18

Анонимен

преди 11 години

СССР нападнаха Афганистан, защото ЦРУ използваше Афганистан за бази за тайни операции срещу границите на СССР.

17

до народопсихолог

преди 11 години

Поздравления за великолепните Ви коментари. Казвате много истина, в повечето случаи неудобна за, както ги наричате ***. Но истината си е истина. Радостен съм, че в БГ има все още будни граждани като Вас, граждани с реална перценка. Още веднъж поздравявам Ви за великолепните коментари. Бъдете жив и здрав.

16

с.до 17

преди 11 години

Ние освен да изпратим някоя рота колкото да се каже,че участваме друго няма да се случи!Американците точно до нас опряха да ти кажа!Наплива за участие ще е зверски обаче защото с една мисия се изкарват такива пари каквито при мизерното заплащане в България не се изкарват и за 10 години!Мда!

15

с.до14

преди 11 години

Батенце,ясно е,че си поредния *** русофилистик,но защо не обсъдим инвазията на СССР в Афганистан например!Или пък потушаването на някои антисоц.бунтове!Както САЩ се държат и действат като свръхсила с имперски амбиции,така се държат и другите такива държави!Капиш?***!

14

14

преди 11 години

а ти какво искаш бе народопсихолог, да ни вкарат във война ли, ние сега сме като след война, и не знам какво ще стане ако ни въвлекат във войната без дори да имаме истинска армия.България трябва да запази неутралитет на всяка цена, дори да излезе от НАТО. Иначе дим да ни няма. Олигарсите ще се ометат първи, но обикновените хора ще ***.

13

Късмет

преди 11 години

Жълтите вождове имат късмет, че нямат петрол иначе досега САЩ да са ги ''демократизирали''

12

народопсихолог

преди 11 години

Хахахах Ганьовеца веднага почва да бълва змии и гущери, когато усети, че някой му нарушава рахатлъка и егото. Очаквана реакция. :) еххх ***, ***...

11

Анонимен

преди 11 години

всичките войни след втората световна са провокирани от американците. Няма нито една война в която да е участвала САЩ и да не е нападнала първа.А сега се задава трета световна война, но проблема е, че ние сме в НАТО, т.е. съюзници на САЩ. А според договора за НАТО, нападение срещу която и да е страна от съюза се счита като нападение върху целия съюз и тогава всички останали трябва да се притекат на помощ-в това число и България. Нашите власти трябва да обявят, че няма да участват в конфликта.

10

Анонимен

преди 11 години

ave vie ludi li ste na ludi li se pravite koi kogo e zapla6val ei kumundeli prostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii severna koreq si misli 4e kato ima dve tri raketi i xop 6te sko4i na AMERIKA 6TEGI ZATRIQT OT LICETO NA ZEMQTA EI AMERIKANCITE TIQ TAPI KOMUNDELI POMNETE

9

Анонимен

преди 11 години

Какво ще кажете за снимката на тъпите комунисти в пхенян? Мърсотия и *** като в булгористан ли е? СВЕТЛИННИ ГОДИНИ СА ХОРАТА ПРЕД БУЛГАРИСТАНСКАТА ЕВРОПА.

8

народопсихолог

преди 11 години

Ганьовеца за пореден път бълва пиянските си брътвежи. Значи това геополитика, военна тактика, военни технологии, военна стратегия, демография, икономика, каквото се сетите, няма слабо място Ганьовеца. Всичко му се отдава. За всичо издава експертно мнение. А в същото време брои жълти стотинки, не може да си плати сметката за ток и всеки месец протестира за какво ли не. Еххх ***, ***....

7

Анонимен

преди 11 години

ПРЕДСКАЗАНИЕТО НА БАБА ВИ ВАНГА СЕ ИЗМЕСТИ С ЦЯЛ КОНТИНЕТ. ВМЕСТО ОТ СИРИЯ ТРЕТАТА СВЕТОВНА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ОТ ТАМ КЪДЕТО НИКОЙ НЕ Е ОЧАКВАЛ. ДА НО ДА СЕ НАМЕСЯТ ГОЛЕМИТЕ СИЛИ КАТО КИТАЙ И РУСИЯ И ДА ВРАЗУМЯТ ЮЖНА КОРЕЯ И ХАМЕРИКАНЦИТЕ ДА НЕ ПРОВОКИРАТ СЕВЕРНА КОРЕЯ. СЕВЕРНО КОРЕЙЦИТЕ СИ СТОЯХА МИРНО И КРОТКО ПРЕДИ ХАМЕРИКАНЦИТЕ ДА ИЗПРАТЯТ ДВАТА СТЕЛТА КОИТО НАРУШИХА ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО НА СЕВЕРНА КОРЕЯ И СЕ НАПРАВИХА ЧЕ ДРУГ ИМ Е С.АЛ В ГАЩИТЕ. Е КАК ДА НЕ ИМ Е.ЕШ МАМАТА НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ?

6

Анонимен

преди 11 години

Никой не плашат, а си защитават децата и родината от американските грабители.

5

Анонимен

преди 11 години

те обявяват война и те плашат с атомно оръжие ако има военно действие... всички комунисти ли са толкова ***, това се чудя като чета подобни безмислици!?

4

Kiril

преди 11 години

Това на снимката столичното ларго ли е? ::D:D:D

3

Анонимен

преди 11 години

Време е Плевнелиев да изрази ясна позция дали ще подкрепи Северна Корея или САЩ в евентуална война. Ако е за САЩ, българският посланик ще трябва да бяга бързо.

2

хахаха

преди 11 години

Тия дръпнатите ненормалници никой не ги закача, е.ахти параноята ги гони. Ще вземат наистина да започнат война и после ще им е грях на душата, защото заради тях ще бъдат погубени много хора. Нагледен пример до какво води комунизма... :(

1

Ангел

преди 11 години

Тая работа вече взе да ми прилича на набиране между селски бекове в в чалга -дискотека.Всеки се прави на пич и си мисли че другия ще се свие.Кофти че ако и двамата са пили литне ли първия шамар и става мазало:-((((