68

много сте зле

преди 11 години

Повечето тук живеят в измислен свят.Нямате никакв представа за реалноста и какво се случва.Одобрявате ползването на ядрено оръжие=одобрявате геноцид.Живеете в измислен свят кадето злото е Юга и САЩ а севера е доброто...Промити мозаци.Вижте как живеят хората в северна корея и в южна. Мислите си че Китай и Русия ще воюват с САЩ заради Северна Корея-хора вие сте неадекватни промити мозаци....

67

lol

преди 11 години

направо ми е жал за царчето на северняците - вижда, че населението му гладува и единствения начин да го спаси е да обяви война на южняците и сащ да окопират и изхранват дръпнатите му събратя.

66

Анонимен

преди 11 години

Северна Корея има арсенал да унищожи Южна Корея и Япония ако се наложи. Армията на Северна Корея е по-голяма и от турската армия по численост.

65

От 62 до 70.

преди 11 години

Ти пък си вярвай, че са 101%. Ясно е, че никой не знае колко точно са.. пак повтарям - казах официалните данни /колкото и "официални" и правилни да са/. И чети внимателно какво съм писал по отношение на разликите във въоръжението и качеството му.

64

555

преди 11 години

Нострадамус го е казал;Жълтурите,ще владеят света;

63

до 62

преди 11 години

Ееее, ти си вярвай че с 3,9 процента от БВП на Русия, (ама коя година) тази страна няма да се плаши от никой, даже и от САЩ и точно заради 3,9-те си процента накара САЩ с 10 пъти по-голяма инвестиция във военно призводство да се страхува от Русия. Що не влезе в Чечня тогава САЩ да разбие Русия?Народа на Русия мизерстваше защото точно 80% отиваха за военни технологии до перестройката.

62

До 66 от 62.

преди 11 години

Не споря.. просто казвам какви са официалните данни.

61

Анонимен

преди 11 години

БСП ПОБЕДА

60

От 62.

преди 11 години

Да не забравяме също, че САЩ постоянно се въвличат в разни конфликти, а това са огромни разходи.

59

Анонимен

преди 11 години

Абе от 1 или 2 години гнусните евреи все се репчеха, че превантивно ще ударят Иран, да не стане сега обратното, а С. Корея е достатъчно да тресне една база на краварите

58

Анонимен

преди 11 години

САЩ разполагат атомни бомби в Южна Корея още през 1967 г.

57

До 42.

преди 11 години

Въобще не си прав. Разходите за въоръжение на Русия са 3.9 процента от БВП /или 71.9 милиарда долара/, докато на САЩ са 4.7 от БВП /711 милиарда долара/. Разликите, естествено идват от там, че американците влагат примерно 20 милиона в една ракета, а руснаците я правят за 2.. и пак не е по-лоша. Отделно и в това, че просто труда в САЩ е много по-скъпо платен. Накрая.. въпросът не опира в това кой колко има, а какво има. Достатъчни са примерно 2 ракети да изтрепят милиони, пък ти имай 200...

56

11

преди 11 години

До 53Да не ти повтарям старото правило,че богатият живее на гърба на бедния, не само защото е по- кадърен,а понякога са важни и други неща,особено благоприятната историческа съдба на една държава.Ти да не мислиш,че примерно в една Русия няма интелектуален да се създадат по- високи софтуерни технологии от американските,само че лошото е че илюминатите,които държат паричните маси са зад Океана и направлявят с парите си и лошото развитие на страни като Русия,като изсмукват само ресурсите им.

55

boza

преди 11 години

mozhe li njakoy da mi objasni kak taka stava ,che strani koito sa nastroeni negativno kum USA i duma da ne stava che mozhe da si pomisljat za nesto svurzano s dumata NUCLEAR t.e. atomno ,a durzhavi za koito ima sumnenie che pritezhavat stotina jadreni boyni glavi ,kato Izrael ,Pakistan ,India za tjah mozhe ,kak nikoy ne ste da go kazhe na glas ,che koyto ima atomno oruzhie e zaplaha za mira na zemjata ,ama nali igrae dvoinijat arshin.

54

Вирджиния

преди 11 години

потърсете интервюто на Капитана-все някъде из нета трябва да го има.

53

Вирджиния до 52

преди 11 години

Точно по твоята тема имаше много интересна статия в едно френско интернет издание. Там пишеше, че Китай първи в света са разстреляли свои спътник, после САЩ го постигат , но няколко години по-късно. Освен това най-мощният и модерен компютър се бил намирал в Китайското министрество на отбраната. Лятото по случайност видях китайският кораб, който акустира в България и слушах интервюто на Капитана-този кораб разполага с ракети, които наистина нямат наналог нито в Русия, нито в Китай /потърсете инте

52

Анонимен

преди 11 години

ВЕЛИКАТА БЪЛГАРСКА ПРОРОЧИЦА ВАНГА ПОЗНА ,ЧЕ ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ОТ СИРИЯ И ЩЕ СВЪРШИ НА БОЖИ ГРОБ ,КЪДЕТО РУСИЯ И СЪЮЗНИЦИТЕ И ЩЕ СМАЧКАТ СИЛИТЕ НА ЗЛОТО САЩ И ИЗРЕЛ ,ЗАТОВА ПРЕДИ ВАНГА ДА СИ ОТИДЕ ОТ ТОЗИ СВЯТ НИ ЗАВЕЩА ДА СЕ ДЪРЖИМ ЗА РУСИЯ ,ЗАЩОТО ТЯ Е ПО ГОЛЯМАТА ПРАВОСЛАВНА СЕСТРА НА БЪЛГАРИЯ И ВИНАГИ ЩЕ НИ ПОМАГА ,ЗАЩТО СПОРЕД НЕЙНИТЕ ДУМИ РУСИЯ ЩЕ СЕ ВЪЗДИГНЕ ,А АМЕРИКА ЩЕ ПРОПАДНЕ И ДНЕС НИЕ СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ВЕРНОСТТА НА ДУМИТЕ И.

51

Анонимен

преди 11 години

Северна Корея губи към 2 милиона души жертви от Корейската война през 1950 г. и е в правото си да защити народа си даже и с атомни ракети при евентуална следваща война със САЩ. Те знаят, че мирен договор с Южна Корея и САЩ е като договор с дявола и няма никаква стойност.

50

европеец

преди 11 години

Абе хора при тези скъсаняци няма капка петрол,защо им е на хамериканците да се набутват.Ще видите ,че други ще свършат мръсната работа както винаги е ставало.Това са хитри чи.ути.

49

Вирджиния

преди 11 години

За Русия нищо не пише, но мисля, че военният потенциал на Китай е напълно достатъчен, за Русия само четох, че морските учения за Балтийския и Черноморският флот са започнали напълно неочаквано, заповедта е дадена от Путин и то в ....4 сутринта, без НАТО да бъде предупредено за началото на подобни учения, както изисква клаузата по договора Русия-НАТО!