46

до Марк

преди 11 години

И по какво, кажи ми се различават КГБ и ЦРУ?КГБ поддържа властта на престъпните режими в Източна Европа.ЦРУ довежда на власт и поддържа престъпните режими в Латинска Америка.КГБ избива сума цивилни по време на войната в Афганистан.ЦРУ избива сума цивилни по време на войните във Виетнам, Ирак и Афганистан...И т.н...

45

марк

преди 11 години

За всички безмозъчни комунисти, които защитав ДС!!Червената *** е врема да разбере, че между 1944г. и 1989 г. българската държава беше само едно просто оръдие в ръцете на комунистите в борбата им за унищожаване на "ИмприализЪма"!!Свлед като през 1989 г. комуноидните *** накрая си признаха, че сазатнънали до уши в собствените си екскременти и че за никакъв Комунизъм не може да става дума, България премина в лагера на Западната демокрация /демек "ИмперилализЪма"/ !

44

Тано Кариди

преди 11 години

Райков как се прави на моралния съдник, а той е част от ОКТОПОДА ограбвал ни вече 23 години с тази разлика че ДС при бай Тошо имаше едни правомощия, но да не ограбва държавата, а след падането на Бай Тошо тези червени кхмери от ДС си приватизираха държавата и съдбите на българите за свои лични облаги.

43

Тракийски

преди 11 години

Адски много ми се иска членовете на сегашното правителство да формират собствена партия, с която да се явят на изборите . С кеф бих гласувал за тях , защото това е истински наказателен вот. Предпочитам те да са мандатоносители през следващите 4 години отколкото всяка една от политическите сили , които са в листите . Доверие на едно извънредно правителство би било един абсолютен червен картон за политическият "плурализъм " такъв какъвто е у нас.

42

Анонимен

преди 11 години

До Марк до писна ми ИЗВИНЕТЕ ВИЕ ДА НЕ СТЕ АГЕНТ НА ЦРУ..МНОГО СТЕ НАВЪТРЕ В ТЕХНИТЕ ИГРИ.....КОЛКО ПЛАЩАТ СЕГА.....ИМА ЛИ ЗА ЕДНА МАЛКА РАКИЯ!!!!

41

Марк до лимон

преди 11 години

35Аман от ***, които не могат да схванат какво се е извършвало в Бг по време на 45 9те години комунизъм!Виж пост 43!!Няма оправия в България!!Още е твърде висок процентът на увредените генетично от комунистическата пропаганда!!

40

до 38

преди 11 години

И напълно нормално. Във всяка една държава, всеки един дипломат е бил част от разузнавателната мрежа. Как така българският посланик в Лондон, например, няма да бъде разузнавач? Все пак англичаните са доказали през годините, че не изпитват никакви угризения да бомбардират цивилни граждани в София. А те вече имат и атомна бомба. Наистина не разбирам с какво дейността на достойни хора като дядо ти пречи и докарва до ярост чуждопоклонниците и дупедавци от Коалиция "Център - Свобода и достойнство".

39

Анонимен

преди 11 години

БСП/ДС РАЗГРАБИ ДЪРЖАВАТА, СЪЗДАДЕ НИ ПАРТИИ, И НИ ОСТАВИ ДА СЕ ДЖАФКАМЕ ЗА КОИ ДА ГЛАСУВАМЕ.ЖАЛЪК НАРОД СМЕ.

38

Анонимен

преди 11 години

Политици като Райков само доказват, че българите все още не сме готови и дорасли за мъдър държавник. Всяка държава си заслужава управниците. Райков е доста смислен човек, но плювните по него показват, че си заслужаваме наглеци като Станишевци и Догановци...

37

Анонимен

преди 11 години

Райков е прав разбира се. Но пък лакеите на олигарсите продължават да се заблуждават къде е заровено кучето. Докато тази струна не се изолира от битието ни, няма да се оправим. Или си честен или не си. Всяка отговорност е лична. Стига демагогия!

36

Марк до писна ми

преди 11 години

39Комунизмът, националсоциализмът и фашизмът са престъпления против човечеството!Като така репресивните им служби са престъпни организации!ДС е равнозначно на Гестапо!!както Гестапо няма нищо общо с американското ФБР , така и ДС не можеш да сравняваш самериканските служби или със службите , в която и дабило демократично страна!!По същият начин и БСП не е нормална партия и би следвало да е извън закона, както братската й КПСС в Русия!

35

Анонимен

преди 11 години

Монтерей са живи, палят, гасят и ни гледат сеира.

34

ганьО

преди 11 години

Райков прилича на лукавия

33

Атакист

преди 11 години

Райков, *** скапано продажно..я кажи колко лобистки проекта прокара за месеца в който си на този пост за твоите хора и за тях да превърнеш общински терени в частни. Кажи ве, скапан продажник?

32

писнами

преди 11 години

СТИГА СТЕ РАЗМАХВАЛИ ТАЗИ ДС....С ТОЗИ ТРИК КРАДЯХТЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО..БАСТА.....ИМА ДЪРЖАВА ИМА ДС...ЩО СЕГА НЯМА ЛИ ДС И АГЕНТИ,АМЕРИКАНЦИНЕ НЯМАТ ЛИ СИ ЦРУ И АГЕНТИ,ЕВРЕЙ,АНГЛИЧАНИ...НЕ ВЪРВИТЕ ВЕЧЕ С ТЕЗИ ЗАПЛАХИ..ВЪРНЕТЕ КРАДЕНИТЕ МИЛИАРДИ--ТОВА Е ВАЖНО

31

БСП/ДС

преди 11 години

Г-Н РАЙКОВ, ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА ЧЕРВЕНОТО ДС, КОЕТО ДЕ ФАКТО УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА ВЕЧЕ 23 ГОДИНИ.ТЕ ОГРАБИХА И СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА, И ВИЕ МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕТЕ.ТЕ СЪЗДАВАТ РАЗНОЦВЕТНИТЕ ПАРТИИ И ГИ КАЧВАТ НА ВЛАСТ.ТОВА НЕ Е ЧАЛГА.

30

Срам

преди 11 години

Марин Райков подчерта, че Божан Стоянов бил проверяван през 2008 г, и тогава не били открити данни за съпричастност към ДС. Ала тук не става дума за това, при коя проверка не е излязла или е излязла наяве истината, а за морала на лицето Божан Стоянов ! Нима той не е знаел истината за себе си ? Не прави чест на Марин Райков, че се опитва чрез дипломатски усуквания да неглижира проблема ! Щом обществото ни няма морални задръжки, тогава трябва най-сетне да бъде ревизирана Конституцията с възможност за лустрация !

29

Лимон

преди 11 години

" ние сме наясно със злокобната роля, която нейните агенти изиграха и играят през последните 23 години. "Дрън,дрън та пляс.От всичките управления на ДС единствено 6 е било съставено от "доносници" и подобни лица.Останалите управления са си били съвсем нормално разузнаване/контраразузнаване.А за американофилите въпрос - защо хамстериканците не си разкриват досиетата на ЦРУ,а ние трябва да го правим?

28

tdmils

преди 11 години

Браво на Райков, БЪЛГАРИЯ МОЖЕ И ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧИСТИ ОТ ТОВА КОМУНИСТИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО И СЕГА Е ВРЕМЕТО ДА СЕ ИЗЧИСТИМ ОТ ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ, ПО-ОПАСНИ ОТ ФАШИСТИТЕ "ЗА ЕДИН ДЕН" НА 12 МАЙ!!! БЪЛГАРИТЕ СЕ СЪБУДИХА И ПРИВЕТСТВАТ РАЙКОВ ЗА ТОВА СМЕЛО И НЕОБХОДИМО ЗА БЪЛГАРИЯ РЕШЕНИЕ

27

Анонимен

преди 11 години

*** и *** гробаджийски, ей Райков ей такива корумпирани *** като теб са чалгата на прехода. Ако беше се изказал по времето на бай Тошо за ДС така, щеше да си на момента храна на прасетата в Белене. Долен гробаджийски ***!