60

11

преди 11 години

Предлагам да се регистрира националсоциалистическа партия и да се забранят всички останали, за да се ликвидира веднъж завинаги въпроса с ***, комунистите и либерало- глобалистите.От тези напасти и *** може да ни оттърве само фашизъм или националсоциализъм и то докато е време.

59

Земеделие

преди 11 години

Сигурен съм, че всеки 2-ри българин има по 40-50 декара нива и може да изкара достатъчно храна за себе си, за достачътно животни и дори да продаде. Така е като се разрушиха големите индустриални предприятия за 23г. Да, но е по-лесно да се клатят краката, докато се появи подходяща работа в офис в големия град или просто да се мързелува в кафетата и да се щрака с пръсти.

58

Анонимен

преди 11 години

Щом българина забрави ,че е между 2 континента и свикна да няма пътища въпреки ,че си плаща винетен стикет...

57

"ДКЕВР

преди 11 години

Описват се схеми за източване чрез дъщерни фирми. ЕРП-тата възлагат всички свои дейности на дъщерни дружества. Докладът е 600 страници, а резюмето му - 30", коментира журналистът Димитър Анестев.В доклада се споменават формули, конкретни цифри, нарушени параметри в лицензите на енергодружествата. Нарушенията са продължавали в периода 2005-2009 г."ДКЕВР съставя 23 акта на ЕРП-тата. Те обаче падат в съда заради формални нарушения", посочва Анестев.

56

СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИ

преди 11 години

ПРЕПОРЪЧВАМ : ВСЕКИ, КОЙТО ОТИВА ДА ГЛАСУВА 1. ПЪРВО ДА ВЛЕЗЕ В ИНТЕРНЕТ И ДА ПОТЪРСИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА РАЗВИТИТЕ ДЪРЖАВИ --- ИМА ЛИ ПРЕМИЕР БЕЗ ИКОНОМИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ ??? 2. НЕКА НИКОЙ КОЙТО ОТИВА ДА ГЛАСУВА --- НЕ ЗАБРАВЯ, ЧЕ ГРАЖДАНИНА ОЛИГАРХ ( ВЕЧЕ ) И МУТРА - БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ----- НЯЯЯЯЯЯЯМА ИКОНОМИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ 3. РАЗПРОСТРАНЕТЕ ТОВА НА СВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ , ПОЗНАТИ И РОДНИНИ 4. НЕ АГИТИРАМ ЗА НИКОЯ ПАРТИЯ, САМО ДА НЕ Е "ГЕРБ" , НИКОГА ПОВЕЧЕ !!!

55

ЕРП-тата

преди 11 години

Накратко, то ГЕРБ са покривали всички злоупотреби на ЕРП-тата, за съжаление! Жална ни майка ако дойдат пак на власт! И куцо, и сакато ще тръгне да напуска държавата, а който не може, то ще се самозапалва или самоубива по друг жесток начин! Няма я вече България!

54

до 40

преди 11 години

Еми личи си защо си без работа ВИШИСТ на 40 год. Това че си ВИСШИСТ не означава, че имаш интелектуалното ниво на такъв. Ходи бери зеленчук на село най-добре.

53

Анонимен

преди 11 години

Не знам колко много е нужно, за да се завърти земеделието, що земя има из тая България, дето пустее, що ученици има, дето лятото се чудят какво да изпушат и къде да отидат - абе трясват им по един месец задължително на бригада, берат краставици, домати и овошки, завърта се икономиката, износ следва и.... ама тцЪ, ядем домати на македонците, щото те са големите земевладелци....

52

лимонад

преди 11 години

До Анонимен Вишист на 40 без работа и потомство. Пич - закъснял си от всякъде - и с работата и с потомството. за тебе надеждите намаляват с всеки изминал ден - не само в България ами навсякъде по света.

51

Той е

преди 11 години

Къв 12 май ве...? Егати журналята, егати чудото...

50

ПОСЛУШКО

преди 11 години

До всички форумци тук ИМАЙТЕ ИЗЦПРЕДВИД ЧЕ ВСИЧКО СЕ ПОДСЛУШВА В ИНТЕРНЕТА И МОВЕЛНИЯТ ТЕЛЕФОН ПО НАРЕЖДАНЕ НА ГЕРБ ЦЦ И ББ

49

Анонимен

преди 11 години

демократичните демократи превърнаха БЪЛГАРИЯ В ЕДНО ГОЛЯМА ***.....ПРОПАДНАХМЕ..НЯМА ВЕЧЕ НА КЪДЕ!!!

48

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се гласува защото в противен случай печелят тези които най-малко заслужават.Възмутен съм от предварителната нагласа на БСП за опорочване на изборите виждайки че ще ги загубят.Това е най-малко недостойно и е много, много ДОЛНО като позиция.

47

Стършел

преди 11 години

ще изхранваме още няколко Българии когато има съответната държавна политика за развитието на животновъдството, зеленчукопроизводствето, овощарството и т.н. Сега единствено се развива зърнопроизводството, което пък изиска най-малък процент работна ръка. Тази политика изисква необходимото субсидиране, защита на родните производители /мита, такси и др. на вносните продукти/, а също така и от набезите на ***, ниско лихвени заеми и поне малко МЗХ да престане със смешните си изисквания

46

макето

преди 11 години

Абе верно ли трезви нема да допускат до урните да гласуват

45

Анонимен

преди 11 години

вишист съм ..на 40,,без бъдеще тук..безработен..на какво да рзчитам и тук ли да правя потомство?

44

Анонимен

преди 11 години

Интелигентните знаят, че ще подкрепят ГЕРБ. Такива хора обаче почти не четат и не пишат из форумите, имат си работа и по-сеиозни занимания. Така че да не бъдете пак изненадани от резултатите, колкото и да си ръкопляскате тук по цял ден едни и същи 20-30 човека.

43

Дръндер до 35

преди 11 години

До Бивш член на БСП до 35Дааамс и Бойко е бивш член на БКП странно нали? Всъщност той така и не е вървал книжката си дори е настоящ!

42

аз

преди 11 години

До Спасение 2013Умните българи няма да гласуват за ГЕРБ, но един истински умен човек няма как да гласува за БСП, или ДПС, така че остава висящ един много тежък въпрос: за кой да се гласува? Може би този път най-добрия вариант, наистина е просто да не се гласува.

41

до 49

преди 11 години

Е сега ще ги вложат в предизборна агитация !Вчера говорех по мобилния с една позната и както казахме герб и бойко, чухме едно съскане и ни прекъснаха разговора ????