52

varg

преди 11 години

честито на печелившите

51

89

преди 11 години

До Анонимен56-Нищо общонямат двете операции-Московския театър е несравнимо по-сложна операция!Ама щом става дума за руснаци, да не изпуснем случая ги на.ерем!

50

vesko

преди 11 години

Докато се възхищаваме на путиновци,медведевци,борисовци и техните лакеи няма да мръднем и сантиметър напред.

49

Анонимен

преди 11 години

До АнонименКак разбра че не са ислямисти?

48

666! СУПЕР...

преди 11 години

.... ЛЕЛЕ ЧЕЧЕНЦИ С ТЕНЖУРИ ПОБРЪКАА БРАЦКА АМЕРИКА...БРАТСКА БЕ...!

47

63

преди 11 години

Добре че твоето дете не е убито или осакътено ,иначе ти е много весело !

46

62

преди 11 години

То и ти си знаеш твоята и това е ,мърдане няма !

45

Анонимен

преди 11 години

Добре че, поне не са се обърнали за помощ към НАТО.

44

ббб

преди 11 години

Американците са П...ки едно 19 годишно момче и шоу като за откриването на Палмата в дубаи тиа ако не е телевизията да им прави реклама дъска за *** не стават.

43

Анонимен

преди 11 години

Око за око, зъб за зъб - да ги избият до крак копелетата гадни! После и семействата им да изтрепят, за дето са възпитавали синовете си по подобен начин! Едното зло, никога не идва само. Кой знае какво промиване на мозъци е било и как са кълнели Америка и са се радвали на атентатите от 11-ти септември. Настръхнах като прочетох какво са причинили на толкова невинни хора. Осакатени за цял живот, съсипани семейства... Смърт - няма друго, което да заслужават.

42

Анонимен

преди 11 години

Ако беше в някое българско село, местните щяха да го прекинт от бой и направо да викт линейка.

41

53

преди 11 години

Да чичи му в Америка каза : Какъв срам !!Ако си жив излез и искай прожка от близките на убитите ,, ранените и осакатените . Моето семейство няма нищо общо с тези !

40

52

преди 11 години

" Да отпразнуват ареста " ,-- е - какво да се прави като днес.бг използва такъв израс. Звучи простоватичко , ама така си избират да пишат .Ами радват се хората че приключи и няма жертви . Ти ако си там може и дасе н'ш. ако знаеш че в лодката ти има въоръжен !

39

до 41

преди 11 години

Малка корекция. Тия от Коиловци не са селяни ,които обработват ниви брат. Това е село в което повечето къщи са на полицаи от Плевен, които през уикенда си ходят на Коиловци да се събират на маса.

38

Анонимен

преди 11 години

Тоя па за Московския театър ми говори. Да там "спецовете" не оставиха живи терористите нито заложниците. Успешна операция тип "руски" .

37

на гости в юесей

преди 11 години

чип в носа устата и в ььь...з...ььь

36

Анонимен

преди 11 години

Има много въпросителни около този атентат. Заподозрените не са били ислямисти, дори не са влизали в джамия. Кой ги е изпратил и чии заповеди са изпълнявали, ето това са въпросите на които трябва да отговори следствието. Много е вероятно Джохар да умре в болницата и нещата никога да не бъдат изяснени.

35

Спилбьргов

преди 11 години

В моите филми един избива цяла армия ---- на практика ,цялата ни армия и полиция убиха един чеченски абитюрент......дано да не доидат чичовците и вуичовците му....

34

neam dumi

преди 11 години

" излязоха по улиците, за да отпразнуват ареста," - e kajete mi che ne sa promiti tikvi!

33

Той е

преди 11 години

Началото на тоталната милитаризирана държава е в ход - цяла армия, срещу двама ***, и то, без все още да има неопровержими доказателства, че са виновните! Какво друго е това, освен демонстрация на тотален контрол, характерен за да режими от сталински тип! Очаквайте и продължение, когато започнат да стрелят срещу хора, единствено и само, по подозрения, никак не е далеч това време...