328

Ще се разбере

преди 11 години

Подчертавам - НЕ СЪМ ОТ ГЕРБ ! Но все пак си мисля - не е ли по-добре да събираме помията в бидони и да я изливаме след изборите. Елементарната логика е, че ако Мира Радева е кофти социолог, тя няма да съществува 20 години. Ще фалира, защото няма да има поръчки. Нейната фирма не се занимава само с избори. А не е известно тя да има страничен бизнес - голф игрища, банки за тъкани ,хотели, брокерски къщи.

327

Ах Морето

преди 11 години

И едните и другите имат хотел-ресторанти на Сънито!Вие пляскайте с ръчички!

326

ESchudo56

преди 11 години

До Анонимен377 kусно е чадо за напускане от Бг,много е трудно вече за ново дошлите ,аз сум 8 *** година на вън, и вече става страшно .

325

хаха

преди 11 години

басси дългото оправдаие дето е изредила тази г-жа на заплата в ГЕРБ...

324

умерен

преди 11 години

Да е жив и здрав г-н Дмитриевич! Той ще ни отърве от стогодишната шайка!

323

Анонимен

преди 11 години

376Пожелавам ти Боко да те Оправя отново.Аз заминавам през лятото и никакво връщане повече в Бг.Да му мисли простолюдието което няма образование и не говори чужди езици.

322

Анонимен

преди 11 години

370Пари по света има в НЕОГРАНОИЧЕНИ КОЛИЧЕСТВА.Има милиони начини една държава да просперира стига да населението да е с високо IQ.Естествено в Бг случаят е друг.*** народ от който поизлизат ПРОСТИ управници.А Кипър е толкова райско място колкото аз съм марсианец.Видно е че по-далеч от Чепръчане не си ходил.Също така е видно че си типичен ***-*** но със самочувствие че знае всичко.Абе типичен ГОЛОВОДНИК.

321

ES chudo56

преди 11 години

запомнете. аз неразбирам отполитика , от избори, но НА 12 МАЙ ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ С ОКОЛО 38%'при едно условие ,ако Ц.Цветанов остане чист.

320

Анонимен

преди 11 години

"Щом толкова ме нападат, значи и те имат същите данни!"Ох милата тя.С тези приказки е готова за депутУт от ГЕРБ.все едно слушам Бойко и КумецУ.

319

Ето какво обещаваБСП

преди 11 години

Едни много бързи,точни и актуални сметки за наследството което оставят левите партии в Кипър.Държавата тегли заем в размер на 10 млр.евро за 22г. при 2,5% годишна лихва което прави 13млр. евро.Населението на Кипър е 800 000 души. което означава,че всеки един от тях трябва да плати повече от 16 000 евро или с други думи едно 4 членно семейство вече е задлъжняло с 130 000 лв....а колко ще изгорят от банковите фалити не броя.Ето това донесе на хората лявото управление в едно райско място.

318

Анонимен

преди 11 години

Спрете лъжите!

317

mindo

преди 11 години

Малкият и средният бизнес, които процъфтяваха по време на тройната ламя загинаха, защото англичаните спряха да купуват апартаменти в Слънчев бряг и започнаха да се чудят как да ги изплащат. А нали освен за строители на нискокачествени апартаменти за друго не ставаме... Костов продаде ресурсопроизвеждащите предприятия, комунистите фалираха другите за да ги купят на безценица и продадат на парче. От къде да дойдат пари при бедния българин? Не си спомням боко да е продавал или приватизирал нещо.

316

mindo

преди 11 години

Този, доаиена, дето е поискал данните на магнитен носител... Нямам думи. От къре ще му го намерят, незнам. От някой антиквариат за компютърна техника игурно...

315

до 363

преди 11 години

БОКО пък изпука фискалния резерв за 3 години!Унищожи малкия и среден бизнес!Един лев няма инвестиций в страната,само ако си кравар ще взимаш субсидий от ЕС,иначе ошушка всичко!Той щеше да проватизира НЕК,БДЖ,Топлофикация не ***!Кой прави инвестиция в магистрали,като соц. си сектор е в киреча,само човек дошъл да си върти далаверата!Айде не ни обяснявай изводите може всеки да си ги направи за себе си!

314

Баш Майстора

преди 11 години

Мира Радева 2.4.2013 г- "Възложител, финансирал и реализирал изследването е самият МБМД. Изследването включва 800 пълнолетни граждани, подбрани на случаен принцип"Мира Радева 30.3.2013г.-"Това изследване е мое, поръчката е на външни клиенти. Американското е правено с цел проучване на европейските региони и има национално представителен характер с извадка от 2400 души у нас. Второто е по проект на сериозна френска фирма и данните от него са сходни с американските.Та кога лъже г-жа Радева?

313

Анонимен

преди 11 години

Подобни порьчкови проучвания напомнят на оная среща с протестиращите, на която ББ се беше "разбрал" с тях :)))ГЕРБерите си мислят, че като повторят една лъжа 10 пъти тя ще стане истина, няма да стане :))) точно обратното, подобна лъжа ще мобилизира още повече хората да гласуват против вапето накеадърно управление .............. и такъв мазен ще го ядете на 12.05, че даже и Фидосова ще отслабне :)

312

Анонимен

преди 11 години

Мира ще се спука по шевовете от логика. Хем некадърна, хем продажна, хем нагла.

311

до 361

преди 11 години

Естествено, че няма да премахват плоския данък, БСП въведе плоския данък и по конкретно Орешарски

310

до 358

преди 11 години

Станишев също така остави фалирала НЕК,БДЖ,Кремиковци,Топлофикация и стотици предприятия.Не остави нито едно печелившо предприятие,а чуждестранните инвестиции бяха на руснаци и англичани,търсещи евтини имоти.До като Европа развиваше производство и износ ние бетонирахме черноморието си с фалшивата илюзия,че това ще продължи вечно.Когато цял свят говореше за икономическа криза Станишев хвърляше милиарди за Белене,за да си вземе комисионната.Света е в криза,но явно и ти си в криза....умствена.

309

Анонимен

преди 11 години

Социолозите, социолозите, ах ангели са те.