115

Мунчо

преди 11 години

Защо (по дявлите) кода на програмата обработваща резултатите трябва да е затворен?!!!!!!!!!!!Какво имат да крият?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

114

boicho.boichev.7

преди 11 години

Да обявяваш сина на шофьора на Григор шопов за антикомунист, да обявиш всичките бивши партияни секретари и милиционери с които е пълен Герб за антикомунисти, е гавра с паметта на истинските антикомунисти!какво общо имат тъпите гербави милиционери с достойните хора, жертвали живота и здравето си по лагери и затвори?Синчето на шофьора на Григор Шопов-антикомунист-та това е гавра и обида за истинските антикомунисти!

113

fsb

преди 11 години

До Анонимен - ГЕРБ се борят много успешно с организираната престъпност...Спряха показните покушения, с изключение на тези пред съдебната палата. Спряха отвличанията, с изключение на тези на деца на наркотрафиканти... Само слабоинтелигентен човек мое да повярва на лъжите им. - ама брат, то електората им е само от слабо-интелигентни, за съжаление това е голям процент от хората....

112

Анонимен

преди 11 години

.

111

Анонимен

преди 11 години

Идва един много хубав ден за българската история. На 12 май ще направим решителна крачка към отсраняване на комунистическия тумор. Но ни си мислете, че ще бъде лесно, те ще се съпротивляват докрай и на всяка цена. Със сигурност ще оспорят резултатите от изборите и със всички сили ще се опитат да дестабилизират страната.

110

Калинка Георгиева

преди 11 години

15 гардове пазят Цветанов от народната любов - над 100 000 лева на месец струва това удоволствие на данъкоплатеца!

109

Анонимен

преди 11 години

Само ГЕРБ и Цветанов...долу комунистическите-социалистически мекерета.....

108

Внимание!

преди 11 години

готвят се да вдигнат драстично цената на тока през лятото, когато хората са на почивка и се харчи по малко! ако това което пише тук стане, то предишните протести ще им се видят като първомайска манифестация! тия май си нямат на идея какво ще стане...!!?

107

х

преди 11 години

А от тая статия,на мен лично,ми е по- интересно,че искат да вдигат тока с 20%. И като ги знам нашите политици,колко са загрижени за инвеститорите,гаранция,че ще го сторят

106

бай БУДАЛ

преди 11 години

къде са ФЛАШКИТЕ, ИДВА техният ред

105

tedi77

преди 11 години

Каквото и да правят по време на изборите Плевнелиев, съвместно с олигарха Прокопиев ще си назначат свои хора на власт, не падне ли президентът винаги ще ни управляват олигарси от кръга Капитал, както и в момента всъщност.

104

А Плевналиев що мълч

преди 11 години

Да не се е насрал?Господин кукльо, вашето становище за подслушването какво е?Кажи нещо бе?

103

Анонимен

преди 11 години

"Борисов няма да се раздели с Цветанов, той го държи с нещо." ...........................Всички го знаем това!

102

Анонимен

преди 11 години

Пука ми, че подслушват корумпирани политици и бизнесмени-мутри. А ако започнат и да ги чистят незаконно, още по-добре. Ще съм щастлив, ако всяка сутрин започва с новина за някой пречукан "политик".

101

163

преди 11 години

И това ще стане. Още един мандат на ГЕРБ и ще се случи точно това. ГЕРБ са опасни за демокрацията. ТЕ НЕ Я РАЗБИРАТ !

100

Двама разговарят

преди 11 години

-Търся един "приятел", малко мафиот пада.- В ГЕРБ провери ли?

99

Мишо

преди 11 години

В нормална държава още след "Мишо Бирата" ГЕРБ щяха да са в историята. Премиер изтегля куките от завод в който се произвежда НЕЗАКОННО алкохол. Не само щяха да го махнат, ами и в затвора щеше да иде.А тук не само, че нищо не стана, ами Мишо "получи инфаркт" !

98

Анонимен

преди 11 години

българи-***,българи-***!!!!Ако утре започнат да ви привикват в полицейските управления да давате обяснения за КОМЕНТАРИТЕ,които поствате в разните сайтове отново ли ще говорите,че няма престъпление ами го правят така защото са против комунистите!!!! Тук говорим за нарушена СВОБОДА на БЪЛГАРСКИ граждани,ако това ви говори НЕЩО!!!!!!!

97

Ставри

преди 11 години

Във всяка друга нормална/бяла/ държава ,този г-н нямаше да има право да виси по медиите след толкова криминални престъпления и посегателства срещу демокрацията.

96

ГЕРБ не стават !

преди 11 години

Слушат яко и чували с бюлетини носят. Надминаха БСП по наглост и простотия.