70

Софиянец

преди 11 години

Идва момент, в кото ку-рварлъка вече спира да работи, и почваш да съжаляваш че не си пуснала на предишните мераклии когато си си ставала за тая работа, да ...

69

Анонимен

преди 11 години

74 не е чисто и просто не са се разбрали за лидерството , което пак не е хубаво , но няма ннищо общо с твите конспирации

68

Анонимен

преди 11 години

Много *** има тук / 72 / очаквате ли че някога ще се опарвим с такъв материал/електорат

67

Анонимен

преди 11 години

До ф-1Много е вероятно Костов да е агент с досие и да е внедрен в дясно да ги разбива.Много злини направи на тая партия.

66

кк

преди 11 години

Айде, към Емо Кабаиванов отидоха още 100-тина души електорат и подкрепата ще нарасне от 0,002% на 0,003 %

65

ОБЩИНАТА

преди 11 години

Надке, ама проскубаната кокошка на комшиите е по-убава от тебе *** Надке, много си го закъсала .. какво стана с гаражите на НСО дето купихте с бившия, добра ли беше далаверата ?

64

Анонимен

преди 11 години

67 кой те излъга нази *** от телевизия 7 ли , първо в това , което е подпусвано 2001 няма една цифра , второ тъпата ти глва и оюе по тъпата глава на онази *** журналистата , не може да вдене че Мариците са със стратегиеско значение , защото те работят с БЪЛГАРСКО ГОРИВО , ако утре стане нещо те ще ти подсигурят тока .

63

дс

преди 11 години

не сме свършили, колкото ня някой да им се иска , пак всички да сме комунисти и комсомолци, просто комунизъма фалира, а комунистите станаха милионери крадейки , но винаги ще има хора за който свободата е повече от салама, пък макар ио 2%

62

Прогрес

преди 11 години

Тия къде се бутат? Със стари "труженички" нов бардак няма да стане. Имаха много шансове. Сега нека обикалят около витрината и да преглъщат.

61

Анонимен

преди 11 години

Не може да спи заради парите си в Кипърските банки

60

Do58

преди 11 години

Няма по неизгодни договори в най новата ни история от тия които ни натресе др.Костов за Мариците.Ще ни държи влага още дълго време.А правителството беше много успешно сменяше по 10 министри наведнъж без да каже защо.

59

Анонимен

преди 11 години

Не е хубаво това , което стана , привърженик съм на СДС ,а в последните години гласувах по скоро за ДСБ , но това което се случи онзи цен не ми харесва , за съжаление перспективите пред страната са очайващи .Доказват го и социологическите прогнози и задънената улица в която са влезли десните .

58

:)

преди 11 години

***, радвате ли се ? Само да не се изпуснете в гащите от радост :)Като умре Костов с кой ще се оправдават некадърници като Боко и Гейлорд Станишев?

57

sendov

преди 11 години

Vsicki vkupom izlisni stanahte!

56

До 61

преди 11 години

Ти си толкова нечистоплътен(нечистоплътна),че ме е гнус да те чета.Ако имаш да кажеш нещо съществено,го направи,а простотиите остави за себе си.

55

Анонимен

преди 11 години

57,преди да пишеш глупости, научи литературния български език.

54

Чичовото

преди 11 години

Надке, батковото я си кажи как ДС те внедри в редиците на СДС- сините КОМУНИСТЕН, и как Помака-алексей с резаната тръба те разчекваше по дюшеците на басейна Спартак, докато уж тренирахте бойни изкуства. Кажи си Надке !

53

Анонимен

преди 11 години

Наде,какво всъщност искаш ти?От какво точно си разочарована?Костов понесе на гърба си всички негативи,плащаше за грешките на свои и чужди,преглъщаше предателства,не обвиняваше/като Бойко например?и не се оплкакваше.И сега идваш ти с едни хора,които никой не познава,имат ли въобще някакъв потенциал и искаш публиката да им се довери и безрезервно да ги приеме,само защото ти си техния гарант.Горчивия опит на Костов едва ли ще му позволи така лекомислено да се доверява на недоказани хора.Разбра ли?

52

Пфу

преди 11 години

До 56Прави сметка колко сме прогресивните в България, като чета тука ... направо тъжно ми става.

51

Анонимен

преди 11 години

По-добро от правителството на И КОСТОВ България не е имала последните 70 год.