79

Анонимен

преди 11 години

Тоя ***, сега на жертва ли ще се прави!Егати и наглостта!

78

мами

преди 11 години

Започнаха да си вадят кирливите риза. Това дейста оздравявящо и изтрезвявящо за народа който трябва да си прави изводи за бившите управлявящи.

77

обикновен човек

преди 11 години

Нагледен пример за лафа "Храни чуе да те лае",4 години лапаше ли лапаше,обаче като го уличиха..почна да плюе в сурата си.Е тетва са бившите кадри на БКП,солни,алчни лицемери !Аз съ аполитичен и не ме интерсува ни Герб ,ни БСП и ДПС Ни Атака,просто съм възмутен от постпката /в жиейски полан/ на тоя убавец от снимката !

76

Анонимен

преди 11 години

Ох този филантроп как е решил да помогне на студентите като им яхне протеста. Той беше символа на лобизма в парламента а дава оценки. Само че местната прокуратура ще замаже скандалния случай. Делото да се вземе в София иначе е обречено на отлежаване в някое бюро.

75

РУМЕН221

преди 11 години

ВНИМАНИЕ - Цветанов наистина е много страшен ЩЕ ИЗХВЪРЛИ БОРИСОВ И ЩЕ ЛЕЕ БЪЛГАРСКА КРАВ!Той ги разбира тези работи по наследство!Той знае как се убиват хора в концлагери, той прекрасно знае какво е било в Белене преди атомната и как са давали хората на прасетата да ги ядат (Баща му е бил шофьр на МАСОВИЯ БКП-УБИЕЦ, началника на ДС и личен изпълнител на масови убийства, Григор Шопов.)Цветанов наистина знае ПО НАСЛЕДСТВО, какво е МАСОВО КОМУНИСТИЧЕСКО УБИЙСТВО и затова неговият, другият начин е ясен, но мисля, че няма да му се дадем така лесно - ХОРА БДЕТЕ!!!

74

попа

преди 11 години

Нема да ми обиждате Цветанов, ей! Какъв милиционер, след успешно взетата диплома за даскал по физическо от ВИФ (сега НСА), Патрона е изкарал и курс по следдипломна квалификация по право към УНСС, вие знаете ли каква престижна международна тапия е това, която ти дава знания повече от на нобелов лауреат?? Нема да ми закачате Лидеро, яз пак ще си гласувам редон с братята купени *** за него и за ГЕРБ, 'ако не ми мръдна стандарта на живот с 1лв. нагоре от 2009та насам.

73

Професор Неделчев

преди 11 години

Литературно казано: г-н Емил Димитров е в класическа роля- най-добре се защитава този, който напада ! И той го прави много професионално, като чета по медиите- жалко, че когато най-накрая се появи партия, която да отстранява нечитавите хора като Димитров, и подкрепата за тези действия са малко...

72

Анонимен

преди 11 години

А на предишните избори дали е имало пак такива схемици? Вие как мислите? Добре че Цветанов поизгони някои хора от ГЕРБ. То май само той беше министър на място а не КАЛИНКА-МАЛИНКА...

71

Анонимен

преди 11 години

Съжалявам но в случая освен да вярвам на Цветанов друго не мога да направя. Интересно защо не се видяха двете заповеди с които огромни горски масиви се харизват на ловни стапанства на приближени да судента Емил Димитров? Като наскачаха хората заповедите набързо бяха отменени от служебния кабинет но никой няма да ги прати на прокурор да се види дали няма конфликт на интереси. Пореден, разбира се. Също така ловно стопанство се наследява, напуска мъжът Дамянов и идва съпругата Дамянова... Монархия!

70

наблюдател

преди 11 години

Горкият Борисов - ТОЙ пак подведен и невинен . Вярва ли някой , че този селски тарикат може да бъде излъган ?! Номерата на ГЕРБ нямат край !

69

Marten

преди 11 години

Изглежда няма друга работа Емчо ми сега да плюе след като са го разобличили от ГЕРБ

68

активен

преди 11 години

Ами сега. С кой ще играе Б.Б. белот. Правителственият самолет и летците ще останат без работа- как ще натрупат летателни часове. Футболистите от по- ниските дивизии кога ще се качат пак на самолет.

67

Анонимен

преди 11 години

Боже, каква *** са тези от ГЕРБ!!!

66

СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИ

преди 11 години

СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ,МОЛЯ ВИ-НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ ОТ ДУМИТЕ НА МУТРАТА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВДУМИТЕ МУ СА МНОГО СИЛНИ, ТЕ СА ПОДГОТВЕНИ ОТ ЕДИН ГОЛЯМ И СПЕЦИАЛЕН НЕГОВ ЕКИПСЪБРАНИ СА НАЙ-ЕМОЦИОНАЛНИТЕ И НАЙ-ХУБАВИТЕ ДУМИ, КОИТО НАРОДА ИИИИСКА ДА ЧУЕ И ВЯРВАВСИЧКО Е ЛЪЖА !САМО ДВЕ НЕЩА ИСКАМ ДА ВИ ПОМОЛЯ1. ДА СЕ ЗАМИСЛИТЕ КОЛКО ДЪРЖАВИ ИМА В СВЕТА, НА КОИТО ПРЕМИЕРА ИМ Е БЕЗ ИКОНОМИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ2. ПРЕПОРЪЧАЙТЕ НА РОДНИНИ И ПРИЯТЕЛИ ДА НЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГРУПИРОВКАТА "БОЙКО БОРИСОВ !

65

Анонимен

преди 11 години

-Цецо, защо приятелите ми заминаха за чужбина?-На екскурзия Шефе, но ние с Фидоскова няма да те изоставим никога!

64

хххх

преди 11 години

Този Емил Димитров не спря да ходи и да се вре по медии и да обяснява как той милия е дева мария и как другите са му били виновни, айде моля ти се продажник такъв!

63

Анонимен

преди 11 години

До Ким Чук ПакСамо кожената тожурка му липсва на тоя.....Шефа му я носеше като главсек !

62

БББ

преди 11 години

Крадеца вика дръжте крадеца! Емо - лапача е сниман, че се готви да купува гласове, т.е. да има представители в парламента, т.е. да си прокарва законопроекти, демек ЯКО ДА ***! А като му стана горещо на дупето - друг му виновен! В Затвора!

61

Анонимен

преди 11 години

Емо Фаса не мога да го трая, но за едно е прав - един по един ЦЦ отстрани всички около ББ и го обсеби за себе си. Може би защото чрез него получи властта, която го опиянява и не иска да я дели с никого...

60

до 13

преди 11 години

Прав си! В област Пловдив водач е пак ФИЗКУЛТУРНИК!!!!!