.

86

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ34%БСП18%ДПС2%''Атака''12%Движение ''България на гражданите''3%ДСБ8%*** си от яд прости комунистически престъпници.

85

Анонимен

преди 11 години

Как сте нископлатени прости комунистически драскачи. Заплатата ще си я вземете като Станишев стане премиер :)

84

БГ+

преди 11 години

Тука някакви жалки "антикомунистчета" само се пеняват и в стремежа си един през друг да се изкарат по-големи антикомунистчета от останалите такива, чинно се хвърлят в краката на тяхното божество Буда! Тези, същите капацитети, всъщност не разполагат с повече акъл и интелект от техния гуру (ББ) - всички са един дол дренки! Работата е там, че трябва да се избере най-малкото зло! А, ББ е най-голямото зло от всички партии взети заедно! Олицетворение на мутрите, мафията и полицейщината!

83

Анонимен

преди 11 години

До 89Не е вярно, разбира се...Преднината на ГЕРБ според бременната скарида е 299 процента...:)))))))))

82

до 87

преди 11 години

Разбира се, че станишев не е син на полковник от пожарната! Син е на един сатрап, руски шпионин и главорез. Участник в "тричленките" избивали хората като кучета без съди присъда. После висш партиен функционер...

81

До 80

преди 11 години

"Тези избори ще са края на БСП, както се вижда от социологическите изследвания... Това трябваше да се случи още през 1990г., но по-добре късно отколкото никога..."Не знам за Бсп,ама За Герб ще са Края.....дори и да спечелят.Будните българи от протестите няма да позволят най-корумпираната и некадърна партия да ги оправлява,нито геноцида,нито подигравките на Бойко *** с пенсионери,студенти и т.н,нито подслушванията..е списъка е дълъг.

80

Анонимен

преди 11 години

Медиана???? На Кольо Колев? Червения шаман с сметки на Кайманите и 25% дял от луксозно голфигрище с 500 вили???? Мдаааааааа, на този може да му се вярва:)))))))))

79

Мира Радева

преди 11 години

Това проучване е долна лъжа, според моите проучвания от анонимни агенции, преднината на ГЕРБ е 290%.

78

Анонимен

преди 11 години

до 75язък ти за образованието и аман от такива мениджъри