85

Габи

преди 11 години

Твоята сила е в това,че си снаха на бившето БКП величие Пръмов и си маша на 76-годишното царче Симеон. А за недостатъците: само за това,че с Нейнска продадхте , по-скоро подарихте на ЕС реакторите # 3 и 4 на АЕЦ-Козлодуй, трябва да сте в затвора.

84

Анонимен

преди 11 години

Що платените драскачи рипат така по форумите, значи Кунева е права

83

Iveta

преди 11 години

Много точно, силно и ясно казано. Това е стилът на Меглена Кунева - перфектен! Който иска - разбира, който не иска я плюе.

82

kokona novoselska

преди 11 години

Всеки човек с достойнство на мястото на Кунева би се скрил, още повече когато вълната на недоволството е насочена и срещу беззаконията, която тя и експартията й сътвориха ощетяващи ни договори с ЕС, съмнителни приватизационни сделки, милиард и хвърлени уж за енергийни проекти, а разделени с коалиционните им партньори от ДПС и БСП.

81

borkoslav

преди 11 години

Точно пък на Кунева и нейната измислена партия, която прилича на тюрлю-гювеч от доказано некадърни политици, пък не заслужава никакво доверие! Защо така и не показа доходите си, а уж бе обешала?! Или пък да видим с какви имоти и пари разполага саратника и Дани Бой?!

80

Анонимен

преди 11 години

И да плюете и да не плюете, каквито и платени акции и проучвания да правите, Кунева ще има около 1/2 милион гласа и поне 35 депутата

79

Dora Yankova

преди 11 години

Предлагам на всички национални предатели, които ни продадоха за жълти стотинки на монополистите и чужди интереси като Кунева да им бъде забранено пожизнено да се занимават с политика. Искаме нови лица и идеи!

78

Shisho Bakshisho

преди 11 години

Точно пък Кунева не ще да ни е спасението, та измислената й партия още няма идея какво ще прави по отношение на енергетиката?! Нея я бива единствено да козирува пред Барозоу, иначе у нас е много речовита. Аман от некадърни червени снахи!

77

Iva Hikova

преди 11 години

Айде няма нужда и Кунева да се изказва! Видяхме я два мандата какво направи - продаде националния интерес за един пост в Париба и апартамент в Брюксел. Ако Бойко я беше номинирал за еврокомисар дали сега щеше да се вживява в ролята на поредния месия?!

76

съсед-съученик

преди 11 години

Когато учехме в 126 училище основното си образование ,още тогава се отличавше със отвратителният си характер.По едно време претърпя инцидент с един автобус и явно тогава гюлетата и в главата се разместиха.Живееха в блок 30 на ул.Кестенова гора ,точно до нашият блок и заради нея,че постоянно ме издаваше на майка ми съм хапвал доста шамари.Е това беше като малка Меглена Щилянова Кунева-Пръмова

75

КЪЧ

преди 11 години

НЦИОМ: Подкрепата за ГЕРБ е 24,4%, за БСП - 17,5%ДО ИЗБОРИТЕ СЕ ОЧАКВА БСП ДА СЕ ИЗРАВНИ С АТАКА.КУНЕВА ЩЕ НАДНИЧА ИЗПОД БАРИЕРАТА.

74

Анонимен

преди 11 години

Неграмотните *** от ГЕРБ, побесняват като видят статия за Кунева или Костов .......по спокойно ще ви се разхлопат сърцата

73

тъй де

преди 11 години

До страшния_съд Пациенти на лудницата Волен и компания!

72

ani

преди 11 години

всичко за което сидеров говореше се оказа истина този път ще гласувам за атака

71

Дядо Мраз

преди 11 години

Т.е. - Кунева нямала своя организация за борба с престъпността. Нормално е да няма, все пак това е държавна институция. Виж, за хора от държавна институция, защитаващи определени индивидуални интереси, а не тези на обществото съм съгласен. Тук кунева отЕБА една държавна институция. Утре мож еда и хрумне да отЕБЕ и парламента като институция, министерският съвет като институция. Не мерси, такава отЕБАВАЧКА на държавността не ми е нужна.

70

Мунчо

преди 11 години

До Цветан ЦветанновАз моите крави си ги гледам, ами ти Цецко какво мислиш да правиш след изборите?! Щото не знам дали си чувал за Андрей Луканов, Красимир Премянов, Илия Павлов, Богомил Бонев, Пламен Панайотов и още плеяда "безсмъртни" политици и бизнесмени, дето бяха много силни и много крадоха, ама ... до време! После?! Ти му мисли, си имам крава!

69

Анонимен

преди 11 години

Само като прочете коментарите на човек му става ясно, че тука е пълно с платени агитатори на *** от ГЕРБ и БСП

68

minuvacha

преди 11 години

"Стара *** *** не хваща" -народна поговорка.

67

Ива

преди 11 години

За тази кой ли луд ще отиде да гласува?!!

66

Анонимен

преди 11 години

Много се е надценила Кунева, ако си мисли, че има някаква сила!