287

баба Пенка-Растата

преди 11 години

На 20.03. Орешарски каза:"Бившият финансов министър разкри и част от предизборната програма на БСП. За него не трябва да бъде променян плоския данък, защото той е едно от малкото преимущества за правенето на бизнес у нас."***.dnes.bg/politika/2013/03/20/finansovata-disciplina-na-gerb-e-mit-smiata-oresharski.183210От БСП определено не знаят как се справят с безработицата и ниските доходи.

286

pimpalicious

преди 11 години

До Майка 325, БСП са ти виновни, така ли? Ти къде си живяла през последните няколко години? Марс? Точно по времето на БСП - икономиката и стандартът ни на живот бяха най-добри от 89-та

285

Анонимен

преди 11 години

Не бих гласувал за ГЕРБ, защото има 40% процента младежка безработица, бензинът е два пъти по-къп от станишево време и не са останали 2 лв. в бюджета. БСП не биха допуснали това.

284

Анонимен

преди 11 години

От бБСП вече не искат да има плосък данък и това говори за тяхната адекватност.

283

Майка

преди 11 години

Няма да гласувам за БСП, точно заради тъпите им, уж популистки решения на проблемите. Точно те ни докараха до този хал. Какво ме топли, ако мъжът ми взима 1000, при условие, че храни още 3 гърла вкъщи. И скоро няма да се промени това, защото никой не иска на работа жени с малки деца, които могат да работят 2-3 дни месечно, през останалото време хлапетата са болни. Да си въведат семейно подоходно облагане, ако ще махат плоския данък. В противен случай само ще влезем още повече в сивата зона.

282

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ пак ще преписват програмата си от на БСП документите. Като се има предвид, че я пипат Лили Битума и Кратунко...

281

Анонимен

преди 11 години

Абе , най-големият защитник на плоският данък беше ГЕРБ и Дянков.

280

хехе

преди 11 години

И като се сетим кой въведе плоския данък и административните мерки "рекетьорски тип" - и ни става ясно (от самопризнания!) какъв го играе Хампарцумян и като какво ръководи икономиката ни БСП.

279

pimpalicious

преди 11 години

До 318, Прав си, но само до една степен. Тези държави имат прогресивен данък, защото там няма корупция (поне не като тук) и всеки си плаща каквото дължи. Ако тук се махне плоския данък, нещата могат много да загрознеят (не че вече не са) и корупцията да се увеличи още повече. Червените не са ти виновни за манталитета на българина...

278

до 319

преди 11 години

Не се ядосвай напразно. Волен може да е перфектен популист ни чак толкова *** не е. Той прекрасно знае, че това няма как да стане. Въпроса е някой и друг *** да му се вържат на приказките.

277

Анонимен

преди 11 години

Народаът се е наслушал на плоските лъжи на БСП/БКП !

276

РУМЕН221

преди 11 години

ВЪЛК КОЗИНАТА СИ МЕНИ, НРАВА НИКОГА! БУДА-лите водят ПОЛИТИКА ЗА ИКОНОМИЧЕСКО РАЗОРЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ...! БОКО харчеше за МАГИСТРАЛИ от които ИКОНОМИКАТА НЕ СЕ РАЗВИВАШЕ, а се обогатяват 2-*** тарикати и БОКО. - ЗАТОВА НЯМА ИКОНОМИКА, ПЕНСИИ, ДЕТСКИ И МАЙЧИНСКИ, откраднати са и парите за ВТОРА ПЕНСИЯ, ВАЛУТНИЯ РЕЗЕРВ!- Помощите за ***, вместо ОБРАЗОВАНИЕ и трайни работни места ДОУБИВА ИКОНОМИКАТА!- МОНОПОЛИТЕ забиват последния пирон в ковчега на икономиката

275

Анонимен

преди 11 години

Плоският данък е за банановите републики. Всички държави от топ 20 като икономика са с прогресивни данъчни системи. САЩ, Франция, Великобритания, Германия и тн. Само че там по-висока прогресивна ставка има при корпоративния данък печалба. А тук другарите червени олигарси искат тоя данък да остане плосък с което показват колко са им мили братята олигарси.

274

Анонимен

преди 11 години

На тия комунисти не им ли писна да лъжат и да си вярват. Още не проумяват, че на комунист няма кой да повярва. Въпреки, че управляваха много по-добре от гербавите милиционери и Орешарски е на светлинни години пред Дянков, ненапразно го ползваха няколко правителства.

273

pimpalicious

преди 11 години

До до 303Но какво стана с този малък и среден бизнес през последните 4 години? ГЕРБ стана!

272

тъпчо

преди 11 години

до 309. Мдаааам, контрадезинформацията ти е ясна. Нали все пак за това ти плащат:)

271

Анонимен

преди 11 години

Аз като гласувам за БСП какво ще получа - седесарски финансов министър Орешарски, плюс депутати като Гущеров и ГЕРГОВ. е, КАКВА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ДА ИСКАМЕ ОТ ТИЯ. Все едно Бойко да ти прави социална политика. А принудиха честен човек като проф. Андрей Пантемв да не се кандидатира та да сложат още едно червено парвенюжко плякало да лае глупости в парламента. Аман и от леви ужас от десни, ами те всечки крайно десни и безсрамни.

270

Анонимен

преди 11 години

Червениет позитанковци плюеха по Герб, когато промениха закона за ДДС и обложиха спестяванията на хората, кътани за черните дни на мизерията. Нека сега тия същите комуноиди да заявят, че като дойдат на власт отново ще променят закона и лихвите по спестяванията няма да се облагат. На комунист вяра никога. 60 години са им сърбали попарата и лъжите

269

Анонимен

преди 11 години

Становището на комунистите е национализация и данъци от минимум 90% на всичко що още мърда,най вече резервите на БНБ,после излизане от ЕС и вечна дружба с Русия и Китай.Курс долар/лев=едно/плюс безкрайност.Определено няма да играят на дребно.

268

РУМЕН221

преди 11 години

В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПОЛИТИЦИ- Костов ни ИЗЛЪГА, че прави демокрация- Сакс-Чамкуриев ни ИЗЛЪГА, че ще забогатеем- Станишев ни ЛЪЖЕ, че е социалист- А.Доганов ни ЛЪЖЕ че е турчин- Сидеров ни ЛЪЖЕ, че е националист- Кунева ни ЛЪЖЕ, че работи за гражданите- Борисов ни ЛЪЖЕ, че може да управлява- криСталинка лъже че е евро, а не американо-комисар- Плевнелиев ни ЛЪЖЕ, че сме двойно по-богати- СИНИТЕ ЛЪЖАТ с дясно, ГЕРБ и ДПС ЛЪЖАТ с центристко, БСП ни ЛЪЖАТ с ляво пустословие, ДРУГИТЕ ПАРТИИ НИ ЛЪЖАТ, ЧЕ СА ПАРТИИ,А ВСИЧКИ СА ПРОСТО КРАДЦИ!