11

ххаха

преди 11 години

Ей големи разбирачи , пишат в бг сайтовете ...Това експерти по отвличания , политически анализатори , спортни корифеи ..Вие ли съветвахте Обама за случаите в щатите или пак са дело на цв цв да отклони вниманието от себе си в предизборната кампания ..Понеже бг е пълна с уж експерти по всичко - баш майстори за това сме на това положение , защото всеки е компетентен по всякакви въпроси и знае повече от другарчето си.

10

9 до 10

преди 11 години

Прав си, но мисълта ми беше, че не подкупът е основната подбуда в случая. По- скоро е екстра...

9

Анонимен

преди 11 години

Само на мен ли ми се струва, че действията на похитителите спрямо детето са идентични с анализа на психолозите? Въпросът е реторичен. Няма съмнение, че полицаи отвлякоха детето, откупът е шменти капели.

8

Банкеръ

преди 11 години

такова чудо без протекция от властта няма как да се случи.Платената сума е огромна за нашите стандарти и няма как да не може да се проследи.Още повече,че е кеш и освен за тоалетна хартия за друго не може да бъде иползвана.Дано да излезе истината някога ще е много забавна.И как така хора със запорирани сметки и имоти продължават да плащат на охрана и да живеят като царе все хубави въпроси към прокуратурата.

7

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО ОТ САМИЯ БРЕНДО ЗА ДА ИМА ОПРАВДАНИЕ ДА МЪЛЧИ ПРЕД ИТАЛИАНСКИЯ СЪД! НЕ Е БИЛО НИКАКВО ОТВЛИЧАНЕ И НИКАКВИ ПАРИ НЕ СА ПЛАТЕНИ. ЖАЛКО, ЧЕ ОХРАНИТЕЛЯ ПОСТРАДА, НО ТАКА Е ПРИ ГОЛЕМИТЕ ПАРИ ЖИВОТЪТ НА ПРОСТОСМЪРТНИТЕ НЕ СЕ БРОИ!

6

Анонимен

преди 11 години

Умно са го замислили похитителите.Всички идеи и действия на полицията в този момент логично насочени към връзка с показанията на Брендо и така е било отклонено вниманието от следите им. Затова толкова решително са стреляли по гарда - били са сигурни, че всички ще свържат отвличането с Брендо, а също и че трудно ще бъдат хванати.

5

инспектор Клузо

преди 11 години

"Похищението на Лара в началото на март съвпадна с ключово явяване на Брендо пред съда и се появиха спекулации, че отвличането има за цел да го накара да мълчи. "Какво съвпадение, каква случайност, кой би си помислил, че отвличането точно преди делото е с цел сплашване на Банев? Къде-къде по- лесно е овцете да повярват, че отвличането е било с цел откуп, точно както похитителите са искали да изглежда. Откупа е за отвличане на вниманието, целта е мълчанието и беше постигната.

4

ХРОНОЛОГИЯ

преди 11 години

1.Бившият американски посланик в България Джон Байърли изпраща секретна информация до ЦРУ, че Бойко Методиев Борисов е замесен в трафик на каптагон и амфетамини, контрабанда на горива и пране на пари. 2.Излиза информация, че Брендо ще дава показания,в които се акцентира на наркотрафика и контрабандните канали през България. 3.Ден след това ББ загадъчно и внезапно вдига кръвно. 4.Отвличат дъщерята на Брендо. Нападателите действат като елитен полицейски отряд. 5.Брендо НЕ свидетелства пред съда в Италия. 6.ББ сваля кръвното. 7.Освобождават дъщерята на Брендо. 8.ББ и Цв.Цв. избягват да коментират

3

bubulina_78

преди 11 години

Както се пееше в една песен: "Па-на-и-ри па-на-ии-рии....". Ясно е че сам (БрендитУ) си го е организирал.

2

Анонимен

преди 11 години

5% от поколението с което вървях се наркоманизира !Айде да не героизираме ,едни долнопробни престъпници дето всичкото им е съградено с пари от незаконнен бизнес!

1

Анонимен

преди 11 години

Похитителите се държали добре с Лара, давали й да рисува и гледа ТВ, а през останалото време даваха отчет за борбата с престъпността за последните 3 години.