272

ДОБРЕ ДОШЛИ

преди 11 години

Сергей Станишев,Цветелин Кънчев и Ахмет Доган.Украинец,*** и турчин са се прегърнали за да управляват България.Повръща ми се от тази помия.

271

морски

преди 11 години

ГЕРБ могат да гарантират няколко неща - още по-голяма безработица,още по-малки заплати,още по-голяма мизерия.Стига вече ГЕРБ!!!

270

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен291Точно Боко Рапона иска да ни върне в комунизма, след конгреса в Армеец няма никакво съмнение!

269

Me

преди 11 години

Споко..не се бийте.Нито БСП нито ГЕРБ ще намажат 100% от гласа ми.. за съжаление май ще намажат някакъв процент.. разпределяйки си гласа ми даден за най-необремените кандидати за власт...

268

Анонимен

преди 11 години

Каквото и да пишите БСП ще си остане като създателката на бандитското ограбване на народа още от Лукановото правителство до днес. Не си мислете ,че с честен труд ,че с ум и работа се правят в България милиони! А като започнем да ги броим се оказва ,че корените на всички милионери са сред другарите от "социалната" партия.И дори и да се е пребоядисал син като Костов те са бивши комунисти научени ,че богатство се постига не с работа а с далавери! ТОВА ВЕЧЕ ВСИЧКИ НАИВНИЦИ РАЗБРАХА, НО КЪСНО Е ЧАДО

267

явор

преди 11 години

До трай коньоГРОБ закрива работни места с такива темпове, че тия 250 000 са крайно недостатъчни.

266

Анонимен

преди 11 години

Браво на г-н Станишев!!! Споделям на 100 % неговото мнение, че само БСП има възможност да махне ГЕРБ от управлението на държавата ни и стискам палци (така както никога преди за политическа кауза) БСП да успее да се пребори още на изборите на 12 май т.г. с ГЕРБ! Дай Боже! Амин!Радва ме и това, че във форумите чета все повече подобни мнения от млади и интелигенти хора - те се готвят да гласуват за БСП, само за да спрат престъпното управление на ГЕРБ.

265

Анонимен

преди 11 години

Комунизъм и милитаризъм - Северна Корея Демокрация и пазарна икономика - Южна КореяСами си направете сметката управлението на БСП до какво води.

264

морски

преди 11 години

Гадни капиталисти,стига плюхте бат ви Серго!!!

263

пеци

преди 11 години

Прав си Оня,кофтито на Волен е , че едно приказва ,но друго върши.Та нека да постои четири години отстрани , да помисли и тогава....да се опита, пак а?

262

Анонимен

преди 11 години

Другарииии, ако требе и един гейпарад ще спретна обаче ГЕРБ ще бъдат бутнати от власт!Гарантирано от Съсело!!!

261

трай коньо

преди 11 години

През 2009г. БСП предизборно обещаваше 100000 работни места,сега 2013г БСП обещава вече 250000 нови работни места, а след четири годи сигурно ще обещават предизборно 500000 нови работни места обаче тога вече ще са осатнали само *** в България.А те като знаете от работа получават алергия и за това въобще не работят.

260

Анонимен

преди 11 години

МНОГО ДОБРЕ СИ СПОМНЯМЕ ВСИЧКИ ЧЕ ПРИ ТРОЙНАТА МАФИЯ ЗАПЛАТИТЕ БЯХА 2 ПЪТИ ПО-НИСКИ, МАКАР И ДА ИМАШЕ 1-2% ПОВЕЧЕ РАБОТА, ЗАРАДИ РЪСТА НА ВСИЧКИ ЕВРО ИКОНОМИКИ. ЗАПЛАТИТЕ БЯХА ПО 150 ЛЕВА, КРАДЕШЕ СЕ ААААААДСКАТА И ХОРАТА НЕ ВИЖДАХА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ИЗХОД ОТ СИТУАЦИЯТА. А ПРИ БОРИСОВ ПОНЕ ИМАШЕ НАДЕЖДА И МОРАЛ В ХОРАТА.

259

Анонимен

преди 11 години

тоя , и не само тоя ,не мисли как да стабилизира държавата,а го интересува кой да сваля и да вдига на власт.

258

Про Лопатата

преди 11 години

Станишев ще сваля ГЕРБ от власт с доказани социалисти като Мартин Захариев! Ще сваля на стрина *** кюлотите! Издателят Мартин Захариев... издавал Плейбой! Другите му постижения: Унисон Медия, списанието на Макарона приживе, сп. Юнион Медия - пак там, сп. Егоист - това списание е най-характерно за социалните уклони на лицето Мартин Захариев! И като продуценъ - невзрачната боза от филмирани стари вицове "Аламинут" по затихващата телевизия на Кр. Гергов - Б(осфор)ТВ...Ще го свалиш ГЕРБ Гейко!

257

Оня

преди 11 години

*** комунистическа ***!

256

RedNosse

преди 11 години

Волен Сидеров беше предложил целия парламент без разделения да работят за увеличаване на пенсията на 500 лв и минимална заплата 1000,но управляващата партия Герб и Бсп се кикотеха нагло се присмяха.... Моя извод е- Тези които плюят АТАКА са същите комунисти герберисти, които искат да живеем в мизерия и да сме властни на Сащ и Израел...... Това се желае от всеки.АТАКА предлага изход никои не им вярва били луди е оплаквайте се избирайте си Герб или Бсп и живейте в мизерия ! :)

255

Пурко

преди 11 години

До Бай СтавриНе си прав. Слуша, обаче само като го извикат в някое посолство да му обяснят как да действа. Няма значение обаче, добре ли е за страната или не.

254

Бай Ставри

преди 11 години

"Орешарски е предсказуем, диалогичен и чува различно мнение"Борисов е непредсказуем, едноличен и слуша себе си.Е, ща не ща, как да гласувам за последния!?

253

СС

преди 11 години

***, при това крадлив и лъжлив...като всички *** де:)