694

Анонимен

преди 11 години

Аз Коко убавецадраскам за СерГЕЯ мършавецаи обичам резани пишлета,от Доганя наглеца.

693

Коко

преди 11 години

Никога некадърния ГЕРБ

692

луна

преди 11 години

Фокл дивата Луна, поздравява всички симпатизатки на Коалиция за България с новия си хит. Бягате крачета, при резани пиш.лета.... Хита е посветен на съвместната дружба на ДПС/БКП и ще бъде изпят на Бужлуджа.

691

смешно ми е

преди 11 години

Каква бомба , какви пет лева?!Понеже нямат друго ,за което да се хванат подеха песента на Кунева......

690

Коко

преди 11 години

Анонимната герберка живеела от години в чужбина. Ако е вярно, не знаеш какво е да те управляват *** гербери. Не си изпитала какво е безпаричие и липса на перспектива. Защо тогава си позволяваш да внушаваш колко са "добри" ГЕРБ. Те са некадърни и нагли. Затова нямат място във властта.

689

Анонимен

преди 11 години

НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ! МИЛИЦИОНЕРИТЕ ОТ ГЕРБ СЛУХТЯТ НАВСЯКЪДЕ И ВСИЧКИ!тО БИВА МИЛИЦИОНЕРЩИНА,НО ГьОНСУРАТЛЪКЪТ НА цВ.цВ. Е БЕЗКРАЕН

688

БЕЗПАРТИЕН

преди 11 години

ДО Коко и всички ,които не сте имали ;ЩАСТИЕТО;да живеете по време на социализма! Много ви знаят устата да плюете платени драскачи! Само,че за такива изявления като вашите по онова време на ;ПРЕКРАСНИЯ социализъм щяха да ви изгният кокалите в Белене и Скравена или да станете храна на прасетата. Не се правете на мъже смотлъовци такива! Сер гейчо има нужда от такива *** като вас.Ходете при него!

687

ЛЯВ

преди 11 години

Мили другари, Скъпи Братя, да съберем подписка за извънреден конгрес на БСП, да стъпчем гнидите който доведоха Партията до КАТАСТРОФА, болно ми е и жално да слушам как съидейниците ни се лутат и отчайват без право на глас и без достойнство .. Да издигнем НОРМАЛЕН и ДОСТОЕН човек за лидер на Партията защото сега сме обречени на падение и забвение! БСП МОЖЕ , НИЕ МОЖЕМ! ДА ГО НАПРАВИМ!

686

никола

преди 11 години

Ако тази информация се окаже вярна, Серж, Серж, ами ако се окаже невярна тогава дали ще се извиниш, едва ли, вие червените артефакти още от времето на Филип Боков казвахте че поемате вината само с мезета, не съм привърженик на Герб, никога не съм гласувал за тях и няма да гласувам, но вместо да внесеш материалите в прокуратурата и да ИЗЧАКАШ резултата, ти биеш тъпана, а по това си приличате с Цветанов и Винету - алармаждии сте, но без резултат.

685

Юлиян

преди 11 години

Другари комунисти ,социалисти или каквито и да сте,добре е да знаете ,че вече отдавна сте в миналото, вие сте една история,един кошмар, който почти е отминал и ....починал,виждат ви се последните конвулсии и трепети живот...и сега,когато ГЕРБ отново ви отнесе ,този път завинаги ще бъдете замразени и погребани за вечни времена....Сбогом партийо любима...

684

sviro

преди 11 години

Цветанов незаконно е наредил да бъде фотографиран СерГей с любовника си.

683

Анонимен

преди 11 години

Ще има ГЕРБ-ери в затвора!Честито на българските граждани!

682

Анонимен

преди 11 години

Вси4ки , които са влезли в политиката е редно да бъдат подслушвани .Другото е по важно-" има ли полза от подслушванията".

681

бай ви ганя

преди 11 години

ако спечели пак герб значи у бг живеят шизофреници НИКОГА ГЕРБ ТЕ СА ВИРУСИ

680

Кико

преди 11 години

ВИДЯХТЕ ЛИ СИ НОВИТЕ СМЕТКИ ЗА ТОКА?ДА БЛАГОДАРИМ НА ОВЧАРОВАТА КОМПАНИЯ И ДА СЕ СБОГУВАМЕ С БСП ЗАВИНАГИ!

679

Анонимен

преди 11 години

Комунисти и турци на власт!? Не, благодаря!

678

Анонимен

преди 11 години

Барак към Кери: - Кажи на румънците, че Уотъргейт е в Америка, в Румъния е Гербергейт!-Искате да кажете България, Сър!-Да бе, да, там някъде.

677

Коко

преди 11 години

Анонимно герберко, много псуваш и демонстрираш извратени знания. Вие от ГЕРБ всички сте такива.

676

Анонимен

преди 11 години

До КокоKoko, ne e nujno nqkoi da mi kr6ti, koito i da bilo i kakvoto i da bilo. Az moga da mislq i da sravnqvam. Osven tova bqh na dosata4no godini v 1989 taka 4e mene ne mojete da obrabotite. Osven tova jiveq v nai-me4tanata evropeiska darjava, ve4e 25 god., koqto slava Bogu nikoga ne e omarsqvana ot komunisti

675

Анонимен

преди 11 години

Аве,той Серго не е ходил в казармата ,за какви бомби дрънка,това не е за всеки.