192

момиче

преди 11 години

Тая къауза е пердута! гербаджиите са бита карта! Не си залагай името, било то и заради найденов свилен. тежко ти след това!

191

туй момиче нещо

преди 11 години

се надценява, не знае ли че борбата е мускули, а депутатството акъл и високо образование,те те в Герб акъла не могат да го ценят, знаете кой от тях що е учил.Боже опази парламента от Станка.

190

Анонимен

преди 11 години

язък за момичето, мислех че има малко повече здрав разум

189

pimpalicious

преди 11 години

До Що е то?Или гербаджия!

188

Анонимен

преди 11 години

222 ама Буда и Цвъцко отговарят идеално на описания от теб профил :D

187

Анонимен

преди 11 години

дoпълват си естествения фон просторитнитопковци, пишман даскали по физическо и борци ше ни управляват

186

Анонимен

преди 11 години

СИЛАТА НА СТАНКА Е В БОРБАТА А НЕ В ПОЛИТИКАТА. АКО СТАНЕ ДЕПУТАТ ВСИЧКО КОЕТО Е ПОСТИГНАЛА ОТИВА НАПРАЗНО.

185

15151151155155511551

преди 11 години

МНОГО ДОБЪР ЧОВЕК, МНОГО ДОБЪР СПОРТИСТ, ЯЗЪК ЗА СТАНКА. ДО СЕГА СЕ РАЗДАВАШЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ИЗЛЪГАХА Я ДА МИНЕ ОТ ДРУГАТА СТРАНА

184

Хъммм...!

преди 11 години

Станке, Бойко ще те употреби и след изборите от доброто ти име няма да е останало много. Защо ти трябва да се превръщаш в център за подигравки и да слугуваш на политически калинки и монополни милиарди!?

183

Анонимен

преди 11 години

Тази куха градинарска лейка наистина става за депутат единствено и само от листата на ГЕРБ. В тази партия има и умни хора, но никой не им дава възможност за самостоятелно мислене и изява. Това си е една чисто тоталитарна партия, в която думата на Тиквуна е закон за всички.

182

БАЙ ГАНЬО

преди 11 години

НЕТИ ТРЯБВА ТОА ДА СЕ ОПЕТНИШ ИМЕТО ПОНЕ СЕГА ТЕ УВАЖАВАТ.ИЛИ И ТИ ИСКАШ ДА СТАВАШ КАТО ОСТАНАЛИТЕ КРАДЛА

181

pimpalicious

преди 11 години

Гълъбин Боевски за министър на спорта, при управлението на ГЕРБ!

180

Анонимен

преди 11 години

За съжаление простият човек няма реална представа за себе си, но момичето има прагматичния усет на българския селянин или някой му е дал съвет. Колкото и да е добра на тепиха, кариерата ѝ на спортист ще свърши. Какво ще прави после?Има скромни интелектуални възможност, макар и добър човек? И тя търси на баницата мекото, а на ГЕРБ не им пука да омърсят хората и купуват всеки в услуга на целите си. Това е пробен камък за истински моралния и умен човек- да не се продаде на такива мошеници!

179

Shark

преди 11 години

До 202 Не, яд ме е на ГЕРБ които най-безсрамно използват известни хора за да вдигат рейтинга си. Не Станка, ами 10 Станки да дойдат няма да им помогнат. Жалко замомичето само!

178

Зигмунд Фройд

преди 11 години

Тази крушарска овца, ако се намърда в парламента, няма да й чуем медения гласец...Забележете от кого е поканена - дебелогъзата слоница Дес. Танева - на 23 (двадесет и три) години става изпълнителен директор(?!?) на "Мел инвест холдинг", замесена с ***, лобистки закони, но я хванаха.

177

bolka

преди 11 години

Не критикувайте момичето. След като разбра, че е приключило с борбата, е решило да си осигури доходи от депутатстването. Ами обича си паричките, ясно е като бял ден и е решило да не изпуска този шанс. След депутатстването ще остане на топло местенце в някоя спортна федерацийка и така до живот.Пък и у нас не се търсят хора с познания и възможности. Затова сме и на този хал.

176

оптимист

преди 11 години

"Нито една друга партия не е правила толкова много за спорта, колкото това управление.Ако всеки се пази да не се "опари", нищо няма да се промени", каза още Златева."EХ.Да не забравят и Гълъбин Боевски,да включат отново в своите листи.Също достоен човек,спортист прославил БГ и заработвал за Герб ,чак в Бразилия.Има какво да даде ,..... някоя магистралка...Станке Станке,да не стане "Прелъстена и изоставена"и после да цивриш,че едно си мислила а друго станало.

175

правосъдие в мрака

преди 11 години

Всяка жаба да си знае гьола и да си стои там където требва, а за тази е само едно тепиха в залата. Щом доживяхме борците да ни управляват значи България е много зле в момента. Първо да се научят да пишат и четат правилно и тогава по-нагоре...............

174

pimpalicious

преди 11 години

До Анонимен 198, Ама, от какво да се притесняват. ГЕРБ много добре знаят, че Станка е само едно лице на тяхната кампания и в момента, в който влезне в парламента, знаят, че тя ще бъде лесна за контролиране... Ти, ако им разгледаш листата ще видиш какви хора има там... Рапъри, престъпници, неграмотни синове на кметове и т.н.

173

Анонимен

преди 11 години

Naistina trebva da si golem glupak za da se nabutash v edna veche zagivashta partia sus zatihvashti funkcii pulna s kradci, lujci i vsqkakka drufa svoloch!!!