97

до 108

преди 11 години

ти наистина ли вярваш че американците са напълнили ***.северняците са напълнили ***, няма с какво да си, хранят народа камо ли пък при война.

96

Анонимен

преди 11 години

Атомната бомба не се интересува дали чичото натиска бутона или племеника.

95

Анонимен

преди 11 години

102 никога БЪлгария не е заделяла 50% това са фантасмагории и по време на социализма не се заделяха чак такива проценти СССР е стигал до 25% ние никога , сега даваме по 1.4% и ако искаш можеш да даваш и попвече но се съмнявам че ще поискаш , Шатите дават почти 5 и вибаги ас били в тази граница и реват срещу европейците че се стискат и не искат дават заради своя социализъм повече за отбрана и разчитат америка да ги пази.

94

Торанага

преди 11 години

Каквото и да говорим, аз ги уважавам корейците. Уважавам ги заради това, че имат смелостта да отговорят на американците. Кой каквото иска да говори за БВП-та и въоръжение. Сигурен съм, че ако се стигне до бой, корейците ще хвърлят всички сили и ще се бият до последно. Наистина хората там са за оплакване, но всичко с плюсовете и минусите си. Единствената им грешка ще бъде ако засегнат Япония, защото тогава ще попаднат на още по-луд народ от тях и ще разберат какво означава камикадзета.

93

Анонимен

преди 11 години

Държава издухана от буря трудно може да победи народ преживял бомбандировка!Хора колабиращи без интернет ,немогат да победят народ умиращ за един портрет.Това ,че консумираш не те прави силен ,а дебел.Когато волята ти е силна и планината поддава!Още предимства за СК и изобщо неуместните сравнения???САЩ ще се изтеглят с подвита опашка и ще платят тихо ,но ще лаят отдалеч!

92

Анонимен

преди 11 години

99 ооооооох ти от чукчите на Волемн ли си от онези беззъбите пред министерки съвет , само за такива като вас той е измисли приказката сус златните концесии , защото колкото един човек е по *** толкова повече го проивлича приказката за несметното златно находище казваш 5 млрд лева / грубо 100 тона злато на година , в ред ли си наистина та златния ни резерв е 40 тона смятах набързо ако искаш го проверявай

91

Анонимен

преди 11 години

Обаче нема такава прическа братле. Некосена ливада.

90

Анонимен

преди 11 години

Ким Чен Бум да седи кротко, че дядо *** тази вечер фасул е ял

89

Анонимен

преди 11 години

"КНДР няма да се даде на американците без бой. А ние си дадохме дупетата на американците без бой. "Няма да има никакъв бой. Америка няма на нападне. Ким е малък, но знае - нападнат ли Корея, ще отвърне с ядрен удар, и не се шегува. Това не е Либия или Ирак. Изобщо няма да посмеят американците да нападнат и само вият от безсилие. А от няколко дни и медиите в България са инструктирани и редовно облъчват с пропаганда срещу Северна Корея.

88

Анонимен

преди 11 години

97 молля и какво да гледам корифее на икономическата мисъл , ти в ред ли си

87

Независим Журналист

преди 11 години

От тая Северна Корея, никой не разбра какво се случва с "фискалната пропаст" на американския дълг.До 90: Като гледам четеш(копираш) цру, дай ни формулата за определяне на БВП и ни обясни как така 5 млрд лв(в злато и мед) които изнасят(т.е. взимат парите) чужди компании се зачисляват в нашето БВП?!?

86

Анонимен

преди 11 години

93 маш ли представа какво включва ЕМБАРГОТО , ядрени технологии и луксозни стоки , касаещи само върхушката , това включва , да не мислиш че някой им е забранил да си развиват икономиката , но когато от тоизи мижав БВП отделяш над 30% за въоръжаване , няма да имаш за нищо друго , как не ви е сран да защитават един мракобесен режим или сте безочливи към мъките на корейците или сте безкрайно *** и наистина си нямата и представа какво може ад направи азиатския комунизъм

85

Анонимен

преди 11 години

Пич БВПто дето го гледаш на тея икономическите е същата гъобелска пропаганда като това с бургера ,каимата,лелята ,чичото ,ескалатора и повече не ми се допрочиташе.САЩ са държава с глупаво население ,ама българина си отваря 200 сайта гледа какво е Пхенян , преживял е и строя преди това и го сгрява ,че САЩ отстъпват на натиска и се защитават с комедиини номера!!!Краи Доу Джонс да си бие 5 нива надоло ,тея са страхливи и Корея им нарита ректумите !

84

Анонимен

преди 11 години

тя е "бургер кралицата" на Пхенян, притежавайки единственото заведение за бургери в града. Макар че вместо да използва американската дума "бургер", ресторантът описва ястията си като "мляно месо и хляб". О боже Америка е измислила каимата и хляба !!!!Господи и тея им вярваме ,че са някаква велика сила!!!

83

Анонимен

преди 11 години

БВП е нисък заради ембаргото - тотално са изолирани от десетилетия. Ако Германия я изолира така, и толкова БВП няма да докарат. А СК с този БВП на човек осигуряват на хората всичко необходимо за живот - храна, жилище, топло, сигурност. Нямат лукс, маркови дрехи, 20 вида шоколади в супермаркета, смартфони и лъскави коли - това нямат. Но имат независимост и са световна военна сила, а американците се страхуват от тях. А ние се продадохме за айфони и маркови дрехи и шоколади.

82

морски

преди 11 години

А нещо да кажете за факта че в САЩ и днес още съществуват концлагери,действащи.

81

Do 84

преди 11 години

GDP - per capita (PPP): $1,800 (2011 est.)country comparison to the world: 197 $1,800 (2010 est.) $1,900 (2009 est.) note:data are in 2012 US dollar ------------------------na това ИМАНЕ ЛИ МУ ВИКАШ виж накое мястов света по БВП на човек през ППС 197 място

80

Анонимен

преди 11 години

обаче пича ква причесчица си е барнал.

79

Анонимен

преди 11 години

Oppa Gangnam Style Op Op

78

Анонимен

преди 11 години

Тая едномилионна армия дето тоя я има е умряла от глад вече според западните пропагандатори, всяка година от тоя 1 милион 6 милиона измират от глад, а другите бягат в америка сега в С Корея е само тоя и некви други се снимат да мислим че са много.