133

чвор

преди 11 години

Разберете,че когато се каже,че ще поевтинява нещо,то поскъпва,а когато кажат,че ще поскъпва,то поскъпва двойно.Колелото се върти.Беше ясно,че ако няма строшени глави и осъдени нищо няма да се промени...

132

Хихихи

преди 11 години

И кво стана - огледал се Илия и пак с тия...

131

Анонимен

преди 11 години

30 % от гърците вече се отказаха от ток или плащат на вересия и трупат нови борчове.

130

Илияна Войкова

преди 11 години

Мисля, че отново ще трябва да излизаме на улицата!

129

.

преди 11 години

Защо изнасяме евтин ток , а ни е.ават разни чужди фирми ? Когато излизаме за правата си ИЗЛИЗАМЕ ВСИЧКИ !!! Време е отново за протести , ще им поевтинее живота на тия *** !!!

128

Des

преди 11 години

Айдееее, още не дошла и тая заговори за повишение на цената на тока. Това е държава на Ъпсурдите. Народа е настръхнал, обезверен и изнемощял, а те пак старата песен нов глас. Трябвало да се повиши цената от 1 юли. Докога бе??? Докога ние ще плащаме на грабителите ни. Не национализация на ЕРП-тата, а национализация на волтажните полета, които са направени с наши пари. Защото тия съоръжения струват майка си и баща си и за да ги направят са ги откраднали от нас. НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ВОЛТАЖНИТЕ ПОЛЕТА.

127

Анонимен

преди 11 години

Хора май не разбрахте че с мирни протести и 2-3 камъка, Свобода и достоен живот не се печели, от нагли престъпници и мафиоти каквито ни управляват. Трябват действия, трябват убити обесени взривени политици и *** на властта и обкръжаващите ги фирми. От палене пред парламенти и общини също файда нулева, дори това е чиста победа в полза на мафията, това е като да развеете белия флаг в положение на война.

126

Emo

преди 11 години

Вие не разбрахте ли,жалки роби,че ще бъдете заличени от планът РАН-ът?Не разбрахте ли,че всички западни държави ни се подиграват и ни се смеят,че сме некадърни,смешни и мизерни?Българинът ще изчезне и по-добре-тая жалка,търпелива *** е добре да изчезне от Земята-лош материал-Бойко е прав.Ако материалът беше добър,той никога нямаше да дойде на власт!Битови скотове,жалка форма на съществуване са 90% от българите!Не се размножавайте!

125

АнтиГЕРБ

преди 11 години

АЕЦ Козлодуй няма лиценз за 7 и 8 блок и ЕС няма да разреши. Изходът е АЕЦ Белене, който беше блокиран от ГЕРБ.

124

Анонимен

преди 11 години

Оставки и затвор за Плевнелиев, Райков и Борисов!

123

136 до 63

преди 11 години

136 беше емоционален отговор, а сега рационалния. За да поясня и на другите функционално неграмотни като теб,дето са ти сложили плюс.Икономическата теория говори за търсене и предлагане, но под търсене не се разбира "всеки *** с мерак",а се разбира платежоспособно търсене, т.е. тези, които са изкарали достатъчно доходи, за да могат да поискат и си позволят съотвената стока или услуга.Цената трябва да е съобразена с платежоспособното търсене,не просто с търсенето,затова връзка ток-доходи няма.

122

Анонимен

преди 11 години

Защо всички пишете във второ лице, Вие образованите. Неграмамотни са ***, а не 80 % от населението. Къде сте на избори и протести? Стига злоба, бе!

121

Анонимен

преди 11 години

Дано най-накрая всички разберат,че без счупени кратуни няма да стане работата!Бой,бой,бой и ако остане някой да мърда-затвор до дупка!Този път някой ще го изяде здравата и то така,че ще държи влага на другите задълго!

120

38 до 63

преди 11 години

Не позна. Откъде накъде цената на тока трябвало да бъде съотнесена с доходите??? Има 7 млрд.хора, ресурсите са ограничени, няма за всички, никой не е длъжен да ти гарантира,че доходите ти са достатъчни за каквото и да е,колкото си изкараш-толкова,твой си е проблема. То така и всяко китайче ще иска мерцедес,ама няма,щото са скъпи, а са скъпи,за да ги карат само отличниците,щото няма за всички. Ти като си от тройкаджиите,лежи на тази кълка,че някой е длъжен да ти качи доходите, муахаха.

119

ГЕРБ

преди 11 години

ДА СЕ ДОСТРОИ И ВЪВЕДЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ 7 И 8 БЛОК НА АЕЦ-КОЗЛОДУЙ!

118

Анонимен

преди 11 години

Чекайте сега....Нали живеем в пазарна икономика, така поне разправят! ДКЕВР определя пределните цени на тока и централите трябва да се съобразят.Като искат да са конкурентни, с кофи ли ще го носят, с водоноски ли, но трябва да прелагат тези цени. Като не могат, гасят котлите! Никой не го пита собственика на гаражно магазинче, как се бори с конкуренцията на големите хипермаркети! Нали и там важи законът за прелагането и купуването!

117

До 112

преди 11 години

Прав си само до някъде,но за гласуването не съм съгласен.Трябва задължително да се гласува,защщото турците и *** ще гласуват всички,кой под строй,кой срещу заплащане.Ако не гласуваш те ще те управляват-косвено,а в някои случаи и пряко.Затова най-голямата грешка ще бъде да не се гласува.Гласувайте хора,а ако не сте доволни от тези,които сте избрали,улицата е ваша-наша.Там никой не може да ни забрани да протестираме и ги свалим от власт.

116

ГЕРБ

преди 11 години

ПЪРВО ЩЕ НАПРАВИМ ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА ЗАКОНА ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА!НЕ МОЖЕ В ТАКЪВ СТРАТЕГИЧЕСКИ ОТРАСЪЛ---КОМУНИСТИТЕ ДА ИМАТ ОКОЛО 50-ФИРМИ "ПОСРЕДНИЦИ" ПРИ ДОСТАВКИТЕ ЗА ЕРП-тата И ИЗНОСА НА ТОК!ТРЯБВА ДА СЕ ЛИКВИДИРА И МОНОПОЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА ДОСТАВЧИЦИТЕ НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО!ПЪЛНО И БЕЗРЕЗЕРВНА ПОДКРЕПА НА ЕВРОПЕЙСКАТА ДИРЕКТИВА ЗА ИЗБОР НА ДОСТАВЧИК НА ТОК!ПРЕУСТРОЙСТВО ИЛИ ЛИКВИДАЦИЯ НА НЕЕФЕКТИВНИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ЕЛ-ЕНЕРГИЯ!ВРЕМЕННО ВЪВЕЖДАНЕ НА 3 И 4 БЛОК НА АЕЦ-КОЗЛОДУЙ !

115

УСК

преди 11 години

До РУМЕН221БАЦЕ,ТИ ВСЕ СИ МНОГО СВЕТНАТ БЕ,ДА ТИ ГО ОТМААМЕ И ДА ПОЧНЕШ ДА ПРОИЗВЕЖДАШ ТОК ПОНЕ КАТО РЪСИШ САМО БИСЕРИ А?

114

Пъзел

преди 11 години

Хааа , смеех. Нали ревахте, протестирахте, палихте се...и кво? Свалихте правителството и сега пак увеличение на тока.Нали всичко почна за тока пък изведнаж "оставка".