214

Анонимен

преди 11 години

"Добре де, нали БСП е социална партия - ориентация в лявото политическо пространство" Орешарски е кейнсианец т.е. подкрепя актвината роля на държавата в решаванаето на социално-икономическите въпроси.Теоретичните школи нямат никакво значение -резултатите са важни!

213

Пламен

преди 11 години

До момента никога не съм гласувал за БСП, но смятам, че в момента България има нужда от едно по-ляво управление. Хората, малките и средните предприятия в момента са тотално притиснати в ъгъла и единствено социално управление би могло да успокои обстановката в страната към настоящия момент. За съжаление ГЕРБ разочароваха голяма част от симпатизантите си заради водената хаотична и често нелогична финансова политика, полицейщината във всичките й форми и тоталната липса на подготовка в кадрите...

212

До 303

преди 11 години

Прочети по внимателно коментар 302 и тогава са извини.

211

Анонимен

преди 11 години

"Орешарски не става за премиер" а Калин Христов става.Чаровен бил виждате ли ))Вземи си го у вас бе ***.С такива лозунги избараха и смешника Памперслиев за президент.Срам ме е да се наричам българин заради такива ***.

210

Не става !

преди 11 години

Орешарски не става за премиер.Ето някои от причините: Не е бил пазач нито на бай Миле, нито на Маргините. Не се е занимавал с наркотрафик, контрабанда и пране на пари.Не е тарашил пазарджиите в "Илиенци". Не е полиглот, владее само английски език. Доцент е в УНСС, а не в ШМВР-Симеоново, чете лекции които нямат общо с кофпомпи и маркучи.Прочел е повече от една книга. Не си държи калъфа с ръце в джобовете и не се клати като намазан пехливанин. До сега не е фалирал държавата.Не е Тиква, не е Буда.

209

Анонимен

преди 11 години

Орешарски осигури огромни резерви ,които мутрите изхарчиха.Доказан специалист.

208

Анонимен

преди 11 години

Много добра кандидатура на експерт,технократ и добър финансист.Гереберите нямат нищо насреща.Както винаги БСП са на ниво.

207

Вяра

преди 11 години

А бе тоя направо ще закопае столетницата,а те са и късогледи.Не разбраха ли,че хората искат нови лица,неопетнени,а те нагли.След издънката пред цяла България с закриването на седянката не виждам как хората ще го преглътнат и ще му дадат кредит на доверие.

206

Анонимен

преди 11 години

пък си мислите че някой ще гласува изобщо за вас.....!!! голям смях!

205

гласоподавател

преди 11 години

А дано ! Ако искаме да излезнем от батака който сътвори ГЕРБ трябва да мислим когато гласуваме.

204

Анонимен

преди 11 години

Това е следващия премиер!

203

пенсия

преди 11 години

Стига вече стари к**ви. Всички олиг*френи които ни клатеха и стрижеха 23 год да заминават на политическото бунище заедно с всички тюфлеци от парламента.

202

Анонимен

преди 11 години

За какво са ви тия програми, като никой не ги изпълнява. Може да си отворите програмата на ГЕРБ отпреди 4 години и да видите какво са изпълнили от нея. Ако ви мързи да го правите, направо ще ви кажа - нищо.

201

234

преди 11 години

Добре де, нали БСП е социална партия - ориентация в лявото политическо пространство! Защо предлагат кандидат с десни политически възгледи? Това е все едно да кажат: Да бебето е наше, ама друг работи майка му под одеалото! Малко на проституция отива работата

200

Анонимен

преди 11 години

мразя бсп,обаче герберското управление беше пълен проваел в икономическата политика. още по лошо ще бъде ако дойде бсп

199

PACO-LOCO

преди 11 години

Орешарски е най подходящ за премиер,доказал е че не робува на цветове а на конструктивни идеи.

198

до Станишев

преди 11 години

Станишев, КАКТО ВИНАГИ, ИВАН КОСТОВ излезе прав! Неговото правителство е за оБРАЗЕЦ!След ТОЛКОВА години ПРИЗНАХТЕ, че ОРЕШАРСКИ от правителствотто на Костов е НЕНАДМИНАТ. Както и Костов. ЗАТОВА ви е толкова страх от Иван Костов.Защото ако беше продължило правителството на КОстов с такъв професионалист като Орешарски и ПОЛИТИК като КОСТОВ, щяхме да бъдем МНОГО НАПРЕД!!! Постепенно ще признаете и това. Бихте извикали за Президент Иван Костов, но знаете, че никога няма да се съгласи.

197

55

преди 11 години

Приказки,приказки,приказки-работа никаква.Ще кърши устни,ще прави тикове и ще вдигне седянката!!!

196

Фън Шуй

преди 11 години

Седенката - следващия премиер - това някаква първоаприлска шега ли е?

195

Анонимен

преди 11 години

Нима ? по-добър от Костов? Не обиждай другарите!